Davut Güloğlu Haberleri Ve Son Dakika Davut Güloğlu Haberleri

Davut Güloğlu Haberleri Ve Son Dakika Davut Güloğlu Haberleri

Davut Güloğu, 1972 yılında Rize'de kalabalık bir ailede dünyaya geldi. Küçük yaşlarda anne ve babasını kaybeden Güloğlu, bir dönem amatör futbol kulüplerinde oynadı. Gençlik yıllarında İstanbul'a taşınan Güloğlu, toptancılık yaparak geçimini sürdürmüştür. İçindeki müzik sevdası hiçbir zaman bitmeyen Güloğlu, Arif Sağ'ın kursuna yazıldı. Kurs sonrasında hayatı değişen Güloğlu, ailesinin de destekleriyle birlikte 1998 yılında ilk albümünü çıkardı. "Sarılsamda Olmayi Darılsamda Olmayi" adlı çalışmasıyla müzik piyasasına giriş yaptı. Karadeniz bölgesinde adını duyuran Güloğu, 2001 yılındaki "Nurcanım" adlı albümüyle ulusal anlamda şöhret kazanmaya başladı. Bu albüm Türkiye'de etnik-pop akımını başlatan ilk şarkıcı oldu. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra 2006 yılında "Sev Kardeşim" adlı dizide Hande Ataizi ile birlikte başrolü paylaştı. Güloğlu'nun 1993-2003 yılları arasında evli kaldığı Sibel Yıldırım'dan Cengizhan adında bir oğlu vardır.

Davut Güloğlu Haberleri

Düzce Valiliğinden Davut Güloğlu'nun iddialarına ilişkin açıklama

Düzce Valiliği, Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu'nun "evime polis gönderildi" iddiasına yönelik basın açıklaması yayımladı.

Yurthaber 07-03-2024 08:14

Düzce Valiliğinden Davut Güloğlu açıklaması! 'Evime polis gönderildi' iddiasında bulunmuştu

Düzce Valiliği, Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu'nun "evime polis gönderildi" iddiasına yönelik basın açıklaması yayımladı.

Haber 07-03-2024 00:58

YRP Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu vatandaşla tartıştı! Elindeki mikrofonu fırlatıp üzerine yürüdü

Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye başkan adayı türkücü Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Güloğlu o sırada vatandaşlardan biriyle tartışıp, elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüdü. Tartışma kahvehanede bulunanların araya girmesiyle sonlandırıldı.

Haber 05-03-2024 23:26

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 16-02-2024 16:23

Davut Güloğlu

Davut Güloğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Davut Güloğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Babacan ile Davut Güloğlu arasında ilginç diyalog: Sanatçı derken...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Düzce ziyaretinde YRP Düzce adayı şarkıcı Davut Güloğlu'nu tanımadı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 10-02-2024 15:10

Yeniden Refah Partisi açıkladı! Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu Düzce Belediye Başkan adayı oldu

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi'nden Düzce Belediye Başkan adayı oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından bir paylaşım yapan Güloğlu, "Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile beraber Milli Görüş bayrağının tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin ahlaklı belediyecilik anlayışını Düzce’ye taşımak için yola çıkıyoruz." dedi.

Magazin 18-01-2024 18:55

Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Davut Güloğlu milletvekili oldu mu?

Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olan şarkıcı Davut Güloğlu'nun durumu da merak konusu oldu. Şarkıcı Davut Güloğlu mecliste yer alabilecek mi? İşte resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Davut Güloğlu'nun durumu...

Magazin 15-05-2023 11:42

İftar buluşması kulisleri hareketlendirdi! İddialar gündem oldu, Davut Güloğlu açıklama yaptı: İstifa sonrası Yavuz Ağıralioğlu...

Dün akşam iki siyasinin bir araya geldiği görüşme dikkat çekti. Partinin beste çalışmalarını da yürüten, Cumhur İttifakı üyelerinden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlu, partisinden istifasıyla çok konuşulan isimle iftar yaptı. Görüşmenin ardından gündem olan iddialara Güloğlu sosyal medyadan yanıt verdi.

Haber 07-04-2023 11:28

Davut Güloğlu paylaştı: Cumhur İttifakı ile sonunda istediğimiz noktada buluştuk

Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı şarkıcı Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından, partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Cumhur İttifakı ile sonunda istediğimiz noktada buluştuk." ifadelerini kullandı.

Magazin 24-03-2023 17:48

Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu ittifak görüşmeleri sürerken paylaştı! Bakın hangi partiliymiş

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ittifak görüşmeleri sürerken ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nun paylaşımı sosyal medyayı salladı! Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın genel başkanlığını yaptığı YRP'nin Cumhur İttifakı saflarına katılması bekleniyor. Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu, ittifak çalışmalarıyla ilgili son durumu paylaştı.

Magazin 14-03-2023 08:06

Davut Güloğlu ''Cinsel ilişki bağımlılığı tedavisi gördün mü?'' sorusuna yanıt verdi

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren Davut Güloğlu, geçmişte cinsel ilişki tedavisi gördüğü yönündeki iddialar hakkında yıllar sonra açıklama yaptı. Gökay Kalaycıoğlu'na konuşan Davut Güloğlu, ''Anne eksikliği yüzünden büyük kadınlarla beraber oldum'' dedi.

Magazin 21-12-2022 10:37

Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Karadeniz'in Ricky Martin'i Davut Güloğlu'nun son hali!

Davut Güloğlu, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini yorumladı. Ünlü şarkıcı Karadeniz'in Ricky Martin'i olarak lanse edilmiş ve çıkış yaptığı Nurcanım şarkısı sonrası 2000'li yıllara damga vurmuştu. Peki, Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Davut Güloğlu'nun son hali...

Magazin 07-12-2022 09:02

2000'lere damga vuran ünlü şarkıcı Davut Güloğlu son haliyle ağızları açık bıraktı! Gören hayret etti

2000'lerin başında seslendirdiği şarkılarla hafızalarda yer edinen Rizeli şarkıcı Davut Güloğlu, son haliyle şaşırttı.

Magazin 23-11-2022 17:30

Davut Güloğlu oğlunu evlendiriyor

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nun oğlu Cengizhan, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin 27-08-2022 15:53

Rize Valisi Kemal Çeber, sanatçı Davut Güloğlu'nun oğluna kız istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, sanatçı Davut Güloğlu'nun oğluna kız istedi

Yurthaber 25-08-2022 21:29

'Seks bağımlısıyım' demişti! Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu son haliyle görenleri şoke etti

Katula Katula ve Çat Çat gibi kıvrak şarkılarıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Davut Güloğlu'nun son hali, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-2022 10:25

Seks bağımlılığı itirafıyla şoke etmişti! Davut Güloğlu'nun son hali şaşırttı!

Bir döneme damga vuran 'Katula Katula' şarkısıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nun son halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 23-10-2021 10:37

Davut Güloğlu'nun köy hayatı! Çay toplayıp stres atıyor

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Davut Güloğlu, günlerini doğup, büyüdüğü Rize'ye bağlı Yeni Güzelköy'de geçiriyor. Pandemi stresinden uzaklaşıp, yeşil doğada yürüyüş yaparak enerji depolayan Güloğlu, bahçede organik ürünler yetiştirip, makasla çay topluyor. Şarkıcı, yeni çalışması için huzur bulduğu köyünde, klip hazırladığını söyledi.

Magazin 31-05-2021 15:13

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çolak, Afyonkarahisar'da konuştu:

"Geçmiş dönemdeki iktidar anlayışımızda olduğu gibi olumlu iş bitirmede belgesi olan tek partiyiz. Bu noktada halkımız bizi çok iyi tanır."

Yurthaber 20-05-2021 21:41

Davut Güloğlu'nun yargılamanın yenilenmesi talebine ret

Sıla hakkında, yaklaşık 4 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan Güloğlu yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme Güloğlu’nun talebini reddetti

Magazin 05-03-2021 17:13

Davut Güloğlu-Sıla davasında yeni gelişme! 'Yargılanma yenilensin'

Şarkıcı Sıla'ya küfür ettiği için "hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan şarkıcı Davut Güloğlu yargılamanın yenilenmesi talebiyle mahkemeye başvurdu.

Magazin 04-03-2021 15:29

İbo Show'un konukları belli oldu! İşte İbrahim Tatlıses'in konukları

Son günlerde imajıyla dikkat çeken İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un konukları belli oldu. İbo Show'da bu hafta Safiye Soyman ve Davut Güloğlu gibi isimler var.

Magazin 25-02-2021 14:56

Sıla ve Davut Güloğlu davasında flaş karar! Davut Güloğlu'na büyük şok

Sıla ve Davut Güloğlu arasındaki davada yeni karar! Sıla'nın açtığı 60 bin liralık tazminat davasını kısmen kabul eden mahkeme, Güloğlu'ndan 4 bin lira manevi tazminatın haksız fiil tarihinden işleyecek yasal faizle birlikte alınarak Sıla'ya verilmesine karar verdi.

Magazin 26-11-2020 15:14

Hayko Cepkin’e hakaret eden Davut Güloğlu’na ceza yok

Şarkıcı Davut Güloğlu'nun, Hayko Cepkin'e hakaret suçundan aldığı cezayı mahkeme 3 yıl ertelemişti. Güloğlu, 2016 yılında sanatçı Sıla'ya hakaret edince, mahkeme 8 bin 500 TL adli para cezası vererek ertelenen cezasının bozulmasını istemiş, dosya yeniden açılmıştı. Mahkeme, Güloğlu'nun ertelenen 3 yıl içinde suç işlemediğini tespit ederek davanın düşmesine karar verdi.

Magazin 18-09-2019 15:40

Davut Güloğlu köy hayatını anlattı! 'Şimdi büyük şehirlerde yaşayan çocuklara acıyorum'

Karadeniz müziğinin beğenilen isimlerinden Davut Güloğlu, tatil günlerini doğup, büyüdüğü Rize Yeni Güzelköy’de geçiriyor. İstanbul’un yoğunluğundan kaçıp geldiği köyünde huzur bulduğunu söyleyen Güloğlu, 'Bizim çocukluğumuz dolu dolu geçti. Şimdi büyük şehirlerde büyüyen çocuklara acıyorum. Hep bir ekrana bakarak büyüyorlar' dedi.

Magazin 03-09-2019 22:41

Davut Güloğlu'nun Sıla'ya hakaretten aldığı para cezası kesinleşti

Şarkıcı Sıla hakkında, yaklaşık 2,5 yıl önce Demokrasi ve Şehitler Mitingi için söylediği sözler üzerine küfür ettiği iddiasıyla "Alenen hakaret" suçundan 8 bin 500 TL adli para cezasına çarptırılan Davut Güloğlu'nun istinaf mahkemesine yaptığı itiraz başvurusu reddedildi. Böylece Güloğlu'nun cezası kesinleşmiş oldu.

Trend 09-04-2019 21:37

Davut Güloğlu: '30 tane çocuğum olsun istiyorum'

Yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen Davut Güloğlu ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 03-09-2018 00:08

Davut Güloğlu’na haciz şoku!

Davut Güloğlu, oğlu Cengizhan Güloğlu’nun ödemediği 66 bin liralık kira ve aidat borcu yüzünden icralık oldu. Eve haciz geldi, televizyon ve koşu bandı alındı. Ayrıca şarkıcı, sevgilisi ve oğluyla birlikte yaşadığı evden mahkeme kararıyla tahliye edildi.

Magazin 09-01-2018 09:40

Davut Güloğlu ile Hayko Cepkin arasındaki davada karar!

Yargıtay, şarkıcı Davut Güloğlu'nun Hayko Cepkin'le ilgili sözleri nedeniyle açılan tazminat davasının reddini onadı.

Magazin 19-12-2017 11:35

Davut Güloğlu'nun cezası belli oldu

Davut Güloğlu'na Sıla'ya için söylediği "S… olsun gitsin" sözleri için 14 ay hapis cezası verildi. Mahkeme hapis cezasını para cezasına çevirerek Güloğlu'na 8 Bin 500 TL para cezası verdi.

Magazin 02-05-2017 12:10

Sıla'nın dava açtığı Davut Güloğlu'na şok!

Sıla'ya hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2,5 yıla kadar hapis cezası istenen Davut Güloğlu'nun avukatı, mahkemeye vekillikten istifa ettiğini bildirdi.

Magazin 06-04-2017 15:54

Davut Güloğlu reddi hakim talebinde bulundu

Sıla Gençoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Davut Güloğlu, mahkeme hakiminin tarafsızlığını şüpheye düşürdüğü iddiasıyla avukatıyla birlikte reddi hakim talebinde bulundu.

Magazin 26-12-2016 21:41

Sıla ve Davut Güloğlu'nun davasında avukat ile hakim birbirine girdi

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayet ettiği şarkıcı Davut Güloğlu hakkında, "Basın yoluyla hakaret" suçundan 2,5 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın ilk duruşması bugün gerçekleşti.

Magazin 21-12-2016 13:55

Davut Güloğlu da Sıla'ya dava açtı

Sıla'dan sonra Davut Güloğlu da kendisi için söylenen sözler üzerine dava açtı. Ünlü şarkıcı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 09-10-2016 12:12

Sıla'dan Davut Güloğlu hakkında suç duyurusu

Demokrasi ve Şehitler Mitingi için "Yenikapı'daki şova katılmayacağım" diyen Sıla, bu nedenle kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Davut Güloğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin 04-10-2016 22:19

Sıla, Davut Güloğlu'ndan şikayetçi oldu

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmayacağını belirterek 'Kesinlikle darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım' diyen Sıla'ya Davut Güloğlu'ndan tepki gelmişti. Sıla, kameralar karşısında kendisine küfür eden Davut Güloğlu'ndan şikayetçi oldu.

Magazin 16-09-2016 08:07

Davut Güloğlu'ndan Sıla açıklaması

7 Ağustos'da Yenikapı'da düzenlenen mitinge katılmayacağını söylerek 'Darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım' diyen Sıla'ya küfür eden Davut Güloğlu'ndan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Magazin 18-08-2016 14:36

Davut Güloğlu mitinge katılmayan Sıla'ya küfür etti

Beyaz Tv'de yayımlanan Söylemezsem Olmaz programında Sıla hakkında konuşan şarkıcı Davut Güloğlu, İstanbul'da yapılan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile ilgili "Darbeye karşıyım ama Yenikapı'daki şova katılmayacağım" şeklinde ifadelerle fikrini açıklayan şarkıcı Sıla'ya S... olsun gitsin" şeklinde küfür etti.

Magazin 14-08-2016 19:34

Davut Güloğlu'nun cezası belli oldu

Hayko Cepkin, 5 yıl önce katıldığı bir televizyon programında kendisiyle ilgili "Korku filminden çıkmış gibi maymuna benziyor, kedi mi köpek mi kesiyor belli değil" diyen Davut Güloğlu'na açtığı hakaret davasını kazandı.

Magazin 18-06-2015 09:37

Maymun lafı çok üzdü

Hayko Cepkin'in kendisine "maymuna benziyor" diye hakaret eden Davut Güloğlu'na açtığı tazminat davasında tanıklar ifade verdi.

Magazin 14-05-2015 05:54

'Hakaret etmedim, maymuna benzettim'

Davut Güloğlu, hakkında dava açan Hayko Cepkin'e karşı kendini bu sözlerle savundu

Magazin 30-12-2011 13:52

Nişanımız geçersiz

Ece Erken'den ilginç açıklama

Magazin 03-12-2011 12:24

'Ben unuttum, sizde unutun'

Davut Güloğlu'yla ilişkisini bir hata olarak değerlendiren Ece Erken'den çarpıcı açıklama: "Eski eşimi nasıl unutmak istemiyorsam, unutmak istediğim şahsı anında silerim hafızamdan"

Magazin 17-11-2011 12:17

Davut ile Ece'nin ilişkisi reklam

İsmail Türüt bu açıklamasıyla çok konuşulacak...

Magazin 17-09-2011 13:39

Ayrılık sonrası nispet

Geçen hafta nişan atan Davut Güloğlu ve Ece Erken, Twitter üzerinden birbirine nispet yapıyor

Magazin 13-09-2011 11:56

Bakan'la türkücüyü karıştırınca

Bloomberg Ht'de yayınlanan tartışma programının sunucusu İpek Kaplan ilginç bir gafa imza attı.

Magazin 03-09-2011 11:01

'Vura vura dövmek lazım'

Bir küsüp bir barışan Ece Erken-Davut Güloğlu, yine tartıştı. Güloğlu'nun şiddet içeren sözleri ise dikkati çekti

Magazin 30-08-2011 09:52

Hediye fişle 20 bin dolar kazandı

Davud Güloğlu Kıbrıs'ta bir casino'da 20 bin dolar kazandı

Magazin 07-08-2011 13:25

Ece'nin kıskançlık krizi

Davut Güloğlu yan masadaki kadınlara bakınca...

Magazin 03-08-2011 17:46