Deli Yürek Haberleri

Deli Yürek'in Zeynep'i her şeyi bırakıp kendini yogaya verdi! Zeynep Tokuş sınırları zorluyor

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Deli Yürek ile yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Tokuş ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor. Her şeyi bırakıp yogaya yönelen Tokuş sınırları zorlayan pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 11-04-2024 10:49

Deli Yürek'in Zeynep'i Melda Bekcan bakın şimdi ne yapıyor! Asıl mesleği herkesi şaşırttı

1998-2002 yılları arasında Türk televizyonlarında büyük bir ilgiyle izlenen Sinegraf imzalı efsane dizi Deli Yürek'e Zeynep Tokuş'un ayrılmasıyla birlikte dahil olan ünlü oyuncu Melda Bekcan, bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 47 yaşında olan ünlü ismin asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 29-09-2023 12:51

Deli Yürek'in Zeynep'i Zeynep Tokuş gözlerden uzak yaşıyordu! Son paylaşımıyla sınırları zorladı

Kenan İmirzalıoğlu ile başrollerini paylaştığı Deli Yürek dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş gözlerden uzak bir hayat sürdürmeyi tercih ediyor. Yoga konusunda ustalaşan Tokuş bir süredir oyunculuğa da ara vermişti. Ünlü isim sosyal medya detoksundan sonra yine sınırları zorladı.

Magazin 11-05-2023 12:08

'Bana küfür ediyorlar' deyip ülkeyi terk etmişti! Yeşilçam'ın kötü adamının kızı da ünlü çıktı! Gören 'yok artık' dedi

1964 yılında başladığı oyunculuk kariyerine sayısız dizi ve film sığdıran usta oyuncu Bilal İnci'nin kızının da kendisi gibi oyuncu olduğunu biliyor muydunuz? Hem de henüz çocuk yaşta Türkan Şoray ile oynamış...

Magazin 02-12-2022 11:13

Deli Yürek

Deli Yürek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deli Yürek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Deli Yürek'in Zeynep'i Melda Bekcan oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği hayrete düşürdü

Zeynep Tokuş'un Deli Yürek dizisinden ayrılmasıyla kadroya dahil olan ünlü oyuncu Melda Bekcan, bir süredir gözlerden yaşıyor. Şimdilerde 44 yaşında olan Melda Bekcan, yeni mesleğiyle şaşırttı.

Magazin 18-11-2022 14:08

Şevket Çoruh'tan sonra taze kan! Deli Yürek'in unutulmaz oyuncusu Arka Sokaklar'da

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a veda etmesi herkesi üzmüştü. Arka Sokaklar ekibi Çoruh yerine taze kan buldu. Deli Yürek'in unutulmaz oyuncusu Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar dizisiyle ekrana dönüyor. Bu haberden sonra Deli Yürek'in Yılmaz'ı son haliyle merak edildi.

Magazin 27-09-2022 10:10