Deli Yürek Dizisi Haberleri

Son dakika! Oyuncu Ali Sürmeli'yi yıkan haber... Annesi kendini evinin bahçesine astı

Son dakika haberi... Deli Yürek, Mucize ve Kurtlar Vadisi gibi yapımlarda başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli evinin bahçesinde kendisini ağaca asarak, yaşamına son verdi. Annesi için sık sık Kocaeli'ne giden oyuncu aldığı haberle yıkıldı. Ali Sürmeli de son dönemde sağlık sorunları yaşıyordu. İşte yaşanan acı olayın detayları...

Magazin 08-09-2022 15:56

Deli Yürek'te rol arkadaşıydı! Ahmet Yenilmez'den şaşırtan Kenan İmirzalıoğlu itirafı

Deli Yürek, Ekmek Teknesi gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ahmet Yenilmez, Deli Yürek dizisinde birlikte rol aldığı Kenan İmirzalıoğlu hakkında "Delikanlı bir adamdır" açıklamasında bulundu.

Magazin 11-05-2022 09:33

Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş'un kızının fotoğrafını görenler şaştı kaldı! Bu kadar mı benzer?

Daha önce Deli Yürek dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Zeynep Tokuş'un, şimdilerde neler yaptığı merak ediliyordu. Oyunculuğu bıraktıktan sonra yoga eğitmenliği yapmaya başlayan Zeynep Tokuş'un kızının fotoğrafı görenleri şaşırttı.

Magazin 12-04-2022 16:56

Deli Yürek'in Zeynep'i sandalye üzerinde! Zeynep Tokuş yine sınırları zorladı

Deli Yürek dizisinde Zeynep karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Zeynep Tokuş, oyunculuğu bırakıp yoga eğitmeni olmuştu. Yoga yaparken sınırları zorlayan Tokuş bu sefer sandalye üzerinde yaptıklarıyla gündeme geldi.

Magazin 20-02-2022 14:08

Bir döneme damga vuran Deli Yürek’le ilgili az bilinen bilgi! Meğer herkesin tanıdığı isim de kadrodaymış

Türk televizyonlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu, Zeynep Tokuş, Demir Karahan gibi günümüzde de oldukça ünlü isimler yer almıştı. Meğer herkesin tanıdığı, hem işi hem de kariyeri ile sık sık gündeme gelen o isim de Deli Yürek'in oyuncu kadrosundaymış!

Magazin 15-12-2021 23:11

Deli Yürek'in Yılmaz'ı şimdi ne yapıyor? Ünlü oyuncu Yılmaz Tüzün'e yıllar acımamış!

Bir zamanlar ekranlarda fırtına estiren Deli Yürek dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren, Yılmaz Tüzün’ün son hali görenleri şoke etti. Tüzün’ü görenler yıllar acımamış demeden edemedi.

Magazin 08-12-2021 17:43

Deli Yürek'in Savaş'ı Kürşat Alnıaçık'ın yeni işi belli oldu! İşte yeni dizisi

Kürşat Alnıaçık, 2 yıl aradan sonra yeniden ekrana dönüyor. Yer aldığı sinema filmlerinden sonra 1990’lı yıllarda dizilerle televizyon ekranlarına geçiş yapan Kürşat Alnıaçık, birbirinden farklı projelerde yer almaya devam ediyor. Deli Yürek'ten sonra Alnıaçık, Osman Sınav ile yeniden bir araya geliyor.

Magazin 07-11-2021 13:08

Deli Yürek'in güzeller güzeli yıldızı Zeynep Tokuş yıllara meydan okuyor!

1998-2001 yılları arasında yayınlanan Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri olan ünlü oyuncu Zeynep Tokuş, yıllara rağmen koruduğu güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Magazin 29-10-2021 10:51

Deli Yürek'te Ağabey rolü ile tanındı! Bakın Demir Karahan artık hangi dizide oynuyor!

Usta oyuncu Demir Karahan, 5 Ekim 1998 - 24 Haziran 2002 tarihleri arasında yayınlanan ve başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Zeynep Tokuş'un yer aldığı bir zamanlara damga vuran Deli Yürek dizisinde "Ağabey" karakterini canlandırmıştı. Kariyer hayatı boyunca birçok başarılı projede yer alan Demir Karahan, en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan o popüler dizide rol almaya başladı. İşte ayrıntılar...

Magazin 30-08-2021 14:23

Oyunculuğu bırakan Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş bakın şimdi ne yapıyor! Emekli olmak isteyip...

Yıllar önce Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı 'Deli Yürek' dizisiyle büyük kitleler tarafından tanınan ve güzellik yarışmasında derece de elde etmiş olan Zeynep Tokuş'un şimdilerde ne yaptığı merak ediliyor. Güzel oyuncunun yıllardır ekrandan uzakta olduğu bilinirken, yeni bir projede rol alıp almayacağı da merak konusu oldu. Bakın oyunculuğu bırakan Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş şimdilerde ne yapıyor...

Magazin 19-08-2021 19:37

Deli Yürek'in 'Kuşçu'su şimdi ne yapıyor? İşte ünlü oyuncu Emin Gürsoy'un son hali...

1999 yılında yayın hayatına başlayarak, bir döneme damgasını vuran Deli Yürek’in ‘Kuşçu’su Emin Gürsoy son haliyle şaşırttı. Gürsoy şimdilerin reyting rekorları kıran dizisinde rol alıyor. Hayranları onu gördüğünde şaşkınlığını gizleyemiyor.

Magazin 31-07-2021 12:22

Oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş, setlere geri mi dönüyor?

Zeynep Tokuş, uzun bir süre önce oyunculuğu bırakarak yoga eğitmenliğine başlamıştı. Kenan İmirzalıoğlu ile rol aldığı Deli Yürek dizisiyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, geçtiğimiz gün magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

Magazin 12-06-2021 23:09

Zeynep Tokuş'tan ilginç hareketler! Bırakalım artık şu kurban psikolojisini...

Deli Yürek dizisiyle tanınan Zeynep Tokuş yoga yaptığı anları paylaştı. Hareketleriyle sınırları aşan Tokuş yorumuyla da dikkat çekti.

Magazin 03-06-2021 12:19

Bir zamanlar herkes sözlerine hayrandı! Deli Yürek'in Kuşçu'su Emin Gürsoy’un son hali

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizisi Deli Yürek’te Kuşçu karakterine hayat veren Emin Gürsoy’un yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. Deli Yürek’te Yusuf Miroğlu karakterine verdiği nasihatlerle hafızalara kazınan Emin Gürsoy, son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol aldı.

Magazin 13-04-2021 11:17

Oyunculuğu bırakan Zeynep Tokuş yine olay oldu!

Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu yolda harcadığı çabayı ve kesitleri paylaşmayı sürdürüyor. Tokuş pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor.

Magazin 08-02-2021 09:24

'Dön bak arkana yeğen...' Deli Yürek’ten Ezel’e Kenan İmirzalıoğlu dizileri

90’lı yılların sonunda Deli Yürek dizisinde canlandırdığı ağır abi Yusuf Miroğlu karakteriyle oyunculuğa adım atan Kenan İmirzalıoğlu, sonrasında izleyicilerin gönlüne taht kuran bir aktör olarak yoluna devam etti. Ezel dizisi ile unutulmazlar arasına giren Kenan İmirzalıoğlu internet dizisi Alef ile dijital platforma geçiş yaptı.

Trend 19-01-2021 11:34