Deprem Afad Haberleri

Gümüşhane'de deprem mi oldu? Gümüşhane'de kaç şiddetinde deprem oldu? 18 Aralık 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

Gümüşhane'de deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü Gümüşhane'de bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 15.68 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Gümüşhane ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladı. Peki, Gümüşhane Kelkit'de kaç şiddetinde deprem oldu?

Haber

DEPREM SON DAKİKA 25 KASIM 2023! Az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem son dakika haberlerine dair gelişmeler 25 Kasım 2023 Cumartesi günü yakından takip ediliyor. Bulundukları yerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem haberlerini arama motorlarında sorguluyorlar. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini anbean güncelliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte, 25 Kasım 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

Haber

MUĞLA'DA DEPREM! 19 Kasım 2023 Muğla Fethiye'de deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? AFAD son depremler listesi

Akdeniz'de deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 19 Kasım Pazar günü Muğla Fethiye'de bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 22.9 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. Akdeniz çevresindeki illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Akdeniz'de deprem mi oldu? 19 Kasım 2023 Muğla Fethiye'de deprem mi oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? AFAD son depremler listesi

Haber

Son dakika: Adana'da korkutan deprem!

Yurt genelinde hem artçı hem de bağımsız sarsıntılar sürüyor. AFAD tarafından açıklanan verilere göre 15 Eylül Cuma günü saat 19:54'te Adana Aladağ'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber

Deprem Afad

Deprem Afad Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deprem Afad Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA | Malatya Yeşilyurt'ta 5.0 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu

Son dakika deprem haberi: Malatya'da sabah saatlerinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 08.35'te meydana gelen depremin merkez üssünün Yeşilyurt olduğu belirtildi. Malatya'nın yanı sıra Kahramanmaraş ve Adıyaman'da da hissedilen deprem sonrası bazı vatandaşların kendilerini sokaklara attığı görüldü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan depremin ardından peş peşe açıklamalar geldi.

Haber

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? 30 Haziran deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler listesi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 30 Haziran 2023 Cuma günü merak konusu oldu. 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından sarsıntılar durmaksızın devam ediyor. Özellikle Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Malatya gibi bazı illerimizde yaşayan vatandaşlar son dakika deprem haberlerini yakından takip ediyor. Peki, SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? 30 Haziran deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler listesi!

Haber

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU? 17 Haziran deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler listesi!

Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları 17 Haziran 2023 Cumartesi günü merak konusu oldu. 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinin ardından sarsıntılar durmaksızın devam ediyor. Özellikle Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Malatya gibi bazı illerimizde yaşayan vatandaşlar son dakika deprem haberlerini yakından takip ediyor. Peki, 17 Haziran 2023 deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler listesi!

Haber

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Amasya'da 3.5 büyüklüğünde deprem

Son dakika deprem haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Amasya'da saat 16.41'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Hatay'da 4.7 büyüklüğünde deprem... Adana'da da hissedildi Naci Görür paylaştı 'Büyük deprem olma olasılığı...'

Son dakika deprem haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Hatay'da saat 11.36'da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.88 km olarak açıklanırken depremin, Adana'nın bazı ilçelerinde de hissedildiği öğrenildi. Depreme ilişkin AFAD'dan da açıklama geldi. Öte yandan depreme ilişkin bir paylaşım yapan Prof. Dr. Naci Görür de "Hatay’da olan bugünkü deprem artçı olmalıdır" dedi.

Haber

Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde deprem oldu? 3 Mayıs Kandilli Rasathanesi son depremler

Kahramanmaraş'ta deprem haberleri son dakika gelişmeleriyle yakından takip ediliyor. 3 Mayıs Çarşamba günü Kahramanmaraş'ta bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği bildirildi. Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar sarsıntının detaylarını sorgulamaya başladılar. Peki, Kahramanmaraş'da kaç şiddetinde deprem oldu?

Haber

DEPREMDE ÖLÜ YARALI SAYISI SON DAKİKA! 11 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu?

Deprem ölü sayısı ve yaralı sayısı bilgileri gelmeye devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından kurtarma ekipleri arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaşanan deprem sonrası artçı depremler de meydana geliyor. Deprem; Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde de hasara neden oldu. Peki, Kahramanmaraş depreminde ölü ve yaralı sayısı kaç oldu?

Haber

Deprem destek kartı nedir? Nereden ve nasıl alınır?

Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara maddi yardımda bulunmanın birçok yolu mevcut. Onlardan biri de deprem destek kartı satın alarak bağışta bulunmak! Peki, deprem destek kartı nedir? Nasıl ve nereden alınır?

Haber

Türkiye tek yürek! Deprem bölgesine uzaktan nasıl yardım ederim? Adım adım destek rehberi...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depremin ardından bölgedeki arama kurtarma çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Öte yandan bu büyük felaketten etkilenen depremzedelerin öncelikli ihtiyaçlarını gidermek için AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonu ile yürütülen yardım faaliyetlerine spor kulüpleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da destek veriyor. Peki deprem bölgesine uzaktan yardım nasıl sağlanır, neler yapılabilir ve nereye başvurulur?

Haber

İstanbul'da kaç şiddetinde deprem oldu? İstanbul depreminde herkesi korkutan o ses neydi?

İstanbul'da bu gece 03.15'te bir deprem meydana geldi. Depremin İstanbul Kağıthane'de olduğu biliniyor. Deprem esnasında gökten gelen ses vatandaşları korkuttu. Sosyal medyada da İstanbul depremi ve herkesi korkutan ses yankı buldu. İstanbul'da olan depremin şiddetini AFAD açıkladı.

Haber

Düzce depremi ölü ve yaralı var mı? 23 Kasım Düzce depreminde kaç kişi yaralandı? Acı haber geldi: Evden çıkmaya çalışırken hayatını kaybetti!

Düzce'de saat 04.08 sıralarında meydana gelen depremde yaralananların sayısı vatandaşlar tarafından merak edilirken Çilimli ilçesi Pırpır köyünden acı haber geldi. Öte yandan AFAD'dan yapılan açıklamada yaralı sayısında artış olduğu duyuruldu. Peki, Düzce depremi ölü ve yaralı var mı? 23 Kasım Düzce depreminde kaç kişi yaralandı? İşte detaylar...

Haber

Son dakika deprem haberleri: Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depreme NTV spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı! ''Deprem gittikçe şiddetlenmekte...''

Son dakika haberleri: Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı İstanbul ve Ankara olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Gölyaka olarak açıklandı. Depremin meydana geldiği anlara NTV'nin spikeri Buse Yıldırım canlı yayında yakalandı. Kısa süre içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan depreme ilişkin detaylar paylaşıldı. 22 kişinin yaralandığını aktaran Soylu, can kaybının olmadığını belirtti.

Haber

23 Kasım 2022 deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Kandilli ve AFAD'dan son dakika açıklamaları!

Düzce depremi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Gece yarısı gerçekleşen deprem ve sarsıntıların ardından Düzce'de bir deprem daha meydana geldi. Birçok vatandaş "Az önce deprem mi oldu? 23 Kasım 2022 deprem nerede, kaç şiddetinde?" gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde arama motorlarında sorguluyor. Paniğe neden olan depremin detaylarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz..

Haber

Antalya'da deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? İşte 3 Ağustos Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Deprem mi oldu, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. AFAD'ın verilerine göre Antalya Kumluca'da 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Öte yandan yurdun başka illerinde meydana gelen sarsıntılar sonrası yaşadıkları şehirde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. "deprem mi oldu?", "Nerede, kaç büyüklüğünde oldu?" sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte 3 Ağustos 2022 AFAD ve Kandilli son depremler listesi...

Haber

Deprem mi oldu? 2 Ağustos Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi

Bugün deprem mi oldu sorusunun yanıtı, yaşanan sarsıntılar sonrasında yaşadıkları şehirde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 2 Ağustos tarihli Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesiyle birlikte vatandaşlar deprem olup olmadığını kolayca öğrenebiliyor. Peki, bugün deprem mi oldu? 2 Ağustos Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi.

Haber