Didem Taslan kimdir?

Didem Taslan kimdir?

1 Nisan 1974 Mersin doğumlu Didem Taslan, manken ve oyuncudur. Miss Blendax 1992 İzmir Fuar Güzeli seçilen Taslan, 19994 yılında da Türkiye ikinci güzeli olarak seçildi. Ardından Calender Girl Yarışması’nda Miss April seçilmiştir. Modelliğinin yanı sıra dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştır. Oyunculuk kariyerine 1993 yılında Bizim Mahalle dizisi ile adım atmıştır. Bunu Böyle mi Olacaktı, Marziye, Mavi Düşler, Yıkılmadım, Üç Kadın 2, Cinlerle Periler, Yeni Hayat, Kınalı Kar, Melekler Adası, Kurtlar Vadisi Pusu, Para=Dolar, Umutsuz Ev Kadınları, Bebek İşi yapımları takip etmiştir.

Didem Taslan Haberleri

Memati'nin sevgilisiydi! Kurtlar Vadisi'nin Gamze'si Didem Taslan son haliyle gündem oldu! Gören aynı şeyi söyledi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran güçlü kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Gamze Güneş' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Taslan, dizide Memati'nin sevgilisine hayat veriyordu. Şimdilerde 49 yaşında olan ünlü isim son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-2023 17:31

Kurtlar Vadisi'nin Gamze Güneş'i Didem Taslan yıllara meydan okuyor! Paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati'nin aşkı Gamze Güneş'i canlandıran oyuncu ve manken Didem Taslan yıllara meydan okuyor. 49 yaşındaki güzel oyuncu adeta genç mankenlere taş çıkarıyor.

Magazin 21-06-2023 22:37

Kurtlar Vadisi'nde Memati'nin sevgilisiydi! Didem Taslan hiç değişmedi

Bir dönemin efsane yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi Pusu'da çok sevilen karakter Memati'nin sevgilisi olarak hafızalarımıza kazınan Didem Taslan yıllar sonra ortaya çıktı. Eski manken ve oyuncu Taslan son görüntüsü ile adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 06-02-2023 18:06

Didem Taslan köpeğiyle yürüyüşte

Eski manken ve oyuncu Didem Taslan, önceki gün köpeğiyle Nişantaşı sokaklarında yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Taslan, hava almak için dışarı çıktığını söyledi.

Magazin 04-05-2022 14:55

Didem Taslan yeni sevgilisiyle görüntülendi

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren manken ve oyuncu Didem Taslan önceki gün, sevgilisiyle Bodrum'da objektiflere takıldı.

Magazin 31-07-2020 09:36

Umutsuz Ev Kadınları'yla ekrana dönüyor

Uzun süredir ekrandan uzak kalan Didem Taslan Umutsuz Ev Kadınları dizisi ile geri dönüyor.

Magazin 23-03-2014 14:39