Dil Kanseri Haberleri

Doktordan korkup hastaneye gitmedi, kırık dişi yüzünden dil kanseri oldu!

İstanbul’da Hüseyin Güvenaltun, kırık dişi yüzünden ölümden döndü. Korktuğu için doktora gitmeyen Güvenaltun, dil kanseri oldu. Ağrıdan uyumakta ve konuşmakta zorlanan, yemek yiyemeyen Güvenaltun'un dilinin yüzde 80’i alındı. Güvenaltun, dilinin büyük bir kısmı alındığı için tat alma duyusunu büyük oranda kaybetti. Ölümden dönen genç adam bundan sonraki hayatında da konuşmakta güçlük çekecek. İşte akılalmaz olayın detayları...

Haber 13-01-2023 11:13

Dil kanseri teşhisi konmuştu! Bacağındaki dokudan dil yaptılar

Muğla'da dil kanseri teşhisi konan hastaya bacağından alınan dokuyla dil yapıldı. Kanser teşhisi konan sağlık çalışanı, tümörün temizlenmesinin ardından dil nakli sonrası sağlığına kavuştu.

Haber 09-03-2021 16:23

Dil kanserine yakalandı, hayatları karardı! Şimdi tek isteği...

Antalya’da, dil kanserine yakalanınca eşi tarafından terk edilen 45 yaşındaki Seher Arslan, okulu bırakmak zorunda kalan 15 yaşındaki kızı Aysun’la yaşam mücadelesi veriyor. Arslan’ın en büyük hayali, tek oda dahi olsa kendine ait bir ev ve kızının okuluna devam edip doktor olması.

Trend 27-06-2019 11:25

Kırılan dişi diline temas eden kadının dilinde kanser oluştu

Denizli’de kırılan dişinin diline temas ettiği bölgede kanser oluşan 75 yaşındaki kadın, 6 saatlik ameliyatta dilinin bir kısmının kesilmesiyle kanserden kurtuldu.

Trend 09-06-2019 13:11

Dil Kanseri

Dil Kanseri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dil Kanseri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hastaya kolundan aldıkları dokuyla dil ve ağız tabanı yaptılar

Kütahya'da dil kanseri teşhisi konulan kadın hasta, tümörün temizlenmesinin ardından kolundan alınan damarlı dokuyla dil ve ağız tabanı yapılarak yeniden sağlığına kavuşturuldu

Yurthaber 01-05-2019 14:51

Hastaya kolundan aldıkları dokuyla dil ve ağız tabanı yaptılar

Kütahya'da dil kanseri teşhisi konulan kadın hasta, tümörün temizlenmesinin ardından kolundan alınan damarlı dokuyla dil ve ağız tabanı yapılarak yeniden sağlığına kavuşturuldu

Haber 01-05-2019 14:49

Ağız kokusu hangi hastalıkların habercisi?

Ağız kokusunun dil kanseri belirtisi olabileceğini söyleyen Kulak Burun Boğaz ve Başboyun Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Akdağ, dil kanserinin hem halk içinde hem de bilimsel arenada çok az bilindiğini ve zaman zaman muayene edilirken gözden kaçırılan önemli bir hastalık olduğunu söyledi.

Haber 24-09-2018 08:16

Dil kanseri belirtileri nelerdir?

Dil kanseri başta dikkat çekmeyen yaralarla ortaya çıkar. Çoğu zaman aft ile karıştırıldığından dil kanseri belirtileri hakkında bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Dil kanseri belirtileri nelerdir? İşte dil kanseri hakkında merak edilen tüm detaylar.

Haber 02-08-2018 11:04