Diren Polatoğulları Haberleri

Yalı Çapkını'nın Kazım'ı Diren Polatoğulları'na Fransa'dan ödül! Hayranları izdiham yarattı

Yalı Çapkını dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide Seyran ve Suna'nın babası Kazım Ağa'yı canlandıran Diren Polatoğulları da en sevilen karakterlerden biri. Fransa'da düzenlenen bir ödül töreninde 'Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Polatoğulları için adeta izdiham oluştu. O anlar çok konuşuldu.

Magazin 04-11-2023 22:52

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'nın sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle olay oldu

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran ve Suna'nın babası "Kazım Ağa" karakterine hayat veren Diren Polatoğulları başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü ismin sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı. Diren Polatoğulları'nın eşi Sena Polatoğulları duru güzelliğiyle gündem oldu.

Magazin 06-10-2023 17:32

Nursel Köse'nin yeni imajı olay oldu! Dişleri uzatılıp altınla kaplandı

Rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Nursel Köse yeni filmi 'Başkan' için imaj değiştirdi. Diren Polatoğulları, Necip Memili ve Büşra Pekin’le başrolleri paylaşan Nursel Köse'nin dişleri uzatılıp, 14 ayar altınla kaplandı.

Magazin 01-09-2023 17:39

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'nın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı! 'Bakışlar hala aynı'

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran ve Suna'nın babası "Kazım Ağa" karakterine hayat veren Diren Polatoğulları, okul fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun nostalji paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Polatoğulları'nın küçüklük halini gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 18-08-2023 16:17

Diren Polatoğulları

Diren Polatoğulları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Diren Polatoğulları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yalı Çapkını bu akşam var mı, bitti mi? Yalı Çapkını son bölüm özeti ve 16 Haziran Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını bu akşam var mı yok mu kullanıcılar tarafından merak edildi. Ferit Korhan ve Seyran'ın hikayesinin anlatıldığı Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, bitti mi? İşte Yalı Çapkını son bölüm özeti ve 16 Haziran Star TV yayın akışı

Magazin 16-06-2023 19:28

Yalı Çapkını'nın sezon finaline falaka sahnesi damga vurdu! İzleyiciler küplere bindi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dün akşam 36. bölümüyle sezon finali yaptı. Heyecan dolu sahneleriyle büyük bir ilgiyle izlenen diziye Saffet'in falaka sahnesi damga vurdu. O sahneye sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

Magazin 10-06-2023 12:52

Yalı Çapkını'nın Ferit Korhan'ı Mert Ramazan Demir diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Ferit öldü mü?

Yalı Çapkını dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. Yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir,Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Diren Polatoğulları ve Gözde Kansu gibi isimleri bulunduran dizinin dün akşamki bölümü heyecanla bekleniyordu. İşte Yalı Çapkını Ferit ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-2023 10:22

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Gözyaşları sel oldu, ölüm ilanı yayınlandı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dün akşam sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin son bölümünde Fuat Korhan‘a hayat veren Doğukan Polat ekibe veda etti. Yalı Çapkını 33. bölümüyle izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Sevilen karakterin ölüm ilanı ortaya çıktı.

Magazin 20-05-2023 09:27

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'ndan yeni proje! Arka Sokaklar'ın Mesut komiseriyle...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Kazım Ağa karakteri ile büyük beğeni toplayan Diren Polatoğulları'nun yeni projesi belli oldu. 'Bilesin' repliği ile hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu, tiyatro oyunu için ‘evet’ dedi.

Magazin 02-03-2023 10:04

Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Diren Polatoğulları diziden ayrılıyor mu?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını bu akşam 19. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanındaki sahneler şimdiden büyük yankı uyandırdı. Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanında Serter'in dayısı ve adamları Kazım ile Ferit'in olduğu yeri basıyor ve o esnada Kazım'ın vurulduğu görülüyor. Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Diren Polatoğulları diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları da merak edilmeye başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 27-01-2023 12:14

Yalı Çapkını’nın Kazım’ının eski haline bir bakın! Kurtlar Vadisi dizisinde...

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Beril Pozam gibi isimler yer alıyor. Dizinin öne çıkan karakterlerinden biri olan Kazım’a Diren Polatoğulları hayat veriyor. Ünlü ismin Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 03-01-2023 16:58