Diriliş Ertuğrul Dizisi Haberleri

Esra Bilgiç'ten yeni Cannes pozları! Kalçasına kadar inen sırt dekoltesiyle olay oldu

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek ününe ün katan oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu verdiği pozları paylaşmaya devam ediyor. Güzel isim son olarak iddialı dekoltesiyle olay oldu.

Magazin 05-06-2023 12:05

Diriliş Ertuğrul’un Hüsamettin Karaca’sı Burak Demir, Alparslan Büyük Selçuklu mı oynayacak, hangi rolü oynayacak? Burak Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Diriliş Ertuğrul’un Hüsamettin Karaca’sı Burak Demir'in Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayacağı yönünde çıkan haberlerin ardından vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Ünlü oyuncu Muhteşem Yüzyıl ve Arka Sokaklar gibi dizilerde de rol almıştır. Peki Diriliş Ertuğrul’un Hüsamettin Karaca’sı Burak Demir, Alparslan Büyük Selçuklu mı oynayacak, hangi rolü oynayacak? Burak Demir kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 16-05-2022 08:12

Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al kimdir? Celal Al nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu daha önce de Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamıştı. Peki Kuruluş Osman oyuncusu Celal Al kimdir? Celal Al nereli ve kaç yaşında? Evli mi? Hangi dizilerde oynadı? İşte Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-04-2022 12:53

Celal Al'ın eşi Nazife Al kimdir? Kuruluş Osman'ın oyuncusu Celal Al ve Nazife Al kaç yılında evlendi?

Celal Al'ın eşi Nazife Al vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çiftin Mariye adında bir kız evlatları bulunuyor. Vatandaşlar; Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizlerde oynayan ünlü oyuncunun eşi ile ilgili internette araştırma yapıyor. Peki Celal Al'ın eşi Nazife Al kimdir? Kuruluş Osman'ın oyuncusu Celal Al ve Nazife Al kaç yılında evlendi? İşte detaylar...

Magazin 25-04-2022 12:51

Engin Altan Düzyatan'a İngiltere'de 'en iyi erkek oyuncu' ödülü verildi

Diriliş Ertuğrul'un ardından Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, İngiltere'de yayınlanan magazin ve yaşam dergisi SleekAsian tarafından yılın "en iyi erkek oyuncu" ödülüne layık görüldü. Düzyatan, davet üzerine Lordlar Kamarasını ve İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarasını ziyaret etti.

Magazin 21-03-2022 23:41

Serdar Gökhan kameraları karşısında görünce çileden çıktı! Eşini azarladı

Diriliş Ertuğrul, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde de rol alan usta oyuncu Serdar Gökhan kameraları karşısında görünce çileden çıktı. Eşi Şükran Gökhan'ı "Muhabirlerin yanına gitme" diyerek azarlayan ünlü oyuncunun sinirli halleri herkesi şaşırttı. Serdar Gökhan'ın eşi bu durum için muhabirlerden özür diledi.

Magazin 21-02-2022 07:18

Okan Bayülgen'den Diriliş Ertuğrul ve Çukur göndermesi: 2,5 yılıma mal oldu

Okan Bayülgen, Haber Global'de yayınlanan Uykusuzlar Kulübü programında, Diriliş Ertuğrul dizisine gönderme yaptı. Çukur dizisini hiç izlemediğini belirten Bayülgen "Ama bunu söylememem lazım. Daha önce şu diziyi izlemedim dediğim zaman 2,5 yılıma mal olmuştu" dedi. Bayülgen'in, 2016 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri sırasında Diriliş Ertuğrul dizisine yönelik ifadeleri gündem olmuştu.

Magazin 16-02-2022 20:24

Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Kurtlar Vadisi oyuncusu hayatını kaybetti! Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereli?

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan geçtiğimiz hafta memleketi Mersin’de yoğun bakına kaldırılmıştı. Kurtlar Vadisi'nde de rol alan oyuncudan bugün üzücü haber geldi. Pekcan, tedavi gördüğü Mersin'de hayatını kaybetti. Peki Ayberk Pekcan kimdir, neden öldü? Ayberk Pekcan kaç yaşındaydı, aslen nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 24-01-2022 17:42

Ayberk Pekcan sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti, kötü haberi aldı

Diriliş Ertuğrul'da Artuk karakterine can veren Ayberk Pekcan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti aldığı haberle şoke oldu.

Magazin 24-10-2021 08:37

Engin Altan Düzyatan kimdir, aslen nereli? Engin Altan Düzyatan kaç yaşında ve eşi kim?

Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve sevilen oyuncular arasında yer alan Engin Altan Düzyatan'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. TRT1'de yayınlanacak olan Barbaroslar dizisinde Oruç Reis karakterini canlandıracak olan sevilen ismin hayatı araştırılıyor. Peki Engin Altan Düzyatan kimdir, aslen nereli? Engin Altan Düzyatan kaç yaşında ve eşi kim? İşte ayrıntılar...

Magazin 17-08-2021 01:44

Tolga Sala'nın otomobilinin üstüne ağaç devrildi

Nişantaşı'nda iki aracın üstüne ağaç devrildi. Devrilen ağaç oyuncu Tolga Sala'nın otomobilinde de hasar oluşturdu.

Magazin 20-07-2021 16:41

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi nerede çekildi? Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminin oyuncuları kimdir?

2019 yapımı bir tarihi dönem dizisi olan Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filminin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın otururken, filmin senaryosunu ise ‘Mehmetçik Kutulamare’, ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ yapımlarından tanıdığımız Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi, sinemada oldukça düşük bir izlenme sayısına sahiptir. IMDb puanı 4,3 olan filmi, sinemada 504 bin 124 kişi izledi. Peki Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı filmi nerede çekildi?

Magazin 15-07-2021 14:21

Engin Altan Düzyatan'ı dolandırmakla suçlanıyordu! Gözaltına alındı

Pakistan'da Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ı yaklaşık 575 milyon dolarlık sahte çek vererek dolandırmakla suçlanan TikTok fenomeni Kaşif Zamir Çaudri gözaltına alındı.

Magazin 18-06-2021 13:12

Burak Altay yakın dostu Arda Öziri'yi unutmadı! 'Hayat durmuyor'

Oyuncu Burak Altay, 2018'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden yakın dostu ve meslektaşı Arda Öziri'yi ölümünün üçüncü yılında unutmadı. Altay, Öziri için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı.

Magazin 28-05-2021 10:23

Kuruluş Osman'ın yapımcısından bir bomba daha! Ak Kızın Destanı ne zaman çıkacak?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın ve daha önce ekranlarda olan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan yeni bir yapım geliyor. Bozdağ Film, "Ak Kızın Destanı" isimli iddialı projeye hazırlanıyor. Peki Ak Kızın Destanı ne zaman çıkacak?

Magazin 05-05-2021 11:46

ATV'den çok konuşulacak tarihi dizi! Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ne zaman başlayacak?

Daha önce Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin de yapımcılığını üstlenmiş olan Bozdağ Film sahibi Mehmet Bozdağ, ATV ekranlarında yayınlanacak Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ile çok konuşulacak yeni bir tarihi diziye imza atıyor. İzleyiciler dizinin tanıtım fragmanın yayınlanmasının ardından Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ne zaman, oyuncuları kimler sorularını sormaya başladı. Peki Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi konusu ne?

Magazin 03-05-2021 22:32

Dünyaca ünlü isimden Diriliş Ertuğrul yıldızına iltifat

Diriliş Ertuğrul dizisinin yıldız isimlerinden Gülsim Ali, Pakistanlı aktris Ayeza Khan’a Türkçe öğretiyor.

Magazin 05-02-2021 15:37

Keşmirliler yasaklara rağmen Diriliş Ertuğrul izliyor

Hindistan kontrolündeki Cammu Keşmirliler, uydu yayını ve internet yasağına rağmen Diriliş Ertuğrul dizisini hafıza kartlarıyla elden ele yayarak izliyor

Haber 12-12-2019 16:21

Pakistan Başbakanı devlet televizyonundan Diriliş Ertuğrulu yayınlamasını istedi

Pakistan Başbakanı devlet televizyonundan "Diriliş Ertuğrul"u yayınlamasını istedi

Magazin 05-12-2019 10:55

ULUSLARARASI KÖPRÜ KURAN TÜRK DİZİLERİ - Türk dizi ve filmleri Pakistanlıların ilgisini Türkiye ve Türkçeye çekiyor

Türkiye'ye giden Pakistanlı turist sayısı Türk dizilerinin ülkeye girdiği 2013'te 34 binken 2018'de bu sayı 120 bin oldu - TRT ile Pakistan devlet televizyonu PTV arasındaki protokol kapsamında ülkede Türk çizgi filmlerinin gösterilmesi çalışması başlatıldı - Türk turizmci Engin Tokul: - "Bir aile Manisa'ya gitmek istediğini söyledi. Nereden akıllarına geldiğini sordum. Meğer tarihi bir dizide Manisa'yı konu alıyormuş, bu nedenle görmek istemişler" - Yunus Emre Enstitüsü Lahor Türk Kültür Merkezi Müdürü Ulaş Ertaş: - "Biz Türkçe öğretiminde duyarak öğrenme çok önemli olduğu için öğrencilerimize haftada birkaç Türkçe film izletiyoruz" - Türk dizileri izleyerek Türkçe öğrenmeye başlayan Sena Nur: - "Erdoğan'ın paylaşımlarında Diriliş Ertuğrul diye tarihi bir dizi başlayacağını öğrendim. Çocukluktan beri Türk tarihine ilgim de vardı. Ancak izlemeye başlayınca anlayamadığım için Türkçe öğrenmek istedim" - 17 yaşındaki Alina Şakil: - "Türk dizileri çok gerçekçi, çekim kalitesi, oyuncuların yetenekleri ve müzikler gibi her şey bana ilginç geliyor"

Magazin 18-11-2019 11:09

Diyarbakır'daki annelerin oturma eylemine Kocaeli'den destek

Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin oturma eylemine destek için Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu Hanifi Koç, HDP Kocaeli İl Binası önünde basın açıklaması yaptı - Hanifi Koç: - "HDP'ye buradan sesleniyorum; Dağlara çocuklarımızın gitmesine aracı olma"

Haber 27-09-2019 15:52

Diyarbakır'daki annelerin oturma eylemine Kocaeli'den destek

Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin oturma eylemine destek için Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu Hanifi Koç, HDP Kocaeli İl Binası önünde basın açıklaması yaptı - Hanifi Koç: - "HDP'ye buradan sesleniyorum; Dağlara çocuklarımızın gitmesine aracı olma"

Yurthaber 27-09-2019 15:51

Mecidiyeler ustasının elinde Osmanlı hatırası takılara dönüşüyor

Eskişehir'de 33 yıllık el sanatları ustası Şefik Ada, atölyesinde özellikle Osmanlı döneminden kalma para, gümüş ve diğer materyallerden yüzük, zihgir, bileklik, kolye gibi takılar yaparak geçmişin izlerini günümüze taşıyor - Zanaatkar Şefik Ada: - "Diriliş Ertuğrul dizisi çok etkili oldu. Müşteri gelip 'zikir yüzüğü' denilen okçu yüzüğünü sormaya başladı" - "Şimdilerde dizilerde padişahların, sultanların yüzüklerini, kolyelerini görenler de etkilenip o tarz bir ürünü soruyor. Dizilerin tarihi sevdirdiğini söyleyebilirim"

Yurthaber 08-08-2019 11:35

Mecidiyeler ustasının elinde Osmanlı hatırası takılara dönüşüyor

Eskişehir'de 33 yıllık el sanatları ustası Şefik Ada, atölyesinde özellikle Osmanlı döneminden kalma para, gümüş ve diğer materyallerden yüzük, zihgir, bileklik, kolye gibi takılar yaparak geçmişin izlerini günümüze taşıyor - Zanaatkar Şefik Ada: - "Diriliş Ertuğrul dizisi çok etkili oldu. Müşteri gelip 'zikir yüzüğü' denilen okçu yüzüğünü sormaya başladı" - "Şimdilerde dizilerde padişahların, sultanların yüzüklerini, kolyelerini görenler de etkilenip o tarz bir ürünü soruyor. Dizilerin tarihi sevdirdiğini söyleyebilirim"

Haber 08-08-2019 11:34

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Malazgirt Zaferi kutlamalarında

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Nurettin Sönmez, Cengiz Coşkun ve Edip Zeydan, Ahlat ilçesinde "Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü" etkinliklerine katıldı - Oyunculardan Nurettin Sönmez: - "Malazgirt Zaferi'nin, Türklerin Anadolu'ya girişinin ve Türk tarihinin yazılışının 947. günü kutlanıyor. O yüzden burada olmaktan mutlu ve heyecanlıyız. Ahlat halkı da bizi çok güzel karşıladı. Böyle bir organizasyona katkıda bulunmak ayrıca bir gurur"

Haber 25-08-2018 13:53

'Diriliş Ertuğrul'un oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın kızı Amerika'da doğuyorsa...

Köşe yazarı Ertuğrul Özkök, Engin Altan Düzyatan'ın yeni doğacak olan çocuğunun Amerikan vatandaşı olması için eşini Amerika'ya gönderdiği iddia etti

Magazin 07-07-2018 14:01

Türkiye'nin güçlü olması, ümmetin güvende olması demektir

Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Al: - "Türkiye'nin bu noktadaki güçlülüğü, oradaki (Suriye) sivil halkın güvende olması demek, milletin güvende olması demek, ümmetin güvende olması demek" - "(Zeytin Dalı Harekatı) Harekatın başından bu yana halk, sanatçısıyla, yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle ve çocuğuyla Mehmetçik'i bir an olsun yalnız bırakmadı. İnanıyorum ki bundan sonra da duyarlı oyuncu ve sanatçı arkadaşlar, bölgeyi ziyarete gelecektir"

Haber 14-04-2018 17:01

Çılgın Sivaslı Alpler, lütfen senaryoya müdahale etmeyelim

Sivas'ta bazı vatandaşlar, "Diriliş Ertuğrul" dizisindeki karakterlerden "Saadettin Köpek"in kente geleceğini, ona pusu kuracaklarını belirterek, belediyeden otobüs istedi - Belediyenin sosyal medya hesabından, "Pusu kurulması için vatandaşlarımızın belediyemiz otobüsleriyle Taşlıdere'ye taşınacağı konusu doğru değildir. Çılgın Sivaslı Alpler, lütfen senaryoya müdahale etmeyelim" açıklaması yapıldı

Haber 14-04-2018 00:34

Diriliş Ertuğrul sevgisi yüzünden işinden oldu

Çalıştığı işyerinde herhangi bir sağlık problemi olmamasına rağmen takip ettiği dizinin yeni bölümünü izlemek için sağlık raporu aldığı iddia edilen işçi, işten kovuldu

Magazin 10-04-2018 10:21

Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar sözü Lübnanlı babaya ilham oldu

Yeni doğan oğluna Ertuğrul adını veren Lübnanlı Saydani: "Bu büyük ve cesur komutanın hayranlarından biriyim. Taşıdığı özelliklerden çok etkilendim. Süleyman Şah oğlu Ertuğrul, sevgi, saygı ve takdir duyguları beslediğimiz Osmanlı devletinin kurucusu Osman'ın da babası. Bu karakter, bizim için çok şey ifade ediyor" "Bu komutanın, 'Bir Ertuğrul ölür bin Ertuğrul doğar' sözü çok önemliydi. Oğlum, doğan bin Ertuğrul'dan biri olsun istedim"

Haber 18-02-2018 12:44

Bozüyük'ten Afrin'e duygulandıran bağlantı

Bilecik'in Bozüyük ilçe Belediyesince düzenlenen etkinlikte Afrin'de görevli askerlerle canlı bağlantı yapıldı, salonda duygulu anlar yaşandı

Haber 18-02-2018 11:22

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlıyor sorusu, dizinin yayın günü olan çarşamba gününün yaklaşmasıyla daha yoğun olarak soruluyor. Nihayet, Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak sorusu, yayınlanan yeni bölüm fragmanı sonrasında kamuoyuna duyuruldu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul, çok yakında aynı gün ekranlardan olacak. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve Diriliş Ertuğrul yeni sezon ile ilgili detaylar.

Haber 15-10-2017 20:21

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman?: Ertuğrul Gazi öldü mü?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon, yeni bölüm ne zaman başlıyor resmen belli oldu!Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı, izleyicilerde 'Ertuğrul Gazi öldü mü' sorusunu getirdi. Ertuğrul Gazi'nin ölümü ile ilgili tarihsel gelişmelere göz atarak da bu sorunun cevabını bulmak mümkün. Peki, Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlıyor? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı...

Haber 14-10-2017 19:43

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlıyor sorusu ile ilgili dizinin yapımcısından yeni sezon açıklamaları gelmişti. 'Ekim ayında geliyor' açıklamalarıyla birlikte Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor soruları sıklaştı ve TRT 1'de Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı, araştırılıyor. TRT 1 yayın akışı göz önünde bulundurulduğunda da Diriliş Ertuğrul bu akşam TRT 1'de olacak mı sorusu ile ilgili net bilgilere ulaşabiliyoruz. İşte Diriliş Ertuğrul yeni sezon ile ilgili her şey!

Haber 04-10-2017 19:22