Dominos Haberleri Ve Son Dakika Dominos Haberleri

Dominos Haberleri Ve Son Dakika Dominos Haberleri

Dünyanın en büyük fast food restoran zincirlerinden birisi olan Dominos, Tom ve James Monaghan tarafından kurulmuştur. 1960 yılından bu yana yiyecek sektöründe faaliyet gösteren Dominos pizzaları ile ünlenmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nin Micgihan kentinde açılan ilk pizza restoranından sonra farklı eyaletlerde binlerce yeni restoran açılmıştır. 2004 yılındaki verilere göre ABD’nin en büyük 2. pizza restoranın Dominos olduğu belirlenmiştir. Bu popüler yiyecek firmasının pizzaları ABD dışındaki pek çok ülkede sevilerek tüketilmektedir. Dominos şubeleri evlere servis hizmeti de vermektedir. İnternet adresi veya mobil uygulama üzerinden verilen siparişler için adrese teslim ve el al gibi farklı seçenekler mevcuttur. Dominos menülerinde pizza dışında sandviç ve pasta gibi alternatif yiyecekler de bulunmaktadır.

Dominos Haberleri

Siber saldırıya uğradığı iddia edilmişti! Domino's Pizza'dan açıklama geldi

Domino's Pizza, siber saldırı iddiaları ile ilgili kamuoyuna yansıyan sürece ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "kurumumuz, finansal bilgileri içeren herhangi bir kredi kartı verisi tutmamaktadır ve finansal verilere erişim söz konusu değildir." denildi.

Haber 28-01-2022 09:07

Domino’s nakitsiz ödeme çözümlerini deniyor

Ünlü pizza zinciri Domino’s nakitsiz dünyaya hazırlık amacıyla, nakit paranın geçmediği restoranları test etmeye başladı.

Trend 13-07-2019 10:45

Domino’s Pizza inovasyon yatırımlarında hız kesmiyor

Facebook Messenger’dan emoji ile sipariş alıyor

Haber 20-01-2017 07:52

Dominos’a siber saldırı!

Pizza sektöründe dünya genelinde marka olma yolunda ciddi adımlar ile ilerleyen Dominos büyük bir siber saldırıya maruz kaldı.

Haber 19-06-2014 08:29

Diğer Haber Etiketleri

Dominos

Dominos Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dominos Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.