Dönem Haberleri

Bankacılıkta yeni dönem: Ödeme İste sistemi başlıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ortaklığında yürütülen "Ödeme İste" sistemi kullanıma sunuldu. "Ödeme İste", ödemeler öncesinde alacaklının borçludan ödeme talep etmesi, borçlunun ise bu talebe yanıt vermesi esasına dayanıyor.

Finans 24-01-2024 15:09

Tapuda yeni dönem! 2024'te sil baştan değişti, gayrimenkul alım-satımlarında artık...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan değişikliğe göre gayrimenkul alım-satım işlemlerinde ve tapu süreçlerinde 3 boyutlu döneme geçilecek. Veriler daha sonra değer haritaları oluşturulmasında da kullanılabilecek.

Finans 23-01-2024 16:15

Binlerce abone kaybedildi, plan değişti: Netflix'te bir dönem sona mı eriyor?

2022 yılındaki abone kayıplarının ardından Netflix oyun özelliği içinde ücretsiz ve reklamsız dönem, sona erecek gibi görünüyor.

Finans 07-01-2024 13:36

CHP'de yeni dönem! Canan Kaftancıoğlu görevini Özgür Çelik'e devretti

CHP İstanbul İl Kongresinde il başkanlığına seçilen Özgür Çelik, İl başkanlığı görevini Canan Kaftancıoğlu'ndan devraldı. Devir teslim töreni düzenlendi. Yapılan devir teslim töreninde konuşan Kaftancıoğlu, "Ben de bugünden sonra İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin en çalışkan üyesi olmaya çalışacağım" dedi. Çelik ise, "Yeniden İstanbul'dan umudu aşılayacağız, yeniden İstanbul'dan umut örgütleyeceğiz" diye konuştu.

Haber 11-10-2023 19:46

Dönem

Dönem Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dönem Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dönem eş anlamlısı nedir? Dönemin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizdeki öz Türkçe ya da farklı dillerden gelmiş tüm kelimelerin birden fazla anlamı vardır. Bu anlamlar doğrultusunda eş anlamlı kelimeleri de bulunur. Dönem de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Devir, devre gibi anlamlara gelir. Dönem kelimesinin eş anlamlısı nedir? Dönem eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 04-08-2022 20:58