Düşük Yapmak Haberleri

Öç almaya elinde taramalı tüfekle geldi! Hamileyken düşük yapan kadının akrabaları dükkanda saldırmıştı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde esnaf M. Ö., hamile Cansel Dursun'u darbedip kadının düşük yapmasına neden olmuştu. Dursun'un akrabalarının intikam görüntüleri bugün ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayın görüntülerinde Dursun'un akrabalarından ikisinin dönerci dükkanında M. Ö.'ye ateş açtığı, birinin ise döner bıçağıyla iş yerine saldırdığı görülüyor. Taraflar arası husumet bununla da sona ermedi, saldırıyı M. Ö.'nün akrabaları karşılıksız bırakmadı.

Haber 29-07-2023 10:45

Antalya'da korkunç olay! Cadde ortasında düşük yapan kadın, bebeğini çöpe attı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde cadde ortasında düşük yapan kadın, panikle bebeğini çöpe attı. Yapılan kontrollerde 5.5 aylık olduğu değerlendirilen cenin, kesin ölüm sebebinin araştırılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 22-06-2021 11:12

Çoğunlukla hamileliğin ilk 20 haftasında görülüyor! Sebeplerine ve belirtilerine dikkat

Hamileliğin ilk 20 haftası içerisinde, gebeliğin sonlanmasına düşük adı verilir. Fetüsün kaybıyla sonuçlanan bir olaydır. Düşükler, çoğu kişinin kontrolünde olmayan çeşitli tıbbi nedenlerle gerçekleşebilir. Ancak risk faktörlerini, işaretlerini ve nedenlerini bilmek, olayı daha iyi anlamanıza ve ihtiyacınız olabilecek herhangi bir destek veya tedaviyi almanıza yardımcı olabilir.

Kadin 01-04-2021 17:15

Tekrarlayan düşükler neden olur, nasıl önüne geçilebilir?

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için gebelik kayıpları oldukça acı verici bir süreci de beraberinde getirir. Ancak konu ile ilgili bilgi veren Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Embriyolog Op. Dr. Öznur Dündar Akın, gerçekleştirilen tedavilerle düşük yaşanmasının önüne geçilebildiğini anlattı.

Kadin 30-03-2021 15:18

Yeni Zelanda'da düşük yapan kadınlara ve partnerlerine ücretli izin hakkı

Yeni Zelanda'da düşük veya ölü doğum yapan çalışan kadınlar ile partnerlerine ücretsiz izin hakkı tanıyan yasa kabul edildi. Bu kapsamda ayrıca evlat edinen ve taşıyıcı annelik yoluyla çocuk sahibi olan kişiler de izin hakkından faydalanabilecek.

Haber 25-03-2021 16:58