Duygu Köseoğlu Haberleri Ve Son Dakika Duygu Köseoğlu Haberleri

Duygu Köseoğlu Haberleri Ve Son Dakika Duygu Köseoğlu Haberleri

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Duygu Köseoğlu, Kandilli Kız Anadolu Lisesinde lise eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesinde ise Çevre Mühendisliği bölümünü okuyarak üniversite eğitimini tamamlamıştır. Çocukluğundan beri oyun oynamayı seven Köseoğlu, çeşitli bilgisayar oyunları, tepki videoları ve eğlenceli içerikler üreterek Youtube ve Twitch platformlarında yayınlamaya başlamıştır. 2.09 milyon abonesi bulunan Youtube kanalında, güncel olarak 804 video yer alır. Pek çok farklı türde içerik üretmesi ve eğlenceli kişiliği sebebiyle her yaştan izleyici kitlesine sahiptir ve oldukça ilgi gören birisidir. Bir dönem, Dream TV’de yayınlanan Dream Up programında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca, aynı kanalın farklı programlarına da konuk olarak soruları cevaplamış, programlara eşlik etmiştir.

Duygu Köseoğlu Haberleri

Şiddete uğradığını söyleyen YouTuber Duygu Köseoğlu kimdir? Duygu Köseoğlu kaç yaşında?

Ünlü YouTuber Duygu Köseoğlu ile eski sevgilisi ve aynı zamanda menajeri Onur Turgut konusunda ortaya atılan iddiaların ardından araştırmalar yapılmaya başladı. Peki, Duygu Köseoğlu kimdir? Duygu Köseoğlu kaç yaşında? Duygu Köseoğlu eski sevgilisi Onur Turgut kimdir? İşte detaylar...

Magazin 20-08-2020 09:54

Duygu Köseoğlu kimdir? Duygu Köseoğlu şiddet mi görüyor? Aleyna Tilki'nin vokal koçuna dair büyük iddia!

Kadına şiddet olaylarının sayısının artması üzerine başta kadın örgütleri olmak üzere pek çok kişi sesini yükseltmeye başladı. Sosyal medyada “challenge accepted” adıyla başlatılan akım ile kadına şiddet olaylarına verilen tepkiler çığ gibi büyüdü. Pınar Gültekin’in eski sevgilisi tarafından vahşice katledilmesinden sonra şiddet olaylarına toplumun duyarlılığı arttı. Sosyal medya fenomeni Duygu Köseoğlu’na eşinin şiddet uyguladığı iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 29-07-2020 15:50

Diğer Haber Etiketleri

Duygu Köseoğlu

Duygu Köseoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duygu Köseoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.