Ece Dizdar Haberleri Ve Son Dakika Ece Dizdar Haberleri

Ece Dizdar Haberleri Ve Son Dakika Ece Dizdar Haberleri

Ece Dizdar, 23 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Babası denizaltında çalışmaktaydı bu yüzden Pakistan, Belçika, İngiltere ve Türkiye’nin birçok noktasında yaşamıştır.

Yaşadığı çoğu yerde Amerikan okullarında eğitim gördü. Ortaokul döneminde Belçika’da farklı sanat dallarında (müzikal, ses, dans) üzerine eğitimler aldı. Bu yıllarında öçocuk konservatuarına katıldı ve 2 yıl boyunca sahneye çıktı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Aynı zamanda oyunculuk eğitimi de almıştır.

Profesyonel reklam ve tanıtım işlerinde de oldukça iyidir. Küçük Şeyler, Alef, Siyah Beyaz Aşk, Arkadaşlar İyidir, Beş Kardeş, Güneşi Beklerken gibi dizilerde rol almıştır ve tanınmıştır. Adını ilk duyurduğu ve geniş kitlelere yaydığı dizisi En Son Babalar Duyar’dır.

Ece Dizdar Haberleri

Neredeyse eteğinin altından çekildi! Ece Dizdar'ın cesur pozları

Çekmeceler, Yasak Elma, Gizli Saklı gibi yapımlarda yer alan Ece Dizdar parti pozuyla olay oldu. Oyuncu Ece Dizdar iddialı elbisesiyle pozlarını paylaştı. Dizdar'ın neredeyse eteğinin altından çekilen pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-10-2022 08:09

Gizli Saklı dizisinin Nehir'i Ece Dizdar'ın Londra paylaşımına beğeni yağdı!

FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar, özel hayatında çekildiği günlük kareleri sosyal medyadan sık sık paylaşıyor. Ünlü oyuncu, bu kez Londra'ya yaptığı seyahatten yeni fotoğraflar paylaştı.

Magazin 12-09-2022 17:04

Depremde ailesini kaybeden Ece Dizdar'dan duygulandıran paylaşım: Hayat bir daha hiç aynı olmadı

17 Ağustos 1999 depreminde anne ve babasını kaybeden ünlü oyuncu Ece Dizdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duygulandırdı. Ailesinden geriye kalan fotoğrafları paylaşan Ece Dizdar, "17 rakamını sevmem. Ağustos kelimesini de. Böyle gün olmaz bence mesela. Kalbim her sene bir vuruş aksar. Hayat bir daha hiç aynı olmadı" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-08-2022 21:29

Gizli Saklı dizisinden Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseye alternatif öneriler

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler raflardaki yerini aldı. Birbirinden güzel cıvıl cıvıl renklerde onlarca farklı elbise bulmak mümkün hâle geldi. Gizli Saklı dizisinde Nehir karakterini canlandıran Ece Dizdar'ın giydiği pembe elbise, dizinin sevenleri tarafından ilgi gören modellerden biri oldu. Eğer siz de yaz döneminde ferah ve rahat elbiselerle dolaşmak isteyen biriyseniz Nehir karakterinin giydiği pembe elbiseyi ve alternatif önerileri incelediğimiz seçeneklere mutlaka göz atmalısınız.

Magazin 30-06-2022 13:17

Ece Dizdar

Ece Dizdar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ece Dizdar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ece Dizdar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ece Dizdar Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna katılmasıyla gündeme geliyor. Nesrin Cavadzade'nin dizinin ayrılmasının ardından Ece Dizdar Yasak Elma'ya dahil oldu. Peki, Ece Dizdar kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, ayrıntılar...

Magazin 08-05-2021 19:52

Yasak Elma dizisine bomba transfer!

Fox Tv’nin sevilen yapımı Yasak Elma dizisi cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'ya vedasının ardından yeni bir oyuncu diziye dahil oldu.

Magazin 08-05-2021 02:53

Ece Dizdar ve Serdar Orçin aşk mı yaşıyor?

Exxen ile anlaşan Ece Dizdar yeni bir aşka yelken mi açtı? Genç sevgilisinden ayrılan Dizdar Serdar Orçin'le aşk mı yaşıyor?

Magazin 24-01-2021 14:10

99 depreminde ailesini kaybeden Ece Dizdar'dan Elif paylaşımı: Böyle bir mucizeyi...

Oyuncu Ece Dizdar yaptığı paylaşımla duygulandırdı. 99 depreminde annesini ve babasını kaybeden Dizdar Elif'in fotoğrafını görünce duygularını takipçileriyle paylaştı. Ece Dizdar depremde yaşadığı acının hayatdönümü olduğunu söyledi.

Magazin 03-11-2020 09:47

Ece Dizdar saçlarını kısacık kestirdi!

Son olarak Fi ile Siyah Beyaz Aşk dizilerinde rol alan ve şu sıralar Yutmak isimli oyunla seyirci karşısına çıkan Ece Dizdar imajını değiştirdi!

Trend 23-06-2019 11:44

İlker Kaleli'den jet Ece Dizdar açıklaması

Burçin Terzioğlu’yla yaşadığı büyük aşk sessiz sedasız noktalanan İlker Kaleli'nin adı oyuncu Ece Dizdar ile anılıyor! Kaleli bu haberlere jet yanıt verdi.

Magazin 24-12-2018 09:37

Ünlü oyuncu kimseye aldırmadı! Sevgilisini öpücüklere boğdu

Ece Dizdar ile kendisinden 10 yaş küçük oyuncu sevgilisi Emir Çubukçu, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir kafedeydi.

Magazin 23-11-2017 09:31

Siyah Beyaz Aşk'a iki sürpriz isim

Kanal D ekranlarında büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk dizisinin kadrosuna kadrosuna Ece Dizdar ve Kıvanç Kasabalı dahil oldu.

Magazin 21-09-2017 16:13