Editör Haberleri

Gazetecilik mezunları ne iş yapar? Gazetecilik bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Meslek seçiminde dikkat edilecek hususlardan biri de kişinin ilgi alanları ve yetenekleridir. Gelecekte yapılacak olan mesleğin iyi bir gelir getirmesi de önemli bir noktadır. Teknolojik gelişmeler var olan birçok mesleği şekillendirmiştir. Bu durumdan etkilenen mesleklerden biri de gazeteciliktir. Özel sektörde olduğu gibi kamuda da çalışma imkanı bulunan gazetecilik mezunları ne iş yapar, hangi dersler üzerine eğitim alır?

Egitim 25-07-2022 17:50

Seoart.com onlarca kişiye seo bootcamp hazırlığında! Son başvuru başladı

Seoart.com büyük ölçekli internet siteleri için SEO alanında hizmet veriyor. Seoart.com ve Techcareer.net ile ortak yapılan bootcamp çalışması ile yüzlerce kişinin bu alanda eğitilmesi hedefleniyor. SEO meraklılarının eğitim göreceği bootcamp 5 hafta sürecek. Seoart kurucusu Oktay Çomak, Bootcamp ile ilgili ayrıntıları paylaştı.

Haber 30-03-2022 13:08

Steam, editörleri devreye sokma kararı aldı

Geçtiğimiz senelere kadar her yıl toplam birkaç bin yeni oyunla karşılaşan Steam’da son birkaç yıldır yıllık yeni oyun sayısı on binler seviyesine ulaştı. Birkaç yıl içinde de bu rakamın yüzbinler sayısına ulaşması bekleniyor.

Haber 25-04-2020 11:26

Malezyalı medya yöneticileri Kaşıkçı soruşturmasından memnun değil

Sinar Harian gazetesi köşe yazarı Prof. Taceddin Rasdi: - "Donald Trump’ın İran’ı köşeye sıkıştırmak için Suudi Arabistan’a ihtiyacı var. Prens Muhammed bin Selman’ın Çin’e yaptığı ziyaretler de ABD hükümetini endişelendiriyor. Bu yüzden ABD, Kaşıkçı olayının üzerine gitmemeyi tercih ediyor" - Malaysia World News Editörü Ziini As: - "Taraflar bu konuda karşılıklı suçlamalar yapmak yerine soruşturmaya odaklanmalı ve bu soruşturma bağımsız, tarafsız birim ve kişilerce yapılmalı" - Free Malaysia Today sitesi Genel Yayın Yönetmeni Abdar Rahman Koya: - "Kanıtlar oldukça açık ve net olmasına rağmen yapıcı hiçbir yasal girişimde bulunulmadı. Bu suçun sorumlusunun kim olduğunu ve nerede bulunduğunu aslında bütün dünya biliyor"

Haber 02-10-2019 16:57

Amerika'da sürpriz nikah

Manken Ece Sükan, yaz ayında evleneceğini açıkladığı moda tasarımcısı Ümit Benan'la nikah masasına oturdu.

Magazin 09-02-2014 11:50

Bu kanalda sadece peçeli kadınlar çalışacak!

Mısır'da test yayınına başlayan bir uydu kanalı, yönetici ve editörlerinin sadece peçeli kadınlardan oluşması nedeniyle tartışmalara yol açtı.

Haber 23-05-2012 13:59

İstanbul ‘En etkili Yerler’ listesinde

ABD’nin saygın haber dergisi Time, en etkili 100 kişi listesinde yer alan isimler ve editörleri ile birlikte ‘tarihte en etkili olan yerler’ listesi hazırladı

Haber 25-04-2012 05:44

Saldırgandan gece yarısı telefonu!

Fransız haber ajansı AFP'ye açıklama yapan France 24'ün editörü, "Bir kişi bana telefon ederek, aranan saldırgan benim" dedi. İçişleri Bakanı Gueant da şüphelinin müzakereyi kestiğini açıkladı.

Haber 21-03-2012 12:12