Ekmek Teknesi Dizisi Haberleri

Ekmek Teknesi dizisinin Songül'ü Ekin Türkmen dekolteli pozlarıyla dudak uçuklattı!

Bir dönemin unutulmaz dizilerinden olan Ekmek Teknesi dizisinde Songül karakteriyle yıldızı parlamış olan oyuncu Ekin Türkmen sosyal medyada paylaştığı dekolteli pozlarıyla adeta dudak uçuklattı. Güzel oyuncu daha önce geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile birlikte ve Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti. İşte sevilen ismin beğeni yağan o pozları...

Magazin 22-09-2021 14:04

Ekmek Teknesi'nin Sonnur'u son haliyle şaşırttı! Yıllara meydan okuyor

Başrollerini Savaş Dinçel, Melike Güner gibi isimlerin paylaştığı Ekmek Teknesi dizisinde 'Sonnur' karakterine hayat veren genç oyuncu Arzu Oş, son haliyle şaşırttı. Güzel oyuncu Oş, adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 21-09-2021 15:00

Ekmek Teknesi'nin Bican'ı son haliyle şoke etti! Yıllar acımamış

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan efsane dizi Ekmek Teknesi'nde hayat verdiği 'Bican' karakteriyle hafızalara kazınan Kerim Yağcı, son haliyle şaşkına çevirdi.

Magazin 18-09-2021 15:57

Ekmek Teknesi'nin 'Lan Jale'si son haliyle hayran bıraktı! Yıllara meydan okuyor

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan ve yediden yetmişe herkesin gönlünü fetheden Ekmek Teknesi'nde Jale karakterine hayat veren ünlü oyuncu Esin Civangil, son haliyle kendine hayran bıraktı. Genç oyuncunun, aradan geçen yıllara rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 07-09-2021 09:49

Doktorlar dizisinin Zenan’ı Melike Güner uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor

2000’li yıllara damgasını vuran Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan Doktorlar dizisi, tekrarları yayınlandığında bile izlenen yapımların başında geliyor. Doktorlar dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Zenan’ı canlandıran Melike Güner, altı yıl aradan sonra yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Magazin 06-08-2021 22:13

Ekmek Teknesi'nin 'Ölü'sünün son hali görenleri şoke etti! Ünlü oyuncu Mehmet Usta şimdi ne yapıyor?

ATV’nin efsane dizileri arasına giren ‘Ekmek Teknesi’nde ‘Ölü’ karakterine hayat veren Mehmet Usta’nın son yıllarda ne yaptığı merak ediliyor. Akıllarda yer eden Ekmek Teknesi dizisinin ‘Ölü’sü Mehmet Usta, hafızalara kazınan performansıyla dikkat çekiyor. Peki, Ekmek Teknesi’nde Heredot Cevdet’in kahvedeki hikayelerine eşlik eden ‘Ölü’ karakterine hayat veren Mehmet Usta şimdi ne yapıyor?

Magazin 30-07-2021 11:50

'Ekmek Teknesi'nin Jale'si Esin Civangil zamana meydan okuyor! İşte son hali...

Ekmek Teknesi, 2002'de başlayıp 3 sezonda yayınlanan 106 bölümüyle televizyonların efsane olmuş dizilerinden. Usta kadrosuyla dikkat çeken sıcacık bir mahalle dizisiydi. Dizide dikkat çeken karakterlerden biri de uzun süre ekranlarda yer almayan 'Lan Jale' olarak bilinen Esin Civangil'di. Güzel oyuncu, mesleğine devam ederken geçen zamanda güzelliğinden bir şey kaybetmemesiyle dikkat çekti.

Magazin 11-06-2021 09:55