Elliot Page Haberleri

Cinsiyet değiştirince teklifler azalmıştı! Elliot Page yeni rolüyle dikkat çekti

Ünlü oyuncu Ellen Page cinsiyet değiştirmiş ve adını da Elliot Page olarak değiştirmişti. Cinsiyet değiştirdikten sonra Hollywood filmlerinden az teklif alan ünlü oyuncu yeni rolüyle dikkat çekti.

Magazin 19-03-2024 08:58

Cinsiyet değiştiren Elliot Page'dan itiraflar! Ayakta idrar yapmayı...

2007'de rol aldığı 'Juno' filmiyle büyük başarı kazanan oyuncu Ellen Page 2020'de trans olduğunu açıklayarak adını değiştirdi. Elliot Page olarak adını değiştiren oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu hiçbir zaman bir kızdan hoşlanmadığını ve hatta çocukken kendi kendine ayakta idrar yapmayı öğretmeye çalıştığını açıkladı.

Magazin 13-06-2023 09:52

Trans oyuncu Elliot Page üstsüz poz verdi! Göğüslerindeki izler dikkat çekti

Trans olduğunu açıklayarak Ellen Page olan adını Elliot Page yapan ve yeni kimliğiyle kariyerine devam eden ünlü oyuncu üstsüz pozuyla dikkat çekti. Başarılı oyuncunun göğüslerindeki izler de gözlerden kaçmadı.

Magazin 12-05-2023 08:59

Cinsiyet değiştiren Elliot Page kapak oldu! Pozları dikkat çekti

Cinsiyet değiştirdikten sonra yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ünlü oyuncu Elliot Page, Esquire için kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu spor yaparak geliştirdiği vücudunu ve özellikle de karın kaslarını gözler önüne serdi.

Magazin 02-06-2022 08:42

Elliot Page

Elliot Page Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elliot Page Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Trans oyuncu Elliot Page yeni projeyle sinemaya dönüyor

Geçen yıl trans olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, yeni kimliğiyle sinemaya dönüyor. Ancak bu defa oyuncu değil, yapımcı olarak çalışacak. Page, dört trans arkadaşı konu edinen belgesel film için, "Ben bunun gibi başka bir film daha görmedim" dedi.

Magazin 25-01-2022 17:40

Trans oyuncu Elliot Page yeni projesiyle sinemaya dönmeye hazırlanıyor: Ben böyle film görmedim

Geçtiğimiz yıl transseksüel birey olduğunu açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, yeni projesiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncu yeni projesinde bu kez oyuncu olarak değil, yapımcı kimliğiyle boy gösterecek. Dört trans arkadaşın hayatını konu edinen belgesel için Page, “Ben böyle film görmedim” diyerek hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 24-01-2022 13:48

Trans oyuncu Elliot Page’den kaslı vücut paylaşımı

Cinsiyet değiştirdikten sonra yeni kimliğini açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, spor yaparak geliştirdiği vücudunu ve özellikle de karın kaslarını gözler önüne seren yeni fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Page, yeni haliyle takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Magazin 29-11-2021 13:33

Cinsiyet değiştiren Elliot Page flört uygulamasında

Cinsiyet değiştirdikten sonra yeni kimliğini açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page'in, ünlülerin yer aldığı özel flört uygulamasına kaydolduğu öğrenildi.

Magazin 21-09-2021 17:43

Trans oyuncu Elliot Page’den kaslı vücut paylaşımı

Cinsiyet değiştirdikten sonra yeni kimliğini açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, geçtiğimiz aylarda yaptığı ilk mayolu paylaşımın ardından, sporla gelişen vücudunu ve özellikle de karın kaslarını gözler önüne seren yeni paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 16-08-2021 11:26

Cinsiyet değiştiren Elliot Page'den ilk mayolu fotoğraf

Cinsiyet değiştirdikten sonra kimliğini açıklayan ünlü oyuncu Elliot Page, değişen vücudunu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ilk kez gösterdi. Trans oyuncunun kaslı vücudunu gösteren mayolu fotoğrafına destek mesajları yağdı.

Magazin 25-05-2021 11:57

Elliot Page trans olduğunu açıkladıktan sonra...

Elliot Page, trans olduğunu açıkladıktan sonra daha fazla iş teklifi aldığını söyledi.

Magazin 22-03-2021 16:59

Cinsiyet değiştiren Elliot Page: Hissettiğim kişi oldum

Cinsiyet değiştirdiğini açıklayan Kanadalı oyuncu Elliot Page, Time dergisine kapak oldu. Page, "Şimdi tam olarak hissettiğim kişi oldum" dedi.

Magazin 17-03-2021 09:14