Emilia Clarke Haberleri

Emilia Clarke sahneleriyle çok konuşulmuştu! Çıplaklık soruları bezdirdi

Emilia Clarke, 'Game of Thrones'ta canlandırdığı 'Daenerys Targaryen' karakteri için minnettarlığını ifade etti. Oyuncu, "İnsanlar bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok" dedi

Magazin 14-07-2023 15:13

House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce ekrana gelmişti. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği diziye ilişkin detaylar merak edildi. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 yıl önceki dönemini işleyen diziye ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette "House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ", "House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?" gibi konu başlıklarını araştırıyor.

Magazin 22-08-2022 09:47

Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var

Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke geçirdiği zor dönemlere dair konuştu. 2 defa beyin anevrizması geçirdikten sonra yaşadıklarını anlatan Clarke, hastalığının ardından halen konuşabildiğini ve bunu yapabilen çok az kişiden biri olduğunu söyledi.

Magazin 18-07-2022 11:47

Game of Thrones'un yıldızları Jason Momoa ve Emilia Clarke’dan kucak kucağa poz

Game of Thrones'un unutulmaz çiftini canlandıran Jason Momoa ve Emilia Clarke, yıllar sonra yeniden bir araya gelerek neşeli pozlarını sosyal medyada paylaştı. Çiftin samimi fotoğraflarına Momoa'nın hayranları, "Eşin kıskanacak" yorumu yaptı.

Magazin 17-08-2021 11:02

Emilia Clarke

Emilia Clarke Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emilia Clarke Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Emilia Clarke, Marvel’ın iddialı projesi Secret Invasion dizisinde

Game of Thrones dizisiyle hafızalara kazınan Emilia Clarke, Marvel'ın Secret Invasion dizisinin kadrosunda yer almak için görüşmelere başladı.

Magazin 21-04-2021 08:08

Game of Thrones dizisinin yıldızı Emilia Clarke'tan Suriye halkına destek mesajı

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisiyle tanınan İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Suriye halkına ve Suriye'deki sağlık merkezlerinin hedef alınmasının durdurulması için başlatılan "ActionforSama" hareketine destek mesajı verdi.

Magazin 16-03-2021 22:46

Emilia Clarke ilişki uygulamasına kayıt oldu

İlişkilerde aradığı istikrarı yakalayamayan, kısa sürede ayrılık kararı alan Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke, ‘seçkinlerin ve ünlülerin kabul edildiği’ bir ilişki uygulamasına kayıt yaptırdı.

Magazin 11-03-2021 11:28