Engin Özkoç Haberleri Ve Son Dakika Engin Özkoç Haberleri

Engin Özkoç Haberleri Ve Son Dakika Engin Özkoç Haberleri

04 Mart 2020'de Meclis'te yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken Engin Özkoç, 1962 yılında Sakarya'da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini Adapazarı'nda tamamlayan Özkoç, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra siyasi yaşamına Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nda görev alarak başlamıştır.

Sakarya'da Belediye Başkan Yardımcılığı'nın yanı sıra Belediye Meclis Üyeliği de yapan Özkoç, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Bakanlığı ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Başkan Yardımcılığı gibi görevlerden sonra 2011 yılında yapılan genel seçimlerde CHP Sakarya Milletvekili olarak TBMM'deki yerini almıştır.

Halen CHP Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev yapan Özkoç, siyasi kimliğini sürdürmenin yanında iş yaşamında da eğitim kurumu işletmeciliği yapmaktadır.

Engin Özkoç Haberleri

Kılıçdaroğlu'ndan Engin Özkoç'a yeni görev!

Seçimlerin ardından tüm MYK üyelerinin değiştiği CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. 'Değişim' mesajlarının verildiği partide Eski CHP milletvekili Engin Özkoç Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı görevine getirildi.

Haber 03-07-2023 18:11

Kılıçdaroğlu’ndan Engin Özkoç kararı! CHP’de yeni gelişme…

CHP'de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Parti örgütlerini kendisine bağlama fikrinden vazgeçtiği belirtilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Engin Özkoç'u danışman olarak Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Haber 15-06-2023 16:27

Muharrem İnce destek için tek şart koşmuştu! CHP'den çok konuşulacak yanıt: Olumlu yanıt veriyoruz! Oy oranına...

Türkiye 14 Mayıs akşamı seçim sandığından çıkacak sonuçlara kilitlendi. Millet İttifakı'na yönelttiği sert tepkilerle sık sık gündem yaratan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun ismini vererek CHP'yi destekleme koşulunu açıklamıştı. İnce'nin çağrısına kritik seçimlere 10 gün kala CHP'den yanıt geldi. CHP'li Özkoç, "İnce'nin çağrısına çok olumlu bir yanıt veriyoruz" açıklamasıyla dikkat çekti.

Haber 05-05-2023 08:37

Yavuz Ağıralioğlu'nun sözleri gündem olmuştu! CHP Grup Başkanvekili Özkoç'tan açıklama: Kendisini bağlar

İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, düzenlediği basın toplantısında "Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Parlamenter Sistem diye yola çıkılıp 'Güçlendirilmiş-İyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu' memleketin önüne sunuldu." ifadelerini kullanmıştı. Ağıralioğlu'nun sözleri siyaset kulislerini hareketlendirdi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İYİ Parti ile birlikte hareket ediyoruz. Ağıralioğlu'nun düşünceleri kendi şahsi düşünceleridir, kendisini bağlar" dedi.

Haber 23-03-2023 17:09

SON DAKİKA | CHP'li Engin Özkoç'tan flaş karar! Kameralar karşısında 'Son toplantım' diyerek duyurdu

Son dakika haberi: CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 14 Mayıs'taki seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını duyurdu. Özkoç, yaptığı açıklamada "İnşallah yürütmede de buluşuruz" diye konuştu.

Haber 23-03-2023 15:53

CHP’li Engin Özkoç ile ilgili fezleke

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sosyal medya paylaşımından dolayı CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" ve "tehdit" suçundan fezleke düzenledi.

Haber 31-10-2022 10:06

İptal edilen KPSS sonrası CHP'den flaş açıklama: 'Yakın zamandaki tüm sınavlar...'

Türkiye'nin gündemine oturan KPSS sınavı, aynı soru iddialarının araştırılması sonrası iptal edildi. Konuya ilişkin muhalefetten açıklamalar gelirken, CHP'li Engin Özkoç, flaş bir çıkış yaptı. ÖSYM içerisindeki tüm sorumluların cezalandırılması gerektiğini savunan Özkoç, "Sadece KPSS değil, yakın zamanda yapılan tüm sınavlar yeniden araştırılmalı ve şaibe olup olmadığı ortaya çıkartılmalıdır" dedi.

Haber 04-08-2022 14:55

CHP Grup Başkanvekili Özkoç'a AK Partili eski vekilden yanıt! 15 Temmuz'da Meclise ilk ben geldim

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un, darbe girişiminin yaşandığı gece TBMM'ye ilk CHP milletvekillerinin geldiği iddiasına 26. Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'dan paylaşımlı yanıt geldi. Salim Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özkoç'un iddialarını yalanlayarak, "CHP'li vekiller 15 Temmuz'da Meclise ilk gelen vekillermiş… Halbuki 22.33'de basın müşavirimle ilk gelen benim" ifadelerini kullandı.

Haber 17-07-2022 22:23

CHP Grup Başkanvekili Özkoç, Datça'da yanan alanları inceledi:

"Orman yangınları elbette çıkar, depremler elbette olur. Sel felaketleriyle elbette karşılaşılabilir. Bizim, devleti yönetenlerin yapması gereken tedbir almak"

Yurthaber 15-07-2022 17:03

AK Partili ismin gösterdiği fotoğraf Mecliste tansiyonu yükseltti: Haysiyetsiz, şerefsiz...

TBMM Genel Kurulu’nda, AK Parti Grup Başkan Vekili Emin Akbaşoğlu ile CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç arasında 'FETÖ' tartışması yaşandı. AK Partili Akbaşoğlu, Özkoç'un 2014 yılında ABD'de bazı FETÖ mensuplarıyla çekildiği iddia edilen fotoğrafını TBMM kürsüsünden gösterdi. Özkoç, söz konusu fotoğrafın 2013 yılına ait olduğunu ve AK Parti milletvekillerinin de orada olduğunu belirtti. Yaşanan gerginlik sırasında vekiller, "haysiyetsiz, şerefsiz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-2022 19:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu

Yurthaber 24-01-2022 19:47

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Haber 24-01-2022 18:47

AK Partililerden gazeteci Kabaş ile CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: - "Bu kirli ve seviyesiz sözleri söyleyenler ve bu sözlere sessiz kalanlar bilsinler ki bu artık hukuk ve vicdan meselesidir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, antidemokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz"

Yurthaber 24-01-2022 13:29

AK Parti'den Sedef Kabaş ile CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığı başta olmak üzere 81 ilde AK Parti teşkilatları, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile aynı programda bulunan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 24-01-2022 12:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç'a dava açmıştı! Karar verildi

Ankara 35. Asliye Hukuk Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kişilik haklarını ihlal eden sözleri nedeniyle, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a 50 bin lira manevi tazminat cezası verdi.

Haber 20-01-2022 19:02

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç'a 250 bin TL'lik tazminat davası

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Haber 10-01-2022 16:09

CHP'li Özkoç: Süleyman Soylu görevden alınmalı

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevden alınmasını isteyerek, "Bu İçişleri Bakanı bugüne kadar suç baronlarıyla birlikte hareket etti. Bu İçişleri Bakanı terör örgütlerini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yaptı. Bu İçişleri Bakanı mafya liderleriyle birlikte Türkiye Cumhuriyetinde çevirdikleri dolapların perde arkasını gizledi." dedi.

Haber 09-12-2021 20:23

CHP'den TÜİK'e çok sert tepki: Kimden emir alarak yaptınız, saraydan mı?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TÜİK'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na randevu vermemesine tepki göstererek, "Bizi içeri almak istemeyen TÜİK Başkanına sormamız gereken sorular var. Siz bu emri bu görevlilere, kimden emir alarak yaptınız, saraydan mı? TÜİK, millete değil de saraya mı hizmet ediyor? Devletin kurumunun demir kapılarını milletin yüzüne kapatmakla sakladığınız şey nedir? TÜİK Başkanı kimden ne için korkuyorsun?" dedi.

Haber 03-12-2021 16:32

Melih Gökçek'in açıklamaları gündem oldu! CHP'den manidar paylaşım: İktidarımızı güçlendiriyor

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in açıklamalrı sonrası CHP'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. CHP'li Engin Özkoç, "İktidarımızı garantiliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 02-12-2021 11:23

Bakan Soylu ile CHP'li Özkoç arasında gerginlik: Ben gülmüyorum beyefendi

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un gülmesine tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Ben gülmüyorum beyefendi, ben terörle mücadeleyi anlatıyorum" ifadelerini kullanırken, tartışmanın büyümesi nedeniyle oturuma ara verildi.

Haber 22-11-2021 12:22

Emniyetten Kolombiya’da ele geçirilen kokain ile ilgili açıklama

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kolombiya’dan Türkiye’ye gönderileceği iddia edilen 4 ton 900 kilogram kokain haberinin iftira olduğu aktarılarak "Devletimizi küçük düşürmeye çalışan, itibarına zarar veren, organize suçlar ve uyuşturucu ticaretine yönelik mücadelesini zafiyete uğratmaya çalışan başta CHP Grup Başkanvekili Sn. Engin Özkoç olmak üzere bazı isimler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." denildi.

Haber 17-11-2021 23:10

CHP'li Veli Ağbaba ve Engin Özkoç, Mersin'de basın toplantısı düzenledi

CHP'li Veli Ağbaba ve Engin Özkoç, Mersin'de basın toplantısı düzenledi

Yurthaber 14-09-2021 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın THK ile ilgili sözlerine CHP'den yanıt

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yönelik "Türk Hava Kurumunu çalışamaz hale getiren sizsiniz." sözlerini eleştirerek "Adam 20 yıldan beri iktidar, olan bütün felaketlerin sorumlusu CHP, kendisi pürü pak. Bu devletin sorumlusu, bu iktidarın başındaki kendisi değil" açıklamasını yaptı.

Haber 12-08-2021 15:34

CHP'li Özkoç: Bakan Soylu, sabotaja dair istihbarata henüz ulaşılamadığını söyledi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, orman yangınlarıyla ilgili, "İçişleri Bakanı Sayın Soylu'yla görüştüm. Ülkemizin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarının bir sabotaj sonucu çıktığına dair istihbarat bilgisine henüz ulaşılamadığını söyledi" dedi.

Haber 30-07-2021 01:04

CHP’li Özkoç'tan Bakan Soylu'ya yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Bu memleket zor bir dönemdeyken bir tek silahı ve kurşunu yokken, İstiklal Mücadelesinde Pakistan ve Afganistanlı kardeşlerimiz kollarındaki bilezikleri sattılar ve Türkiye'ye gönderdiler” sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Bize ahde vefayı öğretecek siz değilsiniz. Devlet politikası uygulayın, başıboş göçmenlere bir çözüm bulun” ifadelerini kullandı.

Haber 28-07-2021 21:40

CHP'li 37 milletvekili Sakarya'da basın açıklaması yaptı

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Emekten yana, halktan yana mücadelemize devam edeceğiz. İktidar milletin olacak, Millet İttifakı'nın olacak, Cumhuriyet Halk Partisinin olacak"

Yurthaber 01-07-2021 15:05

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan Alaattin Çakıcı ve Adil Öksüz açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Adil Öksüz'ün, FETÖ'nün siyasi ayağının hala ortada olmadığını, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ne iş yaptığını sordu. Özkoç ayrıca, "Alaattin Çakıcı her gün bir bildiri, ültimatom yayınlıyor. Siyasetçileri tehdit ediyor. Siyasetin üzerinde ağırlığını hissettirmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 20-05-2021 17:24

CHP'li Özkoç'tan Muharrem İnce açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin açıklamalarıyla ilgili konuştu. Özkoç, "Daha dün bir bugün iki. Siyasi parti kurdu. 103 siyasi parti var. 103 siyasi partinin her söylediğine laf yetiştirmeye çalışırsak işimiz var demektir. Bizim işimiz gücümüz Türkiye Cumhuriyeti'nin içine girdiği kaostur." diye konuştu. Özkoç, yarın eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'la ilgili soruşturma önergesi vereceklerini de söyledi.

Haber 19-05-2021 16:47

Meclis'te tansiyon yükseldi! Oturuma ara verildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tansiyon yükseldi. CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirince AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine Meclis'te oturuma ara verildi.

Haber 27-04-2021 17:32

CHP Grup Başkanvekili Özkoç: Gergerlioğlu'nun vekilliğinin düşürülmesi doğru değil

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin "Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun hiçbir milletvekilinin, milletvekilliği süresi bitmedikten sonra milletvekilliğinin düşürülmesi doğru değildir. Örneğini Enis Berberoğlu'nda gördük." dedi.

Haber 17-03-2021 16:33

CHP'li Özkoç'tan Macron'a sert tepki: Haddini bilmeli

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Türkiye'ye yönelik sözlerine ilişkin, "Hiçbir ülkenin devlet başkanı Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanlığı makamı için yakışıksız bir üslupla asla konuşamaz. Bu yaptığı açıklamaları biz CHP olarak kabul etmiyoruz ve kınıyoruz. Macron haddini bilmelidir" dedi.

Haber 11-09-2020 15:34

CHP Grup Başkanvekili Özkoç'tan Sakarya'daki patlamaya ilişkin açıklama:

"Bütün hastanelerde gerekli tedavi çalışmaları yapılıyor. Devletin bütün imkanları burada" - "Bütün arkadaşlarımıza, AFAD dahil olmak üzere, bölgede çalışma ve kurtarma ekibine dahil olan itfaiyeciler dahil olmak üzere bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Devletimizin görevli bakanlarına ve Sayın Valimize de teşekkür ediyoruz"

Yurthaber 03-07-2020 17:58

CHP'li Özel ve Özkoç hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'nda

CHP milletvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yönelik hakaret ve iftira suçlarını işledikleri gerekçesiyle hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi.

Haber 01-06-2020 15:36

CHP'li Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kiraladığı arsayla ilgili açıklamaları nedeniyle CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Özkoç hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 08-05-2020 13:56

CHP'li Özkoç: Koronavirüs hafta içi bulaşmıyor mu?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Soylu'nun "sokağa çıkma yasağı kararına ilişkin eleştiri ve hakaretleri kabul ettiği" yönündeki açıklamasıyla ilgili "Senin hakaretleri kabul etmen, kimin hayatını kurtarıyor? Soylu'nun istifası doğru bir karar, bunun için geç kaldı. Sen Türkiye Cumhuriyeti'nde İçişleri Bakanı olmaya layık değilsin." dedi. Erdoğan'ın, bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladığına işaret eden Özkoç, "Bu koronavirüs hafta içi bulaşmıyor mu?" diye sordu.

Haber 14-04-2020 16:26

CHP'li Özkoç'tan 'koronavirüs' açıklaması: Türkiye neden bu kararlarda gecikiyor?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “İsviçre, İngiltere, İtalya, Peru, Lübnan, Gürcistan, Brezilya, Kazakistan, Sırbistan, Slovakya, Macaristan gibi ülkelerde 10-15’er günlük, bir aylık süreyle salgın hastalık nedeniyle tam izolasyon kararı alınmış ve uygulanıyor. Türkiye neden bu kararlarda gecikiyor” dedi. Özkoç, "Sağlık Bakanlığı'na çağrım şudur ki, Bilim Kurulu'nun sokağa çıkma yasağı istediği yönünde önemli bir duyumumuz var. Gerçekten böyle midir?" diye sordu.

Haber 26-03-2020 23:37

CHP'li Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekeler Meclis'e gönderildi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında hazırlanan biri cumhurbaşkanına hakaretten olmak üzere 3 ayrı fezleke Meclis’te karma komisyona gönderildi.

Haber 06-03-2020 14:48

Son dakika: Adalet Bakanı Gül'den Engin Özkoç açıklaması

Son dakika haberine göre Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP'li Engin Özkoç ile ilgili hazırlanan fezlekeye ilişkin "Fezleke bakanlığımızca imzalanarak Meclis'e gönderilmiştir, konu Meclisin takdirindedir" dedi.

Haber 05-03-2020 15:54

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP’li Engin Özkoç'a 1 milyon liralık dava

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Engin Özkoç hakkında 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı ve suç duyurusunda bulundu.

Haber 05-03-2020 09:16

Adalet Bakanı Gül'den CHP'li Engin Özkoç'la ilgili flaş açıklama: Fezlekeyi Meclis'e göndereceğiz

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında hazırlanan fezlekeye ilişkin konuştu.

Haber 05-03-2020 00:23

TBMM'de İdlib oturumunda kavga! AK Parti'li ve CHP'li vekiller birbirine girdi

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti'li ve CHP'li milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un konuşması sırasında başlayan kavga sonrası oturuma 10 dakika ara verildi. Öte yandan Meclis'teki kavga sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Engin Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan soruşturma başlatıldığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın "Özkoç aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açacağız" dedi.

Haber 04-03-2020 17:19

CHP Mersin 37. Olağan İl Kongresi'nde gerginlik yaşandı

Mevcut il başkanı Adil Aktay ile yarışan Alptekin Eser'in adaylığının kabul edilmemesi üzerine arbede çıktı, polis güvenlik önlemi aldı - Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Tüm Türkiye'de CHP iktidar olana kadar, özgürlük, kardeşçesine yaşamak ve bir olmak için CHP'liler ant içecek ve iktidara yürüyecek"

Yurthaber 16-02-2020 19:01

Son dakika CHP'den Libya tezkeresi kararı: 'Hayır' diyeceğiz

TBMM'ye gelmesi beklenen Libya tezkeresiyle ilgili CHP kararını verdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, tezkereye 'hayır' diyeceklerini duyurdu.

Haber 30-12-2019 14:14

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

Tank palet fabrikasıyla ilgili yaşanan tartışmada, AK Parti ve CHP, karşılıklı "vatana ihanet" suçlamasında bulundu - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, birbirlerini tank paleti fabrikası konusunu bir televizyon kanalında tartışmaya çağırdı

Haber 18-12-2019 14:56

TBMM Genel Kurulu'nda 'Şehitlerin parasını ver' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda şehit ve gazi yakınları için toplanan yardım paraları tartışma konusu oldu. CHP'li milletvekillerinin "Şehitlerin parasını ver" şeklindeki tepkileri üzerine AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı.

Haber 13-12-2019 02:02

ABD Senatosu'nda kabul edilen Ermeni karar tasarısına 4 partiden tepki

TBMM Genel Kurulu'nda dört parti Amerika Birleşik Devletleri Senatosu'nda alınan sözde Ermeni soykırımı tasarısına tepki gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, ABD Senatosu'nun, 1915 Ermeni olaylarını "soykırım" olarak tanıyan bir karar tasarısını kabul etmesine ilişkin, "Bu karar bizim için yok hükmündedir." dedi.

Haber 12-12-2019 23:16

CHP'den Milli Savunma Bakanı Akar'a çağrı

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: - "Tank palet fabrikasıyla ilgili bize, 'Bunu gelir anlatırız' diyorlar. Buyurun, Milli Savunma Bakanı'nı grup başkanvekilleri olarak bekliyoruz"

Haber 12-12-2019 15:46

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç:

"Nobel Edebiyat Ödülü bugün itibarıyla leke almıştır, bu lekenin sahibi Peter Handke'dir" - "Bütçe aslında şehitler için toplanan yardım paralarının üzerinde kurulmuş bütçe değil mi?"

Haber 10-12-2019 15:24

CHP yönetiminden Muharrem İnce'ye çok sert yanıt

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Muharrem İnce'nin açıklamalarına yanıt verdi. Özkoç, 'İnce, dedikodun tamamen yalandır. Bu iddiayı kanıtlamazsan namertsin!' dedi.

Haber 25-11-2019 12:31