Ense Haberleri

Çok satan Philips Lumea Prime Day'in son gününde flaş fırsat ürünü oldu

Prime Day'in son gününde "İyi ki aldım!" diyeceğiniz bir fırsatla tanışmaya ne dersiniz? Çok satanlar listesinde zirvede yer alan Philips Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı yalnızca birkaç saatliğine özel indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik, fırsatı kaçırmak istemeyenler detaylar yazımızda...

Kadin

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin

Migren kabusunuz olmasın! Baş ağrılarını hafifleten basit yöntem

Şiddetli baş ağrıları ve migren bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü geçmek bilmeyen baş ağrınız varsa evde uygulayabileceğiniz bu basit yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin

Ağrı kesici kullananlar dikkat: Midenin en büyük düşmanı! Birçok hastalığa neden oluyor

Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Sedef Kuran, "Ağrı kesiciler, mide sıvısında bulunan prostoglandin dengesini değiştirerek midenin tahriş olmasına neden oluyor. Midemizde kanlanmayı azaltarak, gastrit, ülser gibi hastalıkların nüksediyor, daha ilerki zamanlarda hasta mide kanaması ve mide duvarının delinmesi şikayetleriyle acile başvuruyor. 'Ağrım kesilsin diyerek, midenizden olmayın' diyorum. Ağrı kesicilere bağımlılık, hayat kalitenizi düşürür." dedi.

Kadin

Ense

Ense Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ense Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bağırsaklarınız adeta yeniden doğacak! Kabızlığı bitiren 3 etkili tarif

Kabızlık günümüzde birçok kişinin muzdarip olduğu rahatsızlıklardan biri. Tıkanmış bağırsakları rahatlatmak ve düzgün çalıştırmak için sayısız yöntem ve tarif var. 'Ne yapsam kabızlığım geçmiyor' diyenlerdenseniz bu 3 etkili tarif ile bağırsaklarınızı adeta bir motor gibi çalıştırabilirsiniz. İşte tarifler ve uygulama şekilleri...

Kadin

Pamuk Prenses Gibi Uyumak İçin Yapman Gereken 11 Şey

Uyku, hepimizin ihtiyacı olan ama dönem dönem elde etmesi zor olan sihirli bir hediye gibidir. Eğer Pamuk Prenses gibi derin ve huzurlu bir uyku hayal ediyorsanız, işte size yardımcı olacak 11 harika ipucu!

Kadin

Kolları engel tanımıyor, kendi kilosunun 1,5 katını kaldırabiliyor

Türkiye Bedensel Engelliler Powerlifting Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda geçen yıl 80 kilo kaldırarak Türkiye birincisi olan Simge Elif Poyraz'ın 2024 yılındaki hedefi, 67 kilo sıkletinde 90 kilo kaldırarak rekora imza atmak, Avrupa'da da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.

Kadin

Kendine iyi bakmanın 10 yolu

Kendimizi sevebilmemizin, saygı gösterebilmemizin yolu kendimize iyi bakmaktan geçer. Çoğu zaman dış etkenlere kapılıp gideriz ve kendimizi unuturuz. Oysa hayatımızın ana kahramanı biziz... Hem ruhen hem de bedenen kendimize iyi bakmalıyız ve kendimizi geliştirmeliyiz. Siz iyi olmadığınız müddetçe başkalarına da iyi gidemezsiniz, bunu unutmayın. Gelin beraber kendimize bebekler gibi bakmanın yollarını inceleyelim!

Kadin

Bu kadınlar daha çok risk altında! “Doğum travması her 100 kadından 4’ünü etkiliyor”

Dr. Öğr. Üyesi Canan Acar Demir, “Doğum yapmak pek çok kadın için hayattaki en mutluluk verici, en özel ve eşsiz bir deneyim olarak nitelendirilir. Ancak maalesef bazı kadınlar için ise doğum eylemi bir çeşit travma olarak hafızalarda yer ediyor. Doğum anı hatırlatıldığında yoğun kaygı, öfke, korku, suçluluk hissetmek, doğum hakkında aniden zihinde canlanan olumsuz anılar ve düşünceler, yorgunluk, uyku sorunları, konsantrasyon güçlükleri bu travmanın belirtileridir." dedi.

Kadin

Kadınlarda daha fazla görülüyor: Duygusal açlık obeziteye yol açıyor! Ciddi artış var

Psikolojik faktörlerin obeziteye neden olduğu gibi obezitenin de psikolojik sorunlara yol açtığını belirten Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Obeziteye sahip kişilerin normal kilolulara göre son bir yılda majör depresyon atağı geçirme riski beş kat fazladır. Obezite depresyon ilişkisi kadınlarda daha güçlü görünür. Bir çalışmada kadınlarda obezitenin depresyonda yüzde 37’lik bir artışla ilişkili olduğu gösterilmiştir” dedi.

Kadin

Çatlaklara veda! Çatlaklar için mucizevi bakım yağları

Çatlak bakım yağları, ciltteki nem dengesini sağlayarak çatlak oluşumunu önleme ve mevcut çatlakların görünümünü azaltma konusunda en büyük yardımcımız. Bu yağlar, özellikle de hamilelik veya kilo alıp verme gibi dönemlerde cildin esnekliğini korumak için önemli bir yere sahip. Bunun için içerdikleri zengin vitamin ve antioksidanlar sayesinde cildin yenilenmesine destek olan çatlak yağlarından oluşan bir seçki yaptık. Siz de cildinizdeki çatlak görünümünden sıkıldıysanız haydi, içeriğe geçelim!

Kadin

Yıpranan saçlarınıza özel bakım sunacak 10 etkili bakım ürünü

Yaz ve kış aylarında saçlarımız fazlasıyla yıpranıyor. Kışın soğuk havadan, yazınsa güneşten etkilenen saç tellerimiz nemini kaybediyor, kuruyor, parlaklığını yitiriyor... Neyse ki doğal içerikli saç bakım ürünleri sayesinde saçlarımızı her mevsim güçlendirmek ve korumak son derece kolay! Sizin için son zamanların en popüler saç bakım markaları arasında yer alan Urban Care'in kullanıcılardan tam not almış ürünlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin çok sevilen o ürünlere bir bakalım.

Kadin

Uzman isim açıkladı! Sağlıklı bir beyin için haftada 3 gün yapın

Bebeklik ve çocukluk döneminde beyin hızla gelişse de bu gelişim hayat boyu devam ediyor. Çünkü beyin her yaşta kendini yenileyebiliyor, gelişiyor ve yeni nöronlar oluşabiliyor. Beyin de vücudumuzdaki kaslar gibi çalıştıkça gelişiyor ve formunu koruyor. Beyin sağlığını korumak için neler yapılması gerektiğine ilişkin görüşlerini paylaşan Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Aydın önemli tavsiyeyi paylaştı.

Kadin

Kendinizi tükenmiş hissediyorsanız yenilenmenizi sağlayacak 10 yöntem

Günümüzün hızlı temposu, yoğun iş ve sosyal yaşamıyla birlikte zaman zaman bedensel ve zihinsel enerjimizi tüketecek durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak endişelenmeyin, çünkü kendinizi yenilemenin ve canlandırmanın pek çok yolu var. İşte, kendinizi tükenmiş hissettiğinizde size iyi gelecek 11 öneri!

Kadin

Güne başlarken pozitif enerjiyle dolmanızı sağlayacak 9 sabah meditasyonu

Güne pozitif enerjiyle başlamanızı sağlayacak 9 sabah meditasyonu önerisiyle geldik! Bu farklı meditasyon türleri ile güne başlarken içsel huzurunuzu ve pozitif enerjinizi artırmanıza yardımcı olabilirsiniz.

Kadin

İş hayatında başarıyı getirecek 10 etkili iletişim taktiği

Hepimiz iş dünyasında başarılı olmanın sadece beceri ve bilgiyle değil, aynı zamanda iletişimle de yakından ilgili olduğunu biliyoruz, değil mi? İşte tam da bu yüzden buradayız!

Kadin

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin

Kendinizi şımartmak ister misiniz? Evde spa keyfi yaşamak için yapabilecekleriniz…

Evinizin rahatlığında spa keyfini yaşamak aslında sandığınızdan çok daha kolay! Evinizin konforunda kendinize zaman ayırmanız için her isteğe ve ihtiyaca uygun bakım ürünlerini sizin için derledik. Siz de spa keyfini evinize taşımak istiyorsanız gelin, içeriğimize bir göz atalım.

Kadin

Siyah noktalar artık derdiniz olmasın! Büyülü Fiddy Method nedir?

Siyah nokta ve gözenek problemine etkili bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Son dönemlerin en popüler cilt bakım trendleri arasında yer alan Fiddy metodu ile siyah noktalarınıza ve sivilcelerinize elveda edebilir, gözeneklerinizin sıkılaşmasını sağlayabilir, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz! Bu içeriğimizde Fiddy Metodu nedir, nasıl uygulanır ve bu metodu uygulamak için hangi ürünlere ihtiyacınız var, hepsine yanıt verdik. İşte detaylar!

Kadin

Bu vitamin Alzheimer riskini yüzde 17 düşürüyor! Eğer vücudunuzda eksikse bunama riski yüzde 25 artıyor

İngiltere’de yapılan uzun vadeli bir araştırmaya göre D vitamini eksikliği olanlarda bunama riskinde yüzde 19-25 oranında artış gözlendi. Düzenli olarak D vitamini takviyesi alanlarda ise Alzheimer riskinde yüzde 17 azalma görülürken damar hastalığına bağlı bunama riskinde yüzde 14 azalma gözlendi.

Kadin

Kendinize Pandora hediye etmenizin zamanı geldi! İşte en çok satan Pandora bileklikler

Takılar, tarih öncesi çağlardan beri kadınların kıyafetlerinin tamamlayıcıları arasında yer alıyor. Üstelik kıymetli metallerle renk ve desen desen çeşitleniyor, doğal taşlarla sadece gözümüze değil, ruhumuza da hitap ediyorlar. Siz de bu göz alıcı dokunuşlar olmayınca tamamlanmamış hissediyorsanız gelin, kadınlar arasında çok popüler olan Pandora markasının çok satan bileklik modellerine bir göz atalım!

Kadin

Yeni trend: Her gün bir tane yutun! Sivilcelerin kökünü kurutup pürüzsüz bir cilde kavuşturuyor

Sivilce sorunuyla baş etmek birçok kişi için bir mücadeledir. Bu soruna karşı doğal çözümler aranıyor. Son trendlerden biri ise her gün bir tane sarımsak yutmak. Sarımsağın antibakteriyel ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilcelerin kökünü kurutarak cildi temizliyor ve bu sayede pürüzsüz bir görünüm kazandırabiliyor.

Kadin

Hiçbiri tesadüf değil! Vücudunuzdaki benlerin ruhsal ve bedensel anlamları

Vücudumuzdaki benler, fiziksel özelliklerimizin bir parçasıdır. Birçok kişi bunların aynı zamanda ruhsal ve bedensel anlamlar taşıdığına inanır. Benlerin konumları bazı inanışlara göre kişisel ve spiritüel anlamlar taşıyabilir.

Kadin

Aynaya bakınca anlaşılıyor! Yüzünüzden okunan 5 vitamin eksikliği ve iyi gelen yiyecekler

Yüzümüz, sağlık durumumuzun bir yansıması olabileceği gibi bazı vitamin eksiklikleri de yüzümüzde belirgin şekilde ortaya çıkabilir. Yüzümüzden okunan belirtiler bize vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitaminler ve besin maddeleri hakkında ipuçları verir. Bu nedenle, vücudunuzdaki vitamin eksikliklerini tespit ederek doğru besinleri tüketerek sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürmek önemlidir.

Kadin

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin

Uygun fiyatlı parfüm arayanlar buraya! İşte Bargello en iyi kadın parfümleri

Hoş kokulu ürünler tasarlayan Bargello en iyi kadın parfümü ürünleriyle bütçe dostu bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Benzersiz ve kalıcı kokularıyla da tanınan markanın en çok beğeni alan ve en çok satılan parfümlerden bir seçki hazırladık. Her zevke ve tarza uygun parfümlerin yer aldığı içeriğimizde Bargello'nun Chanel'den Gucci'ye Victoria's Secret'tan Burberry'e kadar pahalı markaların parfümlerine muadil ürünleri yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin

Dışarda lazere tonlarca para dökmeye son! Çok satan Philips Lumea Lazer Epilasyon Cihazı'nı sizin için inceledik

Eşsiz teknolojisi ve etkileyici sonuçlarıyla pek çok kullanıcının gözdesi haline gelen Philips Lumea lazer epilasyon cihazları, son zamanların en çok satan kişisel bakım cihazları arasında yer alıyor. Sizin için hem zaman hem de maliyet açısından tasarruf sağlayan Philips Lumea serisi epilasyon cihazlarını inceledik. Epilasyon keyfini acısız ve güvenle yaşamak istiyorsanız, içeriğimize göz atabilirsiniz.

Kadin

Çiğnedikçe iğne ipliğe döndürüyor! Vücuda girdiği andan itibaren yağ yakıyor

Sağlıklı yaşam ve fazla kilolardan kurtulma konusunda sayısız yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerden biri olan sandaloz sakızına dair deyim yerindeyse kullananlar 'iğne ipliğe döndüğünü' söylüyorlar. Ülkemizde pek fazla bilinmeyen sandaloz sakızı, Kuzey Afrika'da Sandaraca ağacından elde ediliyor. Bu sakız kilo vermenize yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda sağlığınızı iyileştirmeye de destek olur.

Kadin

Sanatçı İpek Öztürk'ün 'Sakin isyanlar, derin değişimler' sergisi 16 Şubat'ta İzmir'de sanatseverlerle buluşacak

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Sakin İsyanlar, Derin Değişimler” isimli 6. Kişisel resim sergisi 16 Şubat 2024; Cuma günü kapılarını sanatseverlere açıyor. Sanatın evrensel diliyle duyguları anlatan serginin ev sahipliğini ise İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi, Mira Art Gallery gerçekleştirecek...

Kadin

Uzman isim uyardı! Ani sıcaklık değişimleri hastalıkları tetikliyor

Mevsimsel sıcaklıkların bu dönemde çok fazla değişim gösterdiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, “Şubat ayı olmasına rağmen sıcaklık yükseliyor akşamları ise düşüyor. Sabah evden çıkarken çok soğuk başlayan günlerde hava sıcaklığı öğleden sonra artabiliyor ya da bir gün hava güneşli iken sonraki gün aniden çok soğuyabiliyor. Bu ani sıcaklık değişimleri kişilerin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" dedi.

Kadin

İştahı anında kesen mucizevi kür! Yemekten yarım saat önce bir bardak tüketmek yetiyor

İştah kontrolü sağlamak, kilo yönetimi ve sağlıklı beslenme için önemlidir. Yemekten önce tüketilen bir bardak mucizevi kür, iştahı anında keserek kontrollü bir şekilde yeme alışkanlıklarını destekler. Bu mucizevi kürü yemeklerden yarım saat önce tüketmek, iştahı bastırır ve fazla yeme eğilimini azaltır. Sağlıklı bir diyet ve aktif bir yaşam tarzıyla birlikte düzenli olarak kullanıldığında, bu kür kilo kontrolüne katkıda bulunabilir ve daha sağlıklı bir yaşam tarzını destekleyebilir.

Kadin

Partnerinizle ten uyumunuz olduğunu gösteren 5 işaret! İlişkiyi ayakta tutuyor

Ten uyumu, ilişkilerde derin bir bağın işaretidir. Ortak zevklerinizden fiziksel temasınıza kadar, uyumlu bir ilişkinin belirtileri birçok belirtisi bulunur. Partnerinizle olan ten uyumunuzu anlatan beş belirgin işareti haberimizde derledik.

Kadin

Optik illüzyon: Resimde gördüğünüz ilk şey karakter özelliklerinizi söylüyor

Kendi kişiliği hakkında bilinmeyenleri düşünen ve gizli özelliklerini çözmek isteyen kişiler optik illüzyon testlerinden yararlanabilir. Bu optik illüzyon resmi, bazen çevrenizdeki insanları rahatsız edebilecek kişilik özellikleriniz hakkında her şeyi bilmenize olanak sağlıyor. İşte karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Kadin

Kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat! Uzmanından kritik bilgiler

İltihap (inflamasyon), aslında vücudun bir savunma mekanizmasıdır. Bağışıklık sistemi, hasar görmüş hücreleri, patojenleri tanır ve iyileşme sürecini başlatır. Zararlı veya tahriş edici bir etken vücudun bir kısmını etkilediğinde, savunma sistemi bunu yok etmek için iltihap gibi biyolojik bir tepki ortaya çıkartır. Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İhsan Alur, kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat çekti.

Kadin

Saçlarınıza kaybettiği canlılığını geri kazandıracak saç bakım ürünleri

Soğuk havaların yıprattığı saçlarınıza eski canlılığını geri kazandırmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Saçlarınıza ihtiyaç duyduğu bakımı sunan ve harika sonuçlar elde etmenize yardımcı olan saç bakım ürünlerini sizin için seçtik.

Kadin

Cinsel ilişki sırasında ağrı nedir? Cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Cinsel birleşmeler sırasında tekrarlayıcı ve sürekli bir şekilde cinsel organlarda ağrı hissedilmesi durumuna cinsel ağrı bozukluğu veya disparoni adı verilir. Genital bölge ağrıları, kadın ve erkeklerin cinsel yaşamı ile birlikte sosyal hayatını da olumsuz etkiler. Herhangi bir sağlık sorununun tanısı ve tedavisi için bu konuda bilinçli olunarak, zaman kaybetmeden doktora başvurulması son derece önemlidir. Peki cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Kadin

Bu belirtileri yaşıyorsanız D vitamininiz eksik olabilir! Vakit kaybetmeden önlem alın

Vücudumuzda D vitamini eksikliği birçok sağlık sorununa yol açıyor. Pek çok kişide eksikliği görülen D vitamini, kemik sağlığından bağışıklık sistemine kadar birçok önemli fonksiyonda rol oynar. Belirtileri doğru bir şekilde tanımak ve zamanında önlem almak bu nedenle oldukça önemlidir. Eğer halsizlik, kemik ağrıları, sürekli yorgunluk veya düşük enerji seviyeleri yaşıyorsanız D vitamininiz eksik olabilir. Vücudunuzun size verdiği bu sinyalleri göz ardı etmeden önlem almanızda fayda var.

Kadin

Bakım yapmadan asla! diyenler için kişisel bakım ve kozmetiğin olmazsa olmazları

Kişisel bakımınıza bir bütün olarak özen gösteriyor musunuz? Şampuanlardan diş macunlarına kadar pek çok ürün kişisel bakım için olmazsa olmazlardan. Değişen hava koşulları, çevre kirliliği veya yaşlanmanın etkisiyle bakım ürünlerini daha fazla kullanmanız gerekebilir. Sizin için birbirinden kaliteli kişisel bakım ürünlerini listeledik.

Kadin

Hesabı sevgililerine ödetiyorlar! Aşkta en pinti burçlar belli oldu

Aşk bazı kişiler için karmaşık, kimisine göre de çocuk oyuncağıdır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologların yaptığı açıklamalara göre bazı burçlar gönül işlerinde pinti olmaya meyilli. Onların hesabı sevgililerine ödetebileceklerini vurgulayan astrologlar bu durumun göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguluyor. İşte aşkta en pinti burçlar...

Kadin

Lohusalık nedir? Lohusalık döneminde ne olur?

Anne olmak ve annelik duygusunu yaşamak her kadının hakkıdır. Bir bebek sahibi olacağının heyecanı, onu kucağına almayı bekleme, geleceğe dair hayaller kurma gibi durumlar birçok kadında görülmektedir. Gebelik sürecinde çoğu kadınlarda fiziksel değişimler söz konusu olur ve kimisi kilo alırken kimisi ise yalnızca göbek kısmından kilo almaya başlar. Gebelikte belirlenen süre bittiğinde yani doğum gerçekleştiğinde ise lohusalık dönemine geçiş yapılır. Peki, lohusalık nedir?

Kadin

Günlük hava değişimlerinden etkilenen saçların yıpranmasını önleyecek saç bakım ürünleri

Saçlar, güneşin kavurucu sıcağından soğuk kış rüzgarlarına kadar hava değişimlerinin etkilerine her gün maruz kalıyor. Değişen hava koşulları saçları yıpratıp kurutuyor, saçların parlaklığını ve sağlığını kaybetmesine neden oluyor. İşte bu noktada, saçları yeniden canlandırmak ve korumak için kullanabileceğiniz harika ürünler devreye giriyor. Sizin için o ürünleri seçtik.

Kadin

Cilt lekesi sorunlarına kalıcı çözüm arayanlara en iyi leke giderici kremler

Cilt lekelerinin oluşumuna son vermek isteyen herkes buraya! Güneşin zararlı ışınları, çevresel ve yapısal nedenlerle cildimizde lekeler oluşabilir. Bu lekelerin oluşmasını engellemek ve daha önce oluşmuş lekeleri gidermek için pek çok ürün mevcut. Düzenli kullanımla fayda sağlayacağınız leke karşıtı fonksiyonel kremlerini sizin için araştırdık! Gelin, en iyi cilt lekesi giderici kremleri bir araya getirdiğimiz listeye birlikte göz atalım.

Kadin

Solmuş bitkileriniz eskisinden daha canlı olacak! Ölmüş çiçekleri açtırma yöntemi

Evde canlı bitki bakımı göründüğü kadar kolay olmayabiliyor. Canlı bitki bakımının kolay olduğu düşünülse de bitkiler yanlış ışık ve toprak, kötü hava şartları yüzünden solabiliyor. Solmuş bitkilerini eskisinden daha canlı yapacak yönteme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin

Tarzınızı yansıtın! Spora, plaja ve gündelik kullanıma uygun en iyi şort etek modelleri ve önerileri

Tarzınızı yansıtan bir şort etekle kombinlerinizi tamamlamaya hazır mısınız? Öyleyse doğru yerdesiniz! Kıyafet seçiminizi ister konforlu ve rahat ister şık parçalardan yana kullanın sizin için en ideal tercihlerden biri şort etekler olabilir. Rüzgarı dert etmek zorunda kalmadan cıvıl cıvıl ve dikkat çekici stile kavuşmanıza yardımcı olacak şort etekleri bir araya getirdik. Birbirinden kaliteli şort eteklere birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kadin

Bebeğinizin gelişimine katkı sağlayacak bebek gıdaları

Hızla büyüyen bebeklerin temel besin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak isteyen ebeveynlere güzel bir haberimiz var. Sağlıklı ve temiz içerikli gıdalara yer verdiğimiz bu listeyi inceleyerek bebeğinize şahane öğünler hazırlayabilirsiniz. Farklı yaş gruplarındaki bebeklerin rahatça tüketebileceği gıdaları kullanarak farklı tarifler deneyebilir ve çocuğunuzun dengeli bir beslenme rutinine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bebek gıdaları!

Kadin

Günlük burç yorumları: 23 Ağustos 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 23 Ağustos Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin

Yaz esintisini teninizde hissettirecek her bütçeye uygun kadın parfüm önerileri

Bir insanın her şeyini unutsanız bile kokusunu unutamayacağınızı biliyor muydunuz? Bu noktada istediğiniz gibi kokmanıza yardımcı olan parfümlerin yeri yadsınamaz. Özenle seçilen ve tene uygun olan parfümler, arkasında eşsiz bir etki bırakıyor. Kadınlar için yaz aylarına uygun, mutlaka denemeniz gereken parfümleri bir araya getirdik. Üstelik her bütçeye de uygun!

Kadin