Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas'ıydı! Ozan Akbaba setlere geri dönüyor

Bir dönemin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği 'İlyas Çakırbeyli' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ozan Akbaba başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Son olarak Kasaba Doktoru dizisinde rol alan ünlü ismin yeni adresi belli oldu. Ozan Akbaba bakın hangi dizi ile setlere geri dönüyor...

Magazin 30-11-2023 15:34

Esra Erol'un görümcesini görenler şaşırdı! Meğer Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızıyla evliymiş...

ATV ekranlarında canlı olarak ekrana gelen Esra Erol'da programıyla büyük beğeni toplayan Esra Erol'un görümcesini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü sunucu Esra Erol’un görümcesinin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızıyla evli olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-06-2023 09:52

Kadir İnanır ünlü oyuncunun dayısı çıktı! Görenler şaşkına döndü

Yılanların Öcü, Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan ve Kara Gözlüm gibi yapımlarda kamera karşısına geçen usta oyuncu Kadir İnanır hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Meğer Yeşilçam jönünün yeğeni de oyuncuymuş...

Magazin 14-11-2022 15:48

Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden Yağmur Uçar'ın babası Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu çıktı

Taksim’de yaşanan hain saldırının ardından hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı. Patlamada hayatını kaybeden 15 yaşındaki Yağmur Uçar’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul oyuncusu Nurettin Uçar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nurettin Uçar'ın hayatını kaybeden öğretmen eşinin babası acı dolu sözleriyle yürek dağladı.

Magazin 14-11-2022 13:38

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasak Elma'da Yıldız'dan EDHO ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerine olay gönderme! Oktay Kaynarca'dan yanıt geldi

Fox TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma'nın son bölümünde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerine gönderme yapıldı. Sosyal medyada gündem olan sahnede Yıldız ve eski eşi Doğan'ın diziler hakkında konuşması dikkat çekti. Olay olan sahneye ise söz konusu dizilerin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan esprili bir yanıt geldi.

Magazin 01-11-2022 21:59

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Azamet'i Eren Vurdem'in sevgilisi güzelliğiyle mest etti! O Ses Türkiye'nin yıldızı çıktı

Başrollerini Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan'ın paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde 'Azamet' karakterine hayat veren Eren Vurdem'in sevgilisi bakın kimmiş...

Magazin 23-10-2022 14:20

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Zeyno'su Ece Hakim'i siz bir de şimdi görün! 'Afet-i devran'

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayat verdiği 'Zeyno Çakırbeyli' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Ece Hakim, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Harvard'ı kazanıp yurt dışına yerleşen ünlü oyuncu, son haliyle sosyal medyada beğeni topladı.

Magazin 20-10-2022 19:58

Sıfırıncı Gün’e EDHO’dan ikinci transfer! Turgay Tanülkü de diziye dahil oldu

Sıfırıncı Gün dizisinin çekimleri için hazırlık yapılırken diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden iki usta isim katıldı. Tipi karakteri ile hafızalara kazınan usta aktör Savaş Özdemir'den sonra Turgay Tanülkü de diziye dahil oldu.

Magazin 18-10-2022 11:29

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? EDHO'da Hızır Ali'yi canlandıran Yalçın Hafızoğlu Yalnız Kurt'ta!

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yalçın Hafızoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-2022 11:55

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tipi'si o diziyle ekrana dönüyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Tipi karakteri ile hafızalara kazınan usta aktör Savaş Özdemir, Sıfırıncı Gün dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

Magazin 03-10-2022 15:49

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine EDHO'dan sürpriz transfer!

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ta başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un vedası hayranlarını şaşırtmıştı. Yeni sezonda sürpriz değişikliklerin yaşanacağı Teşkilat dizisinin kadrosuna ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı Yunus Emre Yıldırımer’in katılma aşamasında olduğu öğrenildi.

Magazin 11-08-2022 21:13

EDHO’nun Ömer'i Can Bartu Arslan bakın kim çıktı! Meğer reyting rekortmeni o dizide oynuyormuş...

Can Bartu Arslan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömer rolünü canlandırdı. Can Bartu Arslan, şimdilerde sevilen o dizide oynuyor.

Magazin 05-08-2022 20:40

EDHO'da 'Gülmezlerin Babası' Hüseyin Soysalan Ezel'de de varmış! Son hali görenleri şaşırttı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 'Gülmezlerin Babası' olarak anılan Salih Gülmez karakteri 2016'da karşımıza gelmişti. Dizideki karakteriyle akıllara kazınan isim, 2010 yılının efsane dizisi Ezel'de de rol almış. Ezel dizisinde Hayratlı Sait Duman'ı canlandıran Hüseyin Soysalan'ın değişimi görenleri şaşırttı. Hüseyin Soysalan'ın son hali haberimizde...

Magazin 27-07-2022 22:43