Eşofman Haberleri

Geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünleri

Günlük hayatınızda tarzınıza yenilik katmak ve gardırobunuzu güncellemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz! İster rahat bir hafta sonu gezintisi için spor ayakkabılar, ister sıcak yaz günlerinde serin kalmanızı sağlayacak bir tişört arayışında olun, Amazon’un geçen ayın moda kategorisinde en çok satan ürünlerinden oluşan bu seçkiye mutlaka göz atmalısınız. Hadi, Puma'dan Under Armour'a, Skechers'tan Levi's markasına kadar her ihtiyaca uygun ürünlerden oluşan listemize birlikte göz atalım!

Haber

Şıklığıyla enerjisini yükseltmek isteyenlere özel spor giyim ürünleri

Günlük hayatınızda genellikle spor kıyafetler mi giymeyi tercih ediyorsunuz? Cevabınız "Evet" ise yaz sezonu öncesinde gardırobunuzu yenileyerek stilinizi güçlendirebilirsiniz. Eşofman takımları, tişörtler, taytlar ve daha fazlası sizleri bekliyor. Birbirinden ünlü markaların ürünlerini birlikte incelemeye var mısınız?

Haber

Ardahan'da gönüllü kadınlar depremzedeler için seferber oldu

Ardahan'da kursiyer, usta öğretici ve gönüllü kadınlar, "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerden etkilenenler için eşofman, pijama ve iç çamaşırı dikiyor.

Yurthaber

Sıcacık ve rahat en iyi eşofman takımı modelleri

Serin günlerde en çok ihtiyacınız olan şeylerden biri, yumuşak dokusuyla sizleri sarıp ısıtan rahat eşofman takımları olabilir. Her modelde karşımıza çıkan eşofman takımlarının pelüş ya da polar iç yüzeyli modelleri sıcak tuttuğu için derin günlerde daha çok tercih ediliyor. Sizin için hem evde hem günlük giyimde tercih edebileceğiniz eşofman takımlarını listeledik. İşte o modeller!

Kadin

Eşofman

Eşofman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eşofman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Soğuk havalarda üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz sıcak tutacak rahat ve şık eşofman modelleri

Havalar soğumaya başladıkça günlük stilde de değişikliğe gitmek gerekebiliyor. Son yıllarda eşofmanların kullanımı oldukça arttığı için spor tarzı benimseyenler, kış aylarında da birbirinden güzel eşofmanları tercih ediyor. Eşofman takımlarının yanı sıra tek parça modeller da oldukça yaygın. Yaklaşan kış günleri için birbirinden şık ve rahat eşofmanları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber

Duygu Özaslan'ın beğeni yağan fotoğrafındaki stilini benimsemek isteyenlere uygun eşofman ve tişört modelleri

Çok konuşulan ve her hareketiyle olay yaratmayı başaran ünlü fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafıyla binlerce beğeni toplamayı başardı. Sade ve günlük hayatta kullanılabilecek bu kombini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Hem spor hem şık gözüken bu kombine alternatif olabilecek eşofmanları listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Magazin

Evinizde şık ve rahat olmanın ilk adımı: Pijama ve eşofman kombinleri

Moda denince aklınıza ilk önce dışarıda giydiğiniz kıyafetler geliyor olabilir. Oysa evde giydiğiniz pijama altları ve eşofmanlar da modanın vazgeçilmez birer parçası! Dolayısıyla bu önemli parçaları seçerken hem şık hem rahat olmalarına dikkat etmelisiniz. Öyleyse sizin için derlediğimiz birbirinden güzel ve konforlu modellere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin

Rahat ama aynı zamanda şık olsun diyenlere hafta sonları için eşofman kombinleri

Hem evde geçirdiğimiz zamanların artışı hem rahat kıyafet tercihlerine olan ilgiyle birlikte eşofman takımları hayatımızda hiç olmadığı kadar önemli bir rol aldı. Artık iş kıyafetlerimizin yanında hafta sonları için eşofman kombinleri de araştırır olduk. Çalışırken veya günlük hayatta kullandığımız eşofmanlar, konforlu olduğu kadar şık da olabilir. Bu listeye göz atarak kendiniz için en iyi kombini bulmaya ne dersiniz?

Haber

Sokak stili sevenlerin göz atması gereken oversize ürünler

Sokak stili hem rahatlığı hem modernliğiyle günlük giyimde çok sevilen bir tarz haline geldi. Bu stili en iyi yansıtan parçalar da oversize kesimli ürünler. Siz de sokak stilini, rahat ve modern kombinleri seviyor; tarzınızı ortaya koyacak parçalar arıyorsanız oversize ürün alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber

Ne olursa olsun spor giyinmekten vazgeçemeyenler için 200 TL altında ürün önerileri

Özellikle tatil günlerinde ve rahat hissetmek istediğinizde spor giyim son derece konforlu bir alternatif. Siz de spor giyinmenin rahatlığını seviyorsanız ve bu rahatlıktan vazgeçemiyorsanız sizin için hazırladığımız sportif tarzdaki ürün önerilerine mutlaka göz atmalısınız.

Haber

Takım elbiseden sıkılan erkekler için hem şık hem aşırı rahat eşofman takımı çeşitleri

Eşofman takımları, sportif giyimin en önemli unsuru. Özellikle iş yaşamının gerektirdiği klasik giyimden sıkılan erkekler için harika bir seçenek. Biz de bu sebeple hem spor yaparken hem günlük yaşamda tercih edebileceğiniz birbirinden kaliteli ve şık erkek eşofman takımı modellerini sizler için araştırdık.

Haber