Esra Ersoy Haberleri Ve Son Dakika Esra Ersoy Haberleri

Esra Ersoy Haberleri Ve Son Dakika Esra Ersoy Haberleri

24 Haziran 1985 Mersin doğumlu Esra Ersoy, Cicişler lakabı ile tanınan Esra-Ceyda kardeşler büyük olanıdır. İlk ve orta okulu Özel Toros Kolejinde okuduktan sonra Mersin Sabancı Anadolu lisesine girmiş ve buradan mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Ankara‘da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde yapmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Esra Ersoy, 2007 yılında “Güzel ve Dahi” adlı yarışma programına katıldı. Twitter’da ve Youtube’da kardeşi ile yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Esra Ersoy 2008’de Hayat Güzeldir dizisinde kardeşi ile rol aldı. 2009’da Cine5’te yaptıkları bir programda ““Günaydın cicişler” demeleri ve Okan Bayülgen’in programında onları ciciş diye hitap etmesi ile hep bu şekilde anılır oldular. 2012’de Trophy Türk yarışmasına katılmış , 2014’te de Şipşak Anadolu filminde rol almıştır.

Esra Ersoy Haberleri

Küçük çocuğa cinsel istismardan hapis cezası almıştı! Esra Ersoy'un avukatından dikkat çeken açıklama

Bodrum'da 13 yaşındaki D.S.B.’ye istismarda bulunduğu iddiasıyla 2 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 1 ay hapse çarptırılan Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy’un avukatı Merve Uçanok, D.S.B. hakkında savcılığın verdiği takipsizlik kararına itiraz etti. İtiraz dilekçesinde D.S.B. ve ailesinin beyanlarının çelişkili olduğu, savcılığın olay yerindeki güvenlik kameralarını yeterli incelemediği öne sürüldü.

Magazin 23-04-2022 10:54

Esra Ersoy 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanmıştı! Çocuğun kemik yaşı 14 çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ‘Ciciş Kardeşler’ olarak bilinen Esra Ersoy'un (40), 13 yaşındaki D.S.B.'ye cinsel istismarda bulunup konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddiasıyla yargılandığı ve 10 yıl 1 ay hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Magazin 09-04-2022 11:33

Esra Ersoy kimdir, olayı nedir? Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy neden tutuklandı? Ne kadar hapiste kalacak?

Esra Ersoy olayı nedir? sorusunun cevabı basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü isim gündem oldu. Peki Esra Ersoy kimdir, olayı nedir? Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy neden tutuklandı? Ne kadar hapiste kalacak? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Magazin 23-03-2022 11:55

‘Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy tutuklandı! Ceyda Ersoy’un paylaşımı şaşkına çevirdi

Kamuoyunda 'Ciciş Kardeşler' olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Esra Ersoy'un kardeşi Ceyda Ersoy ise sosyal medyada bir açıklamada bulunarak ablasının yanında olduğunu dile getirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan Ceyda Ersoy, ilerleyen saatlerde yeni bir paylaşımda daha bulundu. Ersoy'un paylaşımı görenleri şoke etti.

Magazin 23-03-2022 11:09

Esra Ersoy

Esra Ersoy Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Esra Ersoy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Esra Ersoy kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Cicişler Esra Ersoy hangi filmlerde oynadı?

Esra Ersoy kimdir? sorusunun yanıtı basında çıkan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu kapsamda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlere ilişkin internette araştırma yapılıyor. Peki Esra Ersoy kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Cicişler Esra Ersoy hangi filmlerde oynadı? İşte detaylar...

Magazin 23-03-2022 07:52

Son Dakika! Ciciş lakaplı Esra Ersoy küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Bodrum'da "Çocuğa cinsel istismar" ve "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 10 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılarak yakalama kararı çıkarılan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy, mahkeme kararı yüzüne okunduktan sonra tutuklandı.

Magazin 22-03-2022 16:58

Esra Ersoy 'çocuğa cinsel istismar' suçundan gözaltına alındı! Esra Ersoy'un sicili kabarık çıktı

13 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunan ve hakkında dava açılan 'Ciciş kardeşler'den Esra Ersoy gözaltına alındı. 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan Esra Ersoy ağlayarak “İftiraya uğradım, ben böyle bir şey yapmadım ki pişman olayım” dedi.

Magazin 22-03-2022 14:10

Cüneyt Özdemir'den 'Ciciş' yorumu! Tuhaf ötesi...

Esra Ersoy 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan ceza aldı. Cüneyt Özdemir bu haberi duyunca şaştı kaldı ve "Hâlâ olayın magazin açıklamalarında kalması! Tuhaf ötesi..." dedi.

Magazin 16-03-2022 11:41

Çocuğa istismar suçundan hapis cezası alan Esra Ersoy'dan skandal savunma! 13 yaşındaymış gibi durmuyordu...

Kamuoyunda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edildiği haberleri üzerine sosyal medyadan açıklama yaptı. Ersoy, "Peşimde dolu erkek varken 13 yaşında çocuğu ne yapayım. Ayrıca 13 yaşındaymış gibi de durmuyordu, iri yarı boyu benden uzundu" dedi.

Magazin 15-03-2022 13:33

Cicişler Esra Ersoy neden hapis cezası aldı? 10 yıl hapsi istendi! Cicişler'den Esra Ersoy hapse mi girecek?

Cicişler ismiyle tanınan kardeşlerden Esra Ersoy'un 10 yıl hapsi istendi. Sık sık magazin gündeminde yer alan Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy'un adları son günlerde farklı olaylarla gündeme gelmeye başladı. Son olarak Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismar davasında 10 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum edildi. Peki Cicişler'den Esra Ersoy hapse mi girecek? Esra Ersoy yakalandı mı?

Magazin 14-03-2022 17:19

Küçük çocuğa cinsel istismardan hapis cezası alan Esra Ersoy'un kardeşi Ceyda Ersoy sessizliğini bozdu

"Ciciş kardeşler" olarak bilinen ikiliden Esra Ersoy'un Bodrum'da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismar uyguladığı gerekçesiyle 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ersoy'un kardeşi Ceyda Ersoy sessizliğini bozdu. Olayla ilgisi olmadığını belirten Ceyda Ersoy, ablasının suçsuz olduğunu öne sürdü.

Magazin 14-03-2022 13:54

Cicişler'den Esra Ersoy Onlyfans açtı! Erotik pozlarını satacak

Cicişler lakabı ile tanınan Esra Ersoy erotik pozlarını Instagram'da paylaşmakla yetinmedi. Esra Ersoy son olarak Dünya'yı kasıp kavuran Onlyfans'ta hesap açtı.

Magazin 04-03-2022 08:35

Esra Ersoy gelen teklifi ifşa etti! Eşim seninle...

"Ciciş" kardeşler olarak tanınan ikiliden Esra Ersoy paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Esra Ersoy son olarak Instagram'da kendisine gelen bir teklifi ifşa etti. "Eşim seninle bir gece geçirmek istiyor" mesajını paylaşan Esra Ersoy olay oldu.

Magazin 21-02-2022 13:30

İzzet Yıldızhan'a misilleme! Cicişler sahneye seksi kostümle çıktı

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla, mayoyla sahne olmaz" sözleri gündem olmaya devam ediyor. Şarkıcılık yapmaya başlayan Ciciş Kardeşler'den Esra Ersoy da sahneye mayoyla çıkıp Yıldızhan'a gönderme yaptı.

Magazin 19-01-2022 15:54

Skandalları bitmiyor! Kardeşini bıçaklayan Ciciş Esra'ya cezaevi yolu göründü

Skandalları ile gündemden düşmeyen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlere mahkemeden kötü haber geldi. Erkek yüzünden kavga ettikleri iddiasıyla birbirini yaralayan iki kardeş yargılandıkları mahkemeden ceza aldı. Esra Ersoy kardeşini bıçakladığı gerekçesiyle 6 ay hapse mahkûm edilirken, Ceyda Ersoy 112 gün adli para cezasına çarptırıldı. Mahkemenin verdiği kararla birlikte Esra Ersoy'un daha önceden aldığı cezalarda 5 yıllık süreyi doldurmadan suç işlediği belirlenince dosyalarının tekrar açıldı.

Magazin 11-12-2021 15:51

Ciciş Kardeşler DJ'liği bırakıp şarkıcılığa göz kırptılar

Ciciş Kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler meslek değiştirdi. Daha önce DJ'lik yapan Cicişler, şimdilerde şarkıcılık yapmaya başladı. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen kardeşler, şan dersi almaya da başladı.

Magazin 04-12-2021 13:57

Esra Ersoy taciz iddialarına fotoğraflarla yanıt verdi

'Cicişler' olarak tanınan kız kardeşlerden Esra Ersoy, kendisi hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla suç duyurusunda bulunan Ankaralı iş insanı M.Y.'ye karşı harekete geçti.

Magazin 08-10-2021 14:11

Esra Ersoy hakkında 'cinsel taciz' soruşturması! İş insanına müstehcen görüntüler yolladı iddiası

Kamuoyunda 'Cicişler' olarak tanınan kız kardeşlerden Esra Ersoy hakkında, Ankaralı iş insanı M.Y.'ye sosyal medya üzerinden müstehcen görüntülerini göndererek cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Magazin 29-09-2021 13:43

Ciciş Esra Ersoy kıyafetine 183 bin TL harcadı! Gelen yorum dikkat çekti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, 3 bin TL'lik çorabı ve 30 bin TL'lik çantası ve 150 bin TL değerindeki saatiyle poz verip, altına not düştü; "Görgüsüz demeyin, bebekliğimden beri bu markaları kullanıyorum..."

Magazin 27-09-2021 10:41

13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar suçlaması! Esra Ersoy'dan ilginç savunma

Ciciş Kardeşler olarak tanınan Esra Ersoy'un Bodrum'da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Konu hakkında açıklama yapan Ersoy ise iddiayı yalanlayarak "20'li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım" dedi.

Magazin 26-08-2021 10:13

Ceyda-Esra Ersoy kardeşler dudaktan öpüştükleri videoyu paylaştı: Biz barıştık

Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy, geçtiğimiz günlerde büyük bir kavga etmiş ve sosyal medya hesaplarından birbirlerine yönelik ağır ifadeler kullanmışlardı.

Magazin 26-06-2021 11:34

Kardeşi Esra tarafından darp edilmişti! Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy leoparlı bikinisiyle ortalığı yaktı

'Cicişler' olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, sürekli yaptıkları vukuat ve çeşitli olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Cicişler'den Ceyda Ersoy, ablası Esra Ersoy tarafından darp edildiğini iddia edip sosyal medyada şoke eden bir paylaşım yapmıştı. Daha sonra bu paylaşımını silen Ceyda Ersoy, şimdi de tatil anından paylaştığı leoparlı bikinili pozuyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 24-06-2021 17:19

Cicişler olarak tanınan kardeşlerden Ceyda Ersoy'dan, ablası Esra Ersoy hakkında şiddet iddiası!

'Cicişler' olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler kavga etti. Ceyda Ersoy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ablası Esra'nın kendisini darp ettiğini iddia etti. Ceyda Ersoy kısa süre sonra sildiği paylaşımında "Benden 5 yaş büyük olan bu 82'lik kadını ablalıktan reddediyorum" ifadelerini kullandı.

Magazin 22-06-2021 02:02

Esra Ersoy eline silah aldı! Kudüs'e asker olarak gitmek istiyorum

Ciciş Esra Ersoy Kudüs'e asker olarak gitmek istediğini açıkladı. Ersoy eline silah alarak "Ama ben insan vuramam" dedi.

Magazin 12-05-2021 10:33

Cicişler olarak tanınan kardeşlerden Esra Ersoy, kardeşi Ceyda Ersoy'un intihar girişiminde bulunduğunu söyledi

Esra Ersoy, Acun Ilıcalı iş vermediği için kardeşi Ceyda Ersoy'un intihar girişiminde bulunduğunu sosyal medya hesabından açıkladı. Esra Ersoy, Instagram'dan kardeşinin sedyeyle hastaneye kaldırıldığı anları da paylaştı.

Magazin 08-05-2021 20:10

Esra Ersoy son haliyle olay oldu! Estetiği abarttı

Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Estetik operasyonlarla dikkat çeken kardeşlerden Esra Ersoy, son haliyle Ajda Pekkan'a benzetildi.

Magazin 01-04-2021 17:17

Esra ve Ceyda kardeşler 20 saniyelik reklamdan 80 bin TL kazandı

Cicişler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşler, bir mobilya markasının reklamında oynamak için kamera karşısına geçti. Kardeşler, 20 saniyelik reklamdan tam 80 bin TL kazandı.

Magazin 09-03-2021 09:46