Esra Ronabar Haberleri Ve Son Dakika Esra Ronabar Haberleri

Esra Ronabar Haberleri Ve Son Dakika Esra Ronabar Haberleri

1978 yılında izmir’de dünyaya gelen Esra Ronabar, Ankara Üniversitesi Kimya bölümüne girmiş fakat tamamlamadan okulu bırakmıştır. Oyunculuk sınavlarını kazanan Ronabar, Anka Üniversitesinde Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesinde oyunculuk eğitimine başlamıştır. Öğrencilik yıllarında “elmadaki Barış ve Küçük Karabalık” adlı oyunlarda rol aldı. Sayısız reklam filminden tanınan ünlü oyuncunun ilk hocası ise Altan Erkekli olmuştur. Daha sonra Rutkay Aziz gibi usta bir oyuncuyla daha çalışmanın heyecanını tadan Ronabar, 1988 yılında “kader Ayırsa Bile” adlı dizide ilk başrolünü oynadı. 2003 yılında sevilen dizi “Bir İstanbul Masalı” ile tekrar seyirci karşısına çıkan oyuncu temmuz 2006’da sevilen oyuncu Barış Falay ile dünya evine girdi. 2009 ise oğlu Mavi Rüzgar’ı kucağına aldı.

Esra Ronabar Haberleri

Ömer'in yıldızı Barış Falay’ın eşi de çok ünlü çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Ömer'de hayat verdiği Reşat Ademoğlu karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Falay, başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. 51 yaşında olan yakışıklı oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Barış Falay'ın eşinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırıyor. Ünlü ismin eşi bakın kimmiş.

Magazin 27-09-2023 14:38

Ömer'in İmam Reşat'ı Barış Falay'ın eşini görenler şaşkına döndü! Kendisinden de ünlü çıktı

Oyuncu Barış Falay, Ömer dizisinde İmam Raşit rolüne hayat veriyor. Son dönemlerin merak edilen isimlerinden biri haline gelen Barış Falay'ın özel hayatı da merak ediliyor. 17 yıldır evli olan Barış Falay'ın güzeller güzeli eşini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 06-03-2023 19:57

Kırmızı Oda'nın Nihal'i Esra Ronabar'ın gerçek hayattaki eşi de çok ünlü! Sevilen isim ünlü oyuncu Barış Falay ile evli

'Bir İstanbul Masalı', 'Beyaz Gelincik, 'Cennet'in Gözyaşları' gibi birçok diziyle dikkat çeken Esra Ronabar, son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde canlandırdığı Nihal karakteriyle ekranlara geldi. Esra Ronabar, başarılı oyunculuğu ile sosyal medyada paylaşımlarıyla da kendinden söz ettirdi. 2006 yılında kendi gibi oyuncu olan Barış Falay ile dünya evine giren başarılı oyuncu 2009 yılında oğlu Mavi Rüzgar'ı dünyaya getirerek mutlu evliliğini taçlandırdı.

Magazin 06-08-2021 09:34

Kırmızı Oda Nihal ve Zafer’in gerçek hikayesi nedir? Kırmızı Oda Nihal'in hastalığı nedir?

TV 8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabında yer alan yaşanmış öykülerden esinlenerek televizyona aktarılmaya devam ediyor. Dizinin 30. bölümüne dahil olan Nihal ve Zafer karakterlerinin gerçek hikayeleri şimdiden merak konusu oldu.

Trend 26-03-2021 17:35

Esra Ronabar

Esra Ronabar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Esra Ronabar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kırmızı Oda 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kırmızı Oda'ya Yiğit Özşener ile Esra Ronabar damga vuracak!

TV8 ekranlarında cuma akşamları izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda dizisinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Kırmızı Oda'ya yeni bölümde iki ünlü oyuncular Yiğit Özşener ile Esra Ronabar katılıyor.

Magazin 24-03-2021 20:58

Esra Ronabar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Esra Ronabar, ekranların çok sevilen dizisi Kırmızı Oda'da canlandırdığı Nihal karakteri ile tekrar ekranlara döndü. Dizinin son sahnesinde görülen Nihal karakteri, Kırmızı Oda izleyenlerinin Kırmızı Oda Nihal kim? diye sormasına neden oldu.

Magazin 21-03-2021 15:48

Kırmızı Oda dizisine bomba iki transfer!

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı TV8'in merakla izlenen dramatik dizisi Kırmızı Oda'ya bomba iki ünlü oyuncu dahil oldu.

Magazin 21-03-2021 13:29

Barış Falay ve Esra Ronabar tatilde

Barış Falay ve Esra Ronabar, oğulları Mavi Rüzgar'la çıktıkları Çeşme tatiline devam ediyor.

Magazin 07-08-2015 14:52