Et Fiyatları Haberleri

Esnaf anlaştı, fiyatlar yarı yarıya indi! Sıranın sonu görünmedi! 550 yerine 365 lira...

Ramazan önce peş peşe zamlarla artan et fiyatları için bu kez indirim haberi geldi. Bursa'da et toptancısı esnaflar ramazan ayı için anlaştı, fiyatlar yarı yarıya inince vatandaşlar et satan dükkanlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Mahalle kasaplarında fiyatı 500-550 lira olan kıymayı 365 liradan, kuşbaşıyı 700 lira yerine 415 liradan satılıyor.

Finans 12-03-2024 16:38

'Kırmızı ve beyaz etin yükselmesine inat aynı fiyatlarla devam ediyoruz' Et fiyatları artınca ona yöneldiler

Kilis’te kırmızı et ve tavuk fiyatlarındaki artış vatandaşların tercihini balığa yöneltti. Esnaf Uğur İncirli, "Kırmızı ve beyaz etin yükselmesine inat, sezonun ortasıymış gibi vatandaşlarımız yesin diyerek aynı fiyatlarla devam ediyoruz." dedi.

Finans 09-03-2024 15:41

Et ve tavuğa 3 günde 2 zam! Vatandaşın cebini yakacak haber: Fiyatını duyunca Keşke 1 hafta önce alsaydım diyeceksiniz

Pirzola, but, kanat, göğüs... Et ve tavuk yemek için artık iyi hesap yapmak gerekiyor. Çünkü Ramazan ayı gelmeden 1 haftada iki kere zamlandılar. Pazartesi günü ete 20 tavuğa 10 lira zam gelmişti. 3 gün sonra etiketler bir kez daha değişti. Olan yine vatandaşın cebine oldu.

Finans 08-03-2024 06:25

84 yaşında, 12 bin lira maaşı var! Et kuyruğundaki sözleriyle gündem oldu: Sofradan aç kalkıyorum, torunlar doysun diye...

Emeklilerin maaş isyanı devam ediyor. Ucuz et kuyruklarında saatlerce bekleyen emeklilerin tek amaçları evlerine et götürebilmek. Kuyruklardaki sıranın her geçen gün artmasıyla şikayetler de artıyor. 84 yaşındaki bir adamın kuyrukta beklerken söylediği, "Sofradan aç kalkıyorum, torunlar doysun diye" sözleri ise yaşanan durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Finans 05-03-2024 15:24

Gece yarısı kuyruğa girip saat 8'e kadar bekliyorlar! İstanbul'da tek, Türkiye'de 18 yerde mağazası var... Her şey ucuz et alabilmek için!

Ucuz et kuyruklarının sonu görünmüyor. Türkiye'de sadece 18 şehirde bulunan Et ve Süt Kurumu'nun mağazalarının önünde metrelerce kuyruk oluştu. İstanbul'da bir tek Beylikdüzü'nde olan mağazanın önü, gece yarısından itibaren dolmaya başlarken vatandaşlar neredeyse 8 saat boyunca sırada bekliyor. Daha çok emekli vatandaşların ucuza et almak için soğukta beklediği sırada, kuyruğun sonu ise görünmüyor.

Finans 01-03-2024 09:29

'Eskiden yüzüne bakılmazdı, şimdi etten pahalı' Faydaları fark edilince fiyatı eti bile solladı! Gören geri dönüyor 'Daha da artacak'

Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.

Finans 06-01-2024 10:11

Etiketler ilçeden ilçeye fark edecek! Son zamların nedenini açıklayıp Vatandaş yakında ucuz et yiyecek dedi: 'Kira fiyatları' detayı dikkat çekti

Son günlerde vatandaşın gündeminden düşmeyen et fiyatlarındaki yükselişin alınan önlemler sonrası önümüzdeki günlerde düşmesi bekleniyor. Açıklama Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur'dan geldi. Fiyatlardaki yükselişin nedenine ilişkin bir açıklama getiren Yağmur, "Vatandaşlar yakında ucuz et yemeye başlayacak" derken fiyatların ilçe ilçe fark edeceğini belirtip kira fiyatlarına dikkat çekti.

Finans 30-04-2023 10:30

ESK duyurdu: Ankara'da et fiyatları sabitlendi! Kıyma 190, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladı.

Finans 27-04-2023 08:46

Taliban'dan et yasağı! Pazar günleri ne satılabilecek ne tüketilebilecek! Gerekçesi ise...

Taliban'dan çok konuşulacak yeni bir karar geldi. Bu seferki kararsa et yasağını içeriyor. Afganistan'ın Kandahar vilayetinde Taliban yönetimi, geçen yıl nisanda yasakladığı haşhaş ekimine alternatif olması amacıyla sebze-meyve üretimi ve tüketimini teşvik için pazar günleri et satışına ve tüketimine yasak getirdi. Karara göre, pazar günleri kasaplar et satmayacak, restoranlarda da etli yemekler yerine sebzeli yemekler olacak. Karara uymayanları farklı cezalar beklerken çoğu satıcı buna uyuyor.

Haber 12-04-2023 15:03

Birer adetle sınırlı! Protokol imzalandı kampanya başladı: Kıyma 140, kuşbaşı 150 lira...

Ramazan ayı öncesi et fiyatlarının yüksek olması gündem olmuştu. Et ve Süt Kurumu da kampanya adına Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri'yle protokol imzaladı. Raflarda yerini alan ambalajlı etlerden kuşbaşının kilosu 150, kıymanın kilosu ise 140 liradan satılacak. Tüm müşterilerin faydalanması adına isteyenler birer adet kıyma ve kuşbaşı alabiliyor.

Finans 22-03-2023 19:32

Et fiyatları zamlanacak mı? Herkes merak ediyordu... İstanbul'da bazı marketlerden et fiyatlarını sabitleme kararı geldi

Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşlar et fiyatlarına zam gelecek mi diye merak ediyordu. Beklenen haber İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nden (PERDER) geldi. PERDER, ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarında sabitleme kararı aldıklarını açıkladı.

Haber 18-03-2023 18:12

Kuyruğun sonu görünmüyor! 'Sadece yüzde 20'si alabiliyor' 2 ayda yüzde 50 artış... 'Her hafta zam geliyor'

Et fiyatlarında yılbaşından bugüne yüzde 50 oranında artış olması dikkat çekti. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, "Bir yılda olması gereken artış, 2 ayda oldu" derken kasaplar yüksek fiyatların müşteri kayıplarına sebep olduğunu belirtti. Öte yandan ucuza satış yapan Et ve Süt Kurumu önlerinde uzun kuyruklar oluştuğu görüldü. Yalçındağ her hafta alışlara zam geldiğini ifade ederken kasaplar Et ve Süt Kurumu'nun çözüm olmadığını kuyruktakilerin yüzde 20'sinin alabildiğini söyledi.

Finans 06-03-2023 13:27

Kırmızı ete iki ayda yüzde elli zam geldi! Yılbaşından bu yana 3 kez zam gördü! 90 liraydı 135 liraya çıktı

2022'nin ilk günlerinde başlayan ve hala devam eden zam rüzgarı vatandaşın bütçesini sarsmaya devam ediyor. Fiyat artışı yaşayan ürünlerin başında ise kırmızı et geliyor. 2 ay önce 90 lira olan dana karkas bugün itibarıyla 135 liraya çıktı. Bu, yüzde 50 zam anlamına gelirken et fiyatlarının yılbaşından bu yana 3 kez zamlanması ise vatandaşı zor duruma soktu.

Finans 10-01-2023 19:30

SON DAKİKA | Et fiyatlarına zam gelecek iddiası! Bakan Kirişci'den açıklama geldi: Spekülatif hareketler var

Son dakika haberi: Et fiyatlarına zam gelecek iddiaları sonrası Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den açıklama geldi. Bakan Kirişci yaptığı açıklamada "Et fiyatları konusunda spekülatif hareketlerin olduğunu, bunu gözlemlediğimizin altını çizmek istiyorum." diye konuştu.

Finans 09-01-2023 15:12

Burada 90 TL dışarıda 170 TL! Her sabah kuyruk olup saatlerce bekliyorlar ‘Bedava mı dağıtıyorlar…’

Artan fiyatlar, kırmızı et tüketmek isteyen her vatandaşı alternatif seçeneklere yönlendirmeye başladı. Bir süredir vatandaşların büyük çoğunluğu ucuz kıyma ve et alabilmek için Et ve Süt Kurumu'nun önünde sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruk olmaya başladı. Soğuğa aldırmadan kuyrukta bekleyenlerin yanı sıra o görüntüye 'Bedava mı dağıtıyorlar' tepkisini veren de var. Vatandaşlar, kıymanın burada 90 TL, kasaplarda 170 TL olduğunu söylerken bazen kıyma alamadan döndüklerini de anlattı.

Haber 23-12-2022 10:15

Et ve Süt Kurumu duyurdu! Karkas et alım fiyatları artırıldı

Et ve Süt Kurumu (ESK), karkas et alım fiyatlarını artırdı. Kurumdan yapılan açıklamada, 'Piyasa regülasyon sorumluluğu çerçevesinde yapılan güncellemeye göre 1. kalite dana fiyatı 100 TL/Kg (Bakanlık desteklemesi dahil), 2. kalite 88 TL/Kg, 3. kalite 85 TL/Kg şeklinde, küçükbaş alım fiyatlarında da kuzu 94 TL/Kg, toklu 88 TL/Kg şeklinde artırılmıştır.' denildi

Finans 14-11-2022 12:55

Ete su katılıyor iddiası olay yarattı! Plastik tabakların altındaki o detaya dikkat çekildi: Olmaması gerekiyor

Etin gramajını artırmak için içine su katıldığı iddiası gündem yarattı. Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik, bazı mezbahaların ete su sıktığını öne sürdü. Çelik "Ete su sıkıldığı zaman suyu içine çeker. Bu da gramajı artırmak için yapılıyor olabilir." diye konuştu. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtti.

Finans 30-10-2022 12:22

Vatandaşlara kötü haber: Et fiyatları hızlı bir şekilde artacak

Yem fiyatlarında artış besicileri kara kara düşündürüyor. 2016'da alınan yem ile hayvan 20 gün beslenirken bu rakam 2022'de 6 güne düştü. Üreticiler arpa fiyatlarını protesto ederken Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Sencer Solakoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. 2022 destekleriyle 60 kilo yem alınabildiğini ifade eden Solakoğlu, önümüzdeki günlerde et fiyatlarının daha da artacağını ifade etti.

Finans 24-10-2022 07:04

Bakan Kirişci'den et fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama: Dana ve kuzu karkas alım fiyatını 2 lira artırıyoruz

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dana ve kuzu karkas alım fiyatlarının kilogram başına 2 lira artırıldığını duyurdu. Besiciler bu artışla beraber dana karkasın kilogramını 96 liradan, kuzu karkasın kilogramını 92 liradan satabilecekler.

Finans 23-09-2022 19:11

Bazı yerlerde 160 lira bazı yerlerde 200! Üretici bir bir kesime gönderiyor, kırmızı et ve süt fiyatlarına yeniden zam!

Kırmızı et ve süt fiyatlarına yeniden zam gelebilir! Besiciler çiğ süt fiyatı sabit kalınca süt ineklerini tek tek kestirmeye başladı. İzmir, Çanakkale, Bursa... Süt üretiminin yoğun olduğu şehirdeki kesimhanelerde yoğunluklar yaşanıyor. Süt Konseyi, çiğ süte zam yapmadı. Besici, süt ineklerini bir bir kestirmeye başladı.

Finans 22-09-2022 07:53

Son dakika | Temel ihtiyaç ürünlerindeki indirim sonrası etiketler yine değişecek! Et fiyatları için Tarım Kredi'den açıklama geldi

Son dakika haberi: Tarım Kredi Marketleri’nde beklenen indirim dün başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrasında 30'dan fazla üründe etiketler değişti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren bin 400'e yakın markette yoğunluk oluştuğu gözlemlenirken, yeni indirim haberi geldi. Tarım Kredi'den yapılan duyuruda et indiriminin ayrı açıklanacağı belirtilirken, söz konusu et indirimin de kar amacı gütmeden yapılacağı ve süresiz olacağı öğrenildi.

Finans 16-08-2022 07:34

Et fiyatlarındaki yüzde 25 indirimin ardından Bakan Kirişci'den açıklama! Yetiştiricimizden aldığımız küçükbaş...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Yetiştiricimizden aldığımız küçükbaş ile ilgili bir indirime gitmedik. Bu uygulama küçükbaş yetiştiricimizin zararına değil, yararınadır” dedi.

Haber 07-08-2022 21:42

Et fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? 2022 Et ve Süt Kurumu indirimi sonrası güncel et fiyatları...

Et fiyatları, Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yapılan açıklamada satılan kuzu, koyun, toklu etlerinde indirim uygulanacağı belirtilmişti. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında "Et fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" gibi soru ve konu başlıklarını sorguluyor. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 2022 Et ve Süt Kurumu indirimi sonrası güncel et fiyatları...

Haber 05-08-2022 11:08

2022 kurbanlık fiyatları ne kadar olacak? Yüzde 50 artış...

Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala kurbanlık fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kırmızı et fiyatlarının yükselmesiyle birlikte kurbanlık fiyatlarıyla ilgili İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil'den önemli açıklama geldi.

Finans 16-05-2022 15:09

Son dakika: Kırmızı ete yeni zam geldi! 150 liradan ucuza yok! Kırmızı et, pirzola ve kıyma fiyatları yükseldi

Ramazan Bayramı'nın bitmesiyle kırmızı et fiyatlarına yeni zam bir zam daha yapıldı. Kırmızı et fiyatlarına 40 lira birden zam gelmesiyle kıymanın fiyatı 150 TL'ye pirzolanın fiyatı ise 200 TL'ye çıktı.

Finans 16-05-2022 14:19

Et fiyatı için şoke eden sözler! '200 TL olacak' dedi ve açıkladı: Kıyma, kuşbaşı...

Et fiyatlarındaki yükseliş vatandaşın gündeminde yer alırken, et üreticilerinden kötü bir haber geldi. Maliyetlerin altında ezilen üretici yaz aylarında kıyma fiyatlarının 200 lirayı görebileceğini ifade etti. ürkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ ise maliyetler artışının yüzde 50'lere ulaştığını söyleyerek, "Satış fiyatlarımız maliyet fiyatlarının çerçevesinde" açıklamasını yaptı.

Finans 20-04-2022 16:20

Et fiyatları ne kadar? Ucuz et fiyatları listesi yayınlandı! İşte Et ve Süt Kurumu Tarım Kredi kooperatifi et fiyatları listesi

Kırmızı et fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan et fiyatlarına müdahale geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında ucuz satışa çıktığını aktardı. Peki et fiyatları ne kadar? İşte Et ve Süt Kurumu Tarım Kredi kooperatifi et fiyatları listesi...

Finans 12-04-2022 09:13

Kırmızı et, beyaz et, şarküteri fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu et fiyat listesi 2022!

Et fiyatları düştü mü? Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar oldu? Kırmızı et, beyaz et, şarküteri fiyatları gündemde araştırılan konulardan birisi oldu. Vatandaşların ucuz et yemesi amacıyla market ortalamalarının altında et fiyatlarında yüzde 20'ye varan düşüş meydana geldi. Ucuz et satışları bugünden itibaren başladı. Peki; Et ve Süt Kurumu et fiyatları ne kadar oldu?

Haber 09-04-2022 10:30

Beklenen oldu: Ucuz kırmızı et satışı başladı! İşte ucuz et ve kıyma alınabilecek yerler...

Kırmızı et fiyatına geçtiğimiz gün yapılan yüzde 48’lik artışın ardından yeni zamların ilerleyen günlerde geleceği vatandaşın gündemindeyken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Et ve Süt Kurumunun (ESK) 18 satış mağazasında ve Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 150'sinde ucuz et satışının başladığını duyurdu.

Finans 08-04-2022 10:33

Et fiyatları düşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama

Kırmızı et fiyatına geçtiğimiz gün yapılan yüzde 48’lik artışın ardından yeni zamların ilerleyen günlere geleceği vatandaşın gündemindeyken et fiyatlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan, gıda fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede "Vatandaşımıza ucuz et yedirmekte kararlıyız. Kıymada, kuşbaşı ette bunu başarmamız lazım dedik. Ülkemizin dört bir yanında kesimlik hayvan için çalışma yapılacak" dedi.

Finans 31-03-2022 15:43

“Türkiye’nin et stoku azalıyor, kırmızı ete en az yüzde 30 zam gelecek”

Sektör temsilcileri, çiftliklerdeki besi hayvanı stokunun azaldığını ve Mayıs ayı sonuna kadar kırmızı ete en az yüzde 30 zam geleceğini söylüyor. Ulusal Kırmızı Et Konseyi ise kırmızı ette yaşanacak arz sıkıntısının kısa vadede değil, bir yıl sonra beklendiğini ifade ediyor.

Haber 24-03-2022 07:54

Ömür Gedik'ten tepki çeken 'et fiyatı' paylaşımı! 'Daha da pahalansın...'

Şarkıcı Ömür Gedik, et fiyatlarına gelen zam ile ilgili bir paylaşım yaptı. Gedik paylaşımında, "Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun" dedi. Gedik'in bu paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

Haber 23-03-2022 17:08

WWF: Avrupalıların et tüketimi çevreye zarar veriyor

WWF'nin raporuna göre, Avrupalıların et tüketimi Güney Amerika'da çevreye ağır zararlar veriyor.

Haber 07-03-2022 16:47

Temel gıda ürünlerine indirim mi geldi? Resmi Gazete'de yayınlandı! Temel gıda ürünlerinde KDV oranı ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon tedbirleri tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunmuş ve "KDV sistemini sadeleştirme programı kapsamında temel gıda ürünlerinde yüzde 8 olan KDV oranını yüzde 1'e düşürüyoruz." şeklinde konuşmuştu. Söz konusu düzenleme bugün Resmi Gazete'de yayınlandı. Peki temel gıda ürünlerine indirim mi geldi? Temel gıda ürünlerinde KDV oranı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Finans 13-02-2022 01:04

Son dakika… Üretici ile market fiyatı arasındaki fark giderek artıyor! İnanılmaz rakamlar var…

Üretici ile market arasındaki fiyat farkı kapanmak bir yana giderek açılıyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nden gelen son dakika verilerine göre; sebze ve meyvede üretici fiyatları ile market fiyatları arasındaki fark 4.5 kata ulaştı. İşte üretici fiyatları ile tüketici fiyatları arasındaki farkı gözler önüne seren o tablo…

Finans 02-02-2022 07:15

Et fiyatları uçtu! Talep bir ayda yüzde 40 azaldı

Et ve Süt Kurumu karkas et fiyatını 10 lira artırdı. Kasaplar gelen zammı henüz fiyatlara yansıtmadıklarını söyledi. Esnaf et fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle talebin bir ayda yüzde 40 azaldığı ifade ediliyor.

Finans 19-01-2022 14:34

Mustafa Destici'nin 'tasarruf' önerisi gündem oldu: 100 liralık et almıyorum, kuzu kestirip yiyorum

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katıldığı televizyon programda gelen zamlara karşı vermiş olduğu tasarruf önerisi gündem oldu. Kendisinin hayatın içinden geldiğini belirten BBP lideri Destici "Kasaba gidip 100 liraya et almıyorum. Köyüme gidip kuzu kestirip onu yiyorum" diye konuştu.

Haber 10-01-2022 11:38

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan açıklama geldi! Ete zam gelecek mi?

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, yakın bir zamanda kırmızı ete zam beklenmediğini belirterek, pandemide et satışının yüzde 30-40 oranında düştüğünü kaydetti.

Finans 03-11-2021 11:58

İngiltere'den üreticilere yüzde 500 zam uyarısı!

İngiltere, gıda üreticilerine karbondioksit fiyatlarında yüzde 500 artışa hazır olmaları uyarısında bulundu.

Finans 22-09-2021 15:43

Yazıcılardan üretilen etler diğerlerinden farksız olacak

Özellikle son dönemlerde yazıcılardan üretilen etler ön plana çıkmaya başladı diyebiliriz. Hayvancılık ve et endüstrisi yüksek çevre kirliliğine neden olduğu için yoğun eleştiri alıyor. Bu nedenle yazıcılardan veya çeşitli diğer kaynaklardan üretilen etler ön plana çıkmaya başladı. Küresel iklim krizini önlemek isteyen sivil toplum kuruluşları bu tür üretimleri destekliyor.

Haber 04-09-2021 10:50

İzmir'de kilosu 10 bin liraya et: Araba takası isteyen var

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir kasap dükkanında satılan sığır eti, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kilosu bin 200 dolar (yaklaşık 10 bin TL) olan et için yurt içi ve yurt dışından birçok talep geliyor.

Finans 06-05-2021 11:36

Uygun fiyatlı et kuyruğu pandemiyi unutturdu

Sivas’ta vatandaşlar, uygun fiyata et alabilmek için Et ve Süt Kurumunun önünde yaklaşık 50 metre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Bu sırada sosyal mesafe de unutuldu.

Finans 22-03-2021 23:19

Artışın nedeni belli oldu: Tavuk fiyatları aracılar yüzünden yükseliyor

Son günlerde tavuk firmalarının yaptığı zamlarla rekor fiyata ulaşan tavuk eti, hem vatandaşın, hem de esnafın canını sıktı. Kanat fiyatının 40 TL'ye çıkarak, rekora ulaştığını söyleyen kasaplar, aracılar ve üreticiler sebebiyle fiyatların sürekli değiştiğini söyledi.

Finans 12-02-2021 14:57

1 kilo kırmızı et ne kadar oldu? Yumurta ve tavuktan sonra kırmızı ete de zam geldi!

Koronavirüsle birlikte artan gıda fiyatları gün geçtikçe yukarı yönde seyrediyor. Samsun'da yumurta ve tavuk etine gelen zammın ardından kırmızı et fiyatlarına da en az 5 TL zam geldi. Peki 1 kilo kırmız et ne kadar? İşte güncel kırmızı et fiyatı...

Finans 11-02-2021 09:53

Tortum'da ete zam

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde et fiyatlarına zam yapıldı.

Haber 19-11-2002 14:44

Bartın'da et fiyatlarına yüzde 20 zam yapıldı

Bartın'da et ve et ürünlerine yüzde 20 oranında zam yapıldı. Buna göre 1 kg. kıymanın fiyatı 6 milyon liradan 7 milyon liraya yükseldi.

Haber 11-07-2002 14:39