Eva L Haberleri

Oscar 2024 geldi! Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlardan hazırlık pozları

Oscar 2024 nihayet geldi. Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlar, Hollywood'un en büyük gecesi olan 96. geleneksel Akademi Ödülleri'ne hazırlanmak için güzellik bakımlarını paylaştı.

Magazin 10-03-2024 20:20

Ses tonunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzerliğiyle tanınan Muhammed Nur Nahya, Ali Babacan'la karşılaştı! Diyalogları gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Muhammed Nur Nahya, seçim gezisi sırasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile karşılaştı. Babacan'a, Erdoğan'ı taklit ettiği ses tonuyla "Sayın Babacan, nasıl gidiyor" diye seslenen Nahya ile Babacan arasındaki diyalog izleyenleri gülümsetti.

Magazin 26-02-2024 15:53

Cardi B parti tarzıyla dikkat çekti! Frikik vermemek için göğüslerini elleriyle tuttu

Balenciaga'nın Los Angeles'taki Sonbahar 2024 defilesine Nicole Kidman'dan Kim Kardashian'a, Eva Longoria'dan Cardi B'ye pek çok ünlü isim katıldı. Gecede Cardi B iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 03-12-2023 14:55

Cannes'a giden Hande Erçel göğüs dekoltesiyle büyüledi! Beğeni yağdı

Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel bir markanın davetlisi olarak Cannes Film Festivali'ne gitti. Birbirinden iddialı elbiseler giyen Hande Erçel mor renkli transparan elbisesiyle dikkat çekti. Erçel'in göğüs dekolteli festival tarzına beğeni yağdı.

Magazin 24-05-2023 12:51

Eva L

Eva L Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Eva L Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yıldız De Bana sunucusu Tansel Öngel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Masumlar Apartmanı'nın Naci Hoca'sı Deniz Tansel Öngel'in hayatı!

Yıldız De Bana yarışmasının sunucusu Tansel Öngel vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü oyuncu adını en çok Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci Hoca karakteriyle duyurmuş olsa da çok sayıda yapımda rol almış ve "Maske Kimsin Sen?" yarışmasını da sunmuştur. Asıl adı Deniz Tansel Öngel'dir. Peki, Yıldız De Bana sunucusu Tansel Öngel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Tansel Öngel'in hayatı...

Magazin 01-04-2023 00:12

Eşimin düğünden kaçmasından korktum

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, oyuncu eşi Nicola Peltz'le evlendikleri gün yaşadığı gerginliği anlattı.

Magazin 02-01-2023 11:34

Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz hakkında bilgiler!

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, bugün (1 Aralık 2022 Perşembe) 2. Sayfa magazin programına konuk olup Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Ünlü çift, magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Özge Özder kimdir nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz kimdir? İşte ünlü çift hakkında merak edilenler...

Magazin 01-12-2022 10:41