Faik Öztürk Haberleri

Doğum günü partisine katıldıkları kıyafetleri sosyal medyanın diline düştü: Abi o nasıl terlik

Magazin dünyasının sempatik çiftleri arasında gösterilen Safiye Soyman ve Faik Öztürk arkadaşlarının doğum günü partisine katıldılar. Çiftin parti için tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada gündem olurken Faik Öztürk'ün terlikleri çok konuşuldu.

Magazin 09-04-2024 13:04

Safiye Soyman’ın Boğaz’a bakan süper lüks evi görenleri büyüledi! Gösterişli eşyaları olay oldu

Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi görenleri hayran bıraktı. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.

Magazin 12-11-2023 12:05

Safiye Soyman'ın sır gibi sakladığı kızı o klipte ortaya çıktı! Güzelliğiyle büyüledi

Usta sanatçı Safiye Soyman'ın hayat hikayesi filmleri aratmıyor. 13 yaşında görücü usulüyle evlendirilen Safiye Soyman'ın bu evliliğinden Ümran adında bir kızı ve Harun adından bir oğlu var. Ünlü ismin oğlu Harun'un yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği biliniyor. Zaman zaman oğlunun sağlık durumu hakkında açıklamalar yapan Safiye Soyman, kızını ise gözlerden uzak tutuyor. Usta sanatçının kızı Ümran'ın annesinin klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 01-09-2023 17:36

Safiye Soyman ve Faik Öztürk çiftinin dansı kırdı geçirdi! O anlar sosyal medyayı salladı

Magazin dünyasının sempatik çiftleri arasında gösterilen Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün sokak dansı sosyal medyayı salladı. Ünlü çiftin eğlenceli anları izleyenleri gülümsetti. O anları ınstagram sayfasından paylaşan Soyman, paylaşımına "Faik coştu videoyu sonuna kadar izleyin bu içimizdeki çocuk hiç kaybolmasın inşallah." notunu düştü.

Magazin 25-07-2023 09:51

Faik Öztürk

Faik Öztürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Faik Öztürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Faik Öztürk'le tanışmak isteyen kadının Safiye Soyman'a söyledikleri şoke etti! '' Biraz da biz faydalanalım...''

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen Safiye Soyman bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Soyman, yıllar önce Öztürk ile yaşadığı bir kıskançlık olayını anlattı. Faik Öztürk'le tanışmak isteyen bir kadının Safiye Soyman'a söyledikleri herkesi şaşırttı.

Magazin 03-05-2023 17:13

Safiye Soyman'ın sevgilisi Faik Öztürk o partiden milletvekili aday adayı oldu

Seçim yaklaşırken milletvekilliği aday adaylıkları da başladı. İddialara göre Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk de siyasete atılıyor. İş insanı İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Magazin 24-03-2023 13:30

‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan yargılanan Safiye Soyman ve Faik Öztürk hakkında karar

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şirket kurarak çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan yargılanan Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk ile 1 sanık hakkında beraat kararı verildi.

Magazin 18-10-2022 17:18

Faik Öztürk'ten Seda Sayan'ı kızdıracak yorum! Lunaparkı var, kiminle oynamak istiyorsa onu alıyor

Safiye Soyman ve Faik Öztürk, önceki gün katıldıkları davette dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seda Sayan’ın yakın arkadaşı olan Safiye Soyman ile Faik Öztürk’e, Sayan'ın yedinci defa evlenmesi soruldu. Faik Öztürk, "Seda bizim canımız. Kendisi mert biridir. Seda Sayan’ın mutlu bir lunaparkı var. Oyuncu gelir oyuncu gider." sözleriyle şaşkına çevirdi.

Magazin 25-06-2022 09:21

2. Sayfa konuğu Safiye Soyman kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Safiye Soyman ile Faik Öztürk evli mi?

2. Sayfa konuğu Safiye Soyman canlı yayınlanan programın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı ve Faik Öztürk en son İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a konuk olmuştu. Peki 2. Sayfa konuğu Safiye Soyman kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Safiye Soyman ile Faik Öztürk evli mi? Ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi ve Faik Öztürk ile ilişkisine ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 07-04-2022 10:21

Safiye Soyman ile Faik Öztürk evli mi? İmam nikahı yaptılar mı? Faik Öztürk ve Safiye Soyman neden evlenmiyor?

Safiye Soyman ile Faik Öztürk evli mi? sorusunun yanıtı çiftin İbo Show'a konuk olmasının ardından merak konusu oldu. Safiye Soyman, İbo Show'da sevilen şarkılarını seslendirdi. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen programın ardından Safiye Soyman ile Faik Öztürk evli mi? İmam nikahı yaptılar mı? Faik Öztürk ve Safiye Soyman neden evlenmiyor? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 07-04-2022 08:10

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu? Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izi ne?

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu? sorusunun yanıtı çiftin İbo Show'a konuk olmasının ardından merak konusu oldu. Safiye Soyman, İbo Show'da sevilen şarkılarını seslendirdi. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen programın ardından Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün yüzüne ne oldu? Faik Öztürk'ün yüzündeki yara izi ne? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 07-04-2022 08:01

İbo Show konuğu Faik Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Faik Öztürk ile Safiye Soyman evli mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programına konuk olan Faik Öztürk'ün hayatı araştırılıyor. Faik Öztürk'ün, "Gönül Türküleri" adlı albümü bulunuyor. Peki İbo Show konuğu Faik Öztürk kimdir? Faik Öztürk kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 06-04-2022 20:51

İbo Show konuğu Safiye Soyman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Safiye Soyman Faik Öztürk ile evli mi?

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programına konuk oldu. Bunun üzerine Safiye Soyman'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki İbo Show konuğu Safiye Soyman kimdir? Safiye Soyman kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 06-04-2022 20:51

Sarışın kadınla yakalanan Faik Öztürk canlı yayında özür diledi

Çok uzun yıllardır birlikte olan Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün aşkını derinden sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Faik Öztürk'ün sarışın kadınla samimi görüntüleri ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 26-03-2022 10:56

Safiye Soyman'ın sevgilisi Faik Öztürk sarışın kadınla yakalandı! Faik Öztürk'ün sözleri sunucuları kızdırdı

Söylemezsem Olmaz'ın iddiasına göre Safiye Soyman'ın sevgilisi Faik Öztürk sarışın bir kadınla yakalandı. Gece boyunca sarışın kadınla samimi anlar geçiren Öztürk ise yayına bağlanarak Bircan Bali ve Seren Serengil'i kızdıran sözler söyledi.

Magazin 22-03-2022 08:59

Safiye Soyman ve Faik Öztürk yargılanıyor! Pek çok kişiyi dolandırdıkları anlaşılmakta...

Safiye Soyman ve Faik Öztürk dolandırıcılıktan yargılanıyor. Gelen son dakika haberlerine göre ilk duruşmada ünlü çift hakkında şoke eden iddialar gündeme geldi. Müştekilerden biri "Kendileri tanınmış kişiler olduğu için itimat ettik" dedi.

Magazin 20-01-2022 15:25

Faik Öztürk'ün pilates topuyla imtihanı! İzleyenler şaşkına döndü

Flash TV’de yayınlanan Haberin Kralı programını sunan Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, canlı yayında pilates topuyla spor yapmak isteyince ortaya ilginç anlar çıktı.

Magazin 24-11-2021 10:34

Seda Sayan ve Ata Çağlayan yine yakalandı! Faik abi basıldık

Seda Sayan, aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldiği organizatör Ata Çağlayan hakkında "Aşk yok" demişti. Ünlü çift yine yakalandı. Sayan yakalandıktan sonra ne yapacağını bilemedi.

Magazin 18-11-2021 16:24

Bahar Candan: Dolarla uyumayı deneyin! Uyanınca...

Flash TV'de yorumculuk yapan Bahar Candan, ekonomi yorumlarıyla gündeme geliyor. Candan Faik Öztürk'e "Doları abarttık. 10 olur, 15 olur, 20 de olur yakında" dedi. Candan dolarla birlikte uyuma tavsiyesi de verdi.

Magazin 12-11-2021 10:27

Bahar Candan'dan şaşkına çeviren 'Dolar' yorumu! Bizim için bir şans...

Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan Bahar Candan, yeniden yayın hayatına başlayan Flash TV'de doların yükselmesiyle ilgili çok tartışılacak çıkışlarda bulundu. Faik Öztürk'ün Haberin Kralı programına konuk olan Bahar Candan, Öztürk'ün 'dolar neden yükseliyor?' sorusuna cevap verdi. Candan, "Doların yükselmesi bizim için bir şans" dedi ve bakın gerekçesini nasıl açıkladı.

Magazin 03-11-2021 13:38

Faik Öztürk bombayı patlattı

Şarkıcı Safiye Soyman’ın sevgilisi Faik Öztürk, Tüyap’ta gerçekleşen bir fuara katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öztürk, "Safiye Soyman ile ekranlara dönüyoruz" diyerek müjdeyi verdi.

Magazin 10-09-2021 21:21

Bozkurt'taki sel felaketinde 4 yakınını kaybeden Faik Öztürk yaşadıklarını anlattı

Sel sularının bastığı evde amcası, amcasının kızı ve torunu ölen, amcasının damadı ise kaybolan Faik Öztürk: - "Yağmur sürekli yağdı, komşularımla beraber çalıştık. Ormanlardan görülmedik bir su geldi"

Yurthaber 03-09-2021 11:14

Faik Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte sıfırdan başladığı hayat hikâyesi…

Elâzığ’ın aAğın ilçesinde doğup büyüyen Faik Öztürk, babasının asker olması nedeniyle birçok şehirde yaşadı. Liseyi Çankaya’da okuduktan sonra 2. sınıfta okulu bırakan Faik Öztürk, bir fabrikada tuvalet temizlemeye başladı.

Magazin 02-04-2021 09:08

Safiye Soyman Faik Öztürk'le 20 yıl önce çekilen fotoğrafını paylaştı

Usta sanatçı Safiye Soyman, Instagram hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla herkesi şaşırttı.

Magazin 27-11-2020 13:42

Faik Öztürk tavlada yenilince bakın ne yaptı?

Azka Otel'in sahibi Bülent Kaya'ya tavlada yenilen ve iddiayı kaybeden Faik Öztürk, kaybettiği tavlayı suda dövdü

Magazin 09-09-2020 14:14

Faik Öztürk iddiayı kaybedince saçlarından oldu

Faik Öztürk, Safiye Soyman'la girdiği iddiayı kaybedince olanlar oldu. Eline usturayı alan Soyman, Öztürk'ün kafasını kazıdı.

Magazin 29-04-2020 16:14

Faik Öztürk korkuttu!

Safiye Soyman ile Faik Öztürk çifti, ev karantinasındaki neşeli halleriyle sevenlerini güldürüyordu.

Magazin 06-04-2020 10:49

Faik ve Safiye’nin soğanla imtihanı

Kendisi ve eşi Faik Beyi ev karantinasına alan Safiye Soyman, ev hallerini gösteren eğlenceli videoları ile beğeni topluyor.

Magazin 30-03-2020 13:36

Faik Öztürk anjiyo oldu

Apar topar hastaneye kaldırılarak anjiyo olan şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, 'Allah beni öldürmedi' dedi.

Magazin 15-08-2018 08:57

Faik Öztürk hastanelik oldu! 'Hemen fotoğrafı silin'

Şarkıcı Safiye Soyman'ın sevgilisi Faik Öztürk (56) hastanelik oldu.

Magazin 20-06-2018 09:39

MHP listesi Safiye Soyman'ı üzecek

MHP'nin 27. dönem milletvekilliği aday listesi netleşti. MHP lideri Devlet Bahçeli, Osmaniye'den 1. sırada aday oldu. Geçtiğimiz günlerde ''Milletvekili karısı olmak istiyorum'' diyen şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk ise listeye giremedi.

Magazin 18-05-2018 10:07

Faik Öztürk: Bahçeli siyaha beyaz desin, benim için beyazdır

MHP'den milletvekili aday adayı olan Faik Öztürk, "Genel Başkanımın fikirlerine son derece saygı duyan bir insanım. Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır" dedi

Magazin 16-05-2018 16:55

Faik Öztürk milletvekili aday adayı oldu

Şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, Elazığ'dan MHP milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu.

Magazin 04-05-2018 20:46

Faik Öztürk, Ferrari'ye kıyamadı

Safiye Soyman ve 19 yıllık hayat arkadaşı Faik Öztürk, Kayseri Flamingo Deluxe Hotel’deki ‘Evliliğe Hazırlık Günleri Fuarı’na katıldı. Faik Öztürk düğünler için kiraya verilen Ferrari’nin direksiyonuna geçti ama nasıl...

Magazin 02-04-2018 09:46

Safiye Soyman ile Faik Öztürk'ün arası açıldı

Faik Öztürk ile Safiye Soyman çiftinin arasına kara kedi girdi. Öztürk'ün genç bir kadınla poz verdiğini gören Soyman çılgına döndü.

Magazin 13-08-2016 17:14

Özgecan fotoğrafıyla göbek attılar

Flash TV'de ekrana gelen programda Mersin'in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan'ın fotoğrafıyla sunucu ve konuklar göbek attı.

Magazin 17-02-2015 23:39

Safiye Soyman'dan Pink imajı

Safiye Soyman, ocak ayında çıkaracağı albümü için imaj yeniledi.

Magazin 28-12-2013 04:29

Çadırda facia!

Çadırda meşe odunu yakarak ısınmak isteyen Faik Öztürk, Sedat Demirray ve oğlu Mustafa Demirray hayatını kaybetti

Yurthaber 24-04-2013 14:49

Mal ve altın kavgası sürüyor

Faik Öztürk, MS hastası Harun Akaröz'le evlendikten 10 gün sonra evi terk eden Gönül Erdoğmuş'un para peşinde olduğunu iddia etti.

Magazin 15-10-2010 08:34