Fatma Büşra Ayaydın Haberleri

Kurtlar Vadisi ve Muhteşem Yüzyıl'daki rolleri öne çıkmıştı! Fatma Büşra Ayaydın maneviyata yöneldi

2003-2004-2005 sezonlarında Kurtlar Vadisi'nde Selvi Çakır rolünde oynayan Fatma Büşra Ayaydın yıllar içinde bambaşka bir insan oldu. Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan oyuncu maneviyata yöneldi ve son hali dikkat çekti.

Magazin 12-03-2024 14:34

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Fatma Büşra Ayaydın'ın yeni mesleği duyanları şaşırttı

"Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla ilk kez 2003 yılında ekranlara gelen Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Bir zamanların en çok izlenen yapımlarından olan Kurtlar Vadisi oyuncularının son halleri de dizinin fanları tarafından yakından takip ediliyor. Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'yi canlandıran Fatma Büşra Ayaydın sosyal medyada gündem oldu. İşte ünlü oyuncunun yeni mesleği...

Magazin 26-11-2023 15:09

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Oyunculuğu bırakıp tesettüre girdi! Yeni mesleği bakın neymiş

Bir dönem reyting rekorları kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı Selvi'ye hayat veren Fatma Büşra Ayaydın şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Oyunculuğu bırakıp tesettüre giren Ayaydın'ın son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırtıyor.

Magazin 11-07-2023 08:43

Kurtlar Vadisi'nin Selvi Çakır'ı Fatma Büşra Ayaydın tesettüre girmişti! İşte son hali

Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır'ın kızı Selvi'yi canlandıran Fatma Büşra Ayaydın tesettüre girdi. TikTok ve Instagram hesabından paylaşım yapan Ayaydın sık sık tesettüre girmesiyle ilgili yaptığı açıklamaları paylaşıyor. Fatma Büşra Ayaydın son halini de takipçileriyle paylaştı.

Magazin 22-12-2021 15:29

Fatma Büşra Ayaydın

Fatma Büşra Ayaydın Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Fatma Büşra Ayaydın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızı Selvi'yi oynuyordu! İşte Fatma Büşra Ayaydın'ın değişimi

Türk televizyon dizisi tarihine adını altın harflerle yazdıran Kurtlar Vadisi, karakterleriyle konuşulmaya devam ediyor. Bu karakterlerden biri de Çakır’ın kızı Selvi’yi oynayan Fatma Büşra Ayaydın. İşte başarılı oyuncunun yıllar içindeki değişimi…

Magazin 25-08-2021 09:54

Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kızını oynayan Fatma Büşra Ayaydın tesettüre girme sürecini anlattı! Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka!

Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır'ın kızı Selvi'yi oynayan Fatma Büşra Ayaydın, tesettüre girdi. YouTube'da katıldığı programda kapanma sürecini anlatan oyuncu, son oynadığı dizide "Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka!" gibi tepkiler de aldığını açıkladı.

Magazin 20-08-2021 09:17