Film Yönetmeni Haberleri

Yönetmen Erden Kıral kimdir? Erden Kıral ölüm sebebi nedir, neden hayatını kaybetti, hangi filmleri yönetti?

Yönetmen Erden Kıral, Antalya'nın Kumluca'da ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Vatandaşlar, ünlü yönetmenin yaşamını hayatını kaybetmesinin ardından internette "Erden Kıral kimdir?", "Yönetmen Erden Kıral ölüm sebebi nedir" gibi soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar haberimizde...

Magazin

Film setinde dehşet! ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin görüntü yönetmenini öldürdü

ABD'li oyuncu Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın New Mexico setinde görüntü yönetmenini yanlışlıkla vurup öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Akılalmaz olayın ardından sette çekimler durdurulurken, yetkililerden yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşüncesi ağırlık kazandı. Öte yandan ünlü oyuncunun 2017 yılında paylaştığı tweet gündem oldu. Baldwin, o paylaşımında, "Birini yanlışlıkla öldürmek nasıl hissettirir merak ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haber

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? filmi nasıl izlenir? Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? oyuncuları...

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? oyunu filme uyarlandı. Yılmaz Erdoğan'ın en beğenilen oyunlarından biri olan Sen Hiç Ateşe Böceği Gördün mü? filmi 9 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak. Filmi merakla bekleyenler ise Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? konusu ve oyuncu kadrosu hakkında arama motorları üzerinden araştırma yapıyor. İşte, ayrıntılar...

Magazin

Sert bir şekilde eleştirilen ‘9 Kere Leyla’ filminden sonra Ezel Akay yeni projesinin müjdesini verdi

Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın son filmi Osman Sekiz’in çekimleri başladı. Çekimlerden ilk kareler filmin sosyal medya hesabından yayınlandı.

Trend

Altın Küre, aralarında +18 filmin de olduğu bazı yapım ve oyuncular hakkında yeni kararlar aldı

Altın Küre, bazı film ve oyuncular hakkında sürpriz kararlar alarak ödül sezonunda dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Trend