Gazprom Haberleri

Son dakika: Beşiktaş'ta stadyumun yeni adı için anlaşma tamam! 60 milyon euro...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasını BAY geçecek olan ve gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmesi kesinleşen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte müthiş bir çıkış yakalayan siyah - beyazlılarda taraftarlar yeni sezon için oldukça umutlanmıştı. Öte yandan stadyum için sezon sonunda bitecek olan mevcut sözleşme sonrası yeni isim için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 30-05-2023 16:59

Gazprom hissesi nasıl alınır, Gazprom hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Gazprom hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Dijitalleşme ile birlikte yatırım dünyası da büyük oranda sanal ortama geçmiş durumda. Yatırımcıların büyük çoğunluğu borsayı sıkı takip ederek yatırımlarını buna göre yapmaktadır. Özellikle hisse alım satımı ve bununla ilgili detaylar çok dikkat çeken konulardandır. Yatırım isteğinize göre yerli ya da yabancı hisse senetlerini alabilirsiniz. Bunun için uygun bir aracı kuruluşun müşterisi olmanız yeterlidir. Peki, Gazprom hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır?

Finans 06-01-2023 09:08

Rusya'dan kritik Türkiye açıklaması! 'Doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık'

Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'de kurulması planlanan doğal gaz dağıtım projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Miller, "Bu karar, iki ülke liderleri düzeyinde alındı ve biz bu projenin pratik uygulamasına başladık" ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-2022 20:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazprom Başkanı Miller'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller'i Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.

Haber 09-12-2022 19:08

Gazprom

Gazprom Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gazprom Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gazprom, Ukrayna üzerinden Moldova'ya doğal gaz sevkiyatını azaltmayacak

Rus enerji şirketi Gazprom, Ukrayna üzerinden Moldova'ya doğal gaz sevkiyatını azaltmama kararı aldığını bildirdi.

Finans 28-11-2022 09:42

Gazprom duyurdu: Sızıntı durduruldu

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarında basıncın normale döndüğünü ve sızıntıların sona erdiğini duyurdu.

Finans 03-10-2022 15:00

Rusya'dan Avrupa'ya gözdağı mı? Sosyal medyada gündem oldu! Öyle bir reklam yayınlandı ki...

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım'dan gaz akışını durdurmuştu. Bu hamle sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gazprom'un yayınladığı iddia edilen bir reklamda "Uzun bir kış olacak" sloganı kullanıldığı öne sürüldü. AB bayrağının da yer aldığı reklamda Avrupa başkentleri buz tutmuş şekilde resmedildi ve reklamın, kışın Avrupa için zorlu geçeceği tehdidinde bulunduğu iddia edildi. Söz konusu video sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve çokça paylaşıldı.

Haber 06-09-2022 21:04

Rusya ve Çin, doğal gaz ödemelerinde yuan ve rubleye geçiyor

us enerji şirketi Gazprom, Çinli CNPC şirketiyle doğal gaz sevkiyatı ödemelerinde yuan ve rubleye geçilmesi konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.

Finans 06-09-2022 17:34

Her karesi bir mesaj! Avrupa'ya doğalgazı kesen Rusya'dan sosyal medyayı sarsan 'kış' videosu

Geçtiğimiz günlerde Avrupa'ya Kuzey Akım-1 boru hattından Avrupa'ya doğal gaz sevkiyatının belirsiz süreliğine kesildiğini duyuran Rus enerji şirketi Gazprom tarafından paylaşılan bir video sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Dinleyenlerin çoğunun etkileyici bulduğu müzik, sözleri ve görselleriyle Avrupa'yı kışın soğuk geçeceğini şimdiden hazırlar nitelikte.

Haber 06-09-2022 10:16

Son dakika: Gazprom, Kuzey Akım boru hattından doğal gaz sevkiyatının durdurulduğunu açıkladı!

Son dakika haberine göre Rus enerji şirketi Gazprom'dan yapılan açıklamada Kuzey Akım boru hattından doğal gaz sevkiyatının belirsiz süreliğine durdurulduğu bildirildi.

Haber 02-09-2022 20:27

GRAFİKLİ- Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 26 arttı

GRAFİKLİ- Avrupa'da doğal gaz fiyatı yüzde 26 arttı

Yurthaber 02-09-2022 14:21

Avrupa'ya gaz akışı yeniden kesiliyor! Gazprom'dan Kuzey Akım 1 kararı

Rus gazının Baltık üzerinden önce Almanya’ya buradan da birçok Avrupa ülkesine taşındığı Kuzey Akım 1 gaz boru hattında bakım çalışmaları devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Rus enerji şirketi Gazprom Kuzey Akım 1 boru hattının bakım çalışmaları nedeniyle 3 gün kapatılacağını duyurdu.

Finans 20-08-2022 08:12

Avrupa'da doğal gaz fiyatı rekora koşuyor

Rus doğal gaz devi Gazprom'un Kuzey Akım 1 üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatını bir türbinin daha bakıma alınması nedeniyle günlük 33 milyon metreküpe indirmesi Avrupa'da gaz fiyatlarını rekora koşturdu

Finans 27-07-2022 11:42