Gizem Güneş Haberleri Ve Son Dakika Gizem Güneş Haberleri

Gizem Güneş Haberleri Ve Son Dakika Gizem Güneş Haberleri

30 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da doğan Gizem Güneş, dizi film ve tiyatro oyuncusudur. Güneş, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine oldukça küçük bir yaşta başlayan Güneş, ilk deneyimini 2007 yılında “Binbir Gece” dizisinde rol alarak edinmiştir. Oyunculuk kariyerinde farklı dizi ve film projelerinde yer alma fırsatı yakalamıştır. Moya-Hitit Yıldızı, Kanatsız Kuşlar, Fırtınagibi pek çok farklı dizi sayesinde her geçen gün performansını daha iyiye taşımıştır. 170 cm boyunda olan ve 52 kiloya sahip olan Gizem Güneş, oyunculuğuyla herkesin beğenisini kazanmayı başarmıştır. 2019 yılından beri yayında olan “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” filminde canlandırdığı “Feride” karakteriyle oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Gizem Güneş Haberleri

Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Eylül'ü Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak kadrosuna katılan Gizem Güneş'in hayatı

Al Sancak dizisi TRT1'de her perşembe yayınlanmaya devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'yle ilgili hikayenin anlatıldığı dizi, ilgiyle izleniyor. Diziye Yüzbaşı Eylül rolüyle katılacak olan Gizem Güneş, yayınlanan fragmanın ardından gündem oldu. Kullanıcılar Gizem Güneş'in kim olduğunu araştırıyor. Peki, Al Sancak dizisinin Yüzbaşı Eylül'ü Gizem Güneş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak kadrosuna katılan Gizem Güneş'in hayatı...

Magazin 27-04-2023 19:38

TRT dizisi ses ekipmanlarıyla deprem bölgesine koştu! Ünlü oyuncu o anları paylaştı

Türkiye'nin Güney Doğu'suna felaketi getiren 7.4'lük deprem sonrası, bazı yapım şirketleri, dizi ve filmlerde kullanılan set ekipmanlarını afet bölgelerine gönderdi. TRT Dijital'in yeni dizisi Şebeke'nin ses ekibi de depremzedelerin imdadına yetişti. Şebeke dizisi oyuncusu Gizem Güneş, enkaz bölgesindeki yardım anlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 09-02-2023 13:24

Oyuncu Gizem Güneş yarım üstüyle poz verdi! Güzelliğiyle göz kamaştırdı

Adı Sevgi, Binbir Gece, İçimdeki Fırtına gibi yapımlarda rol alan Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisiyle oyunculuk kariyerinde başarı elde etti. Güneş, ekran önü çalışmalarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelmeye başladı.

Magazin 26-09-2022 23:17

Adı Sevgi'nin Elif'i Gizem Güneş siyah dar elbisesiyle beğeni topladı! İlah mısın silah mı?

Adı Sevgi dizisinde Elif rolünü canlandıran Gizem Güneş, asıl ününü Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile edindi. Sonrasında ekranlara Adı Sevgi dizisi ile gelen Güneş, son zamanlarda pozlarıyla dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Magazin 18-09-2022 22:15

Gizem Güneş

Gizem Güneş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gizem Güneş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adı Sevgi'nin Elif'i Gizem Güneş beyazlar içinde paylaştı! Takipçilerinden tam not aldı

Gizem Güneş, 2019-2021 yılları arasında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Feride rolüyle dikkatleri üzerine çekti. Sonrasında Adı Sevgi dizisinde Elif rolünü canlandırsa da bu diziden yana yüzü gülmedi. Dizi, 11. bölümünde final yaptı. Oyunculuk kariyeri boyunca birden fazla yapımda rol alan Güneş, şimdilerde sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor.

Magazin 02-09-2022 14:18

Kuzey Yıldızı'nın Feride'si Gizem Güneş mini elbisesiyle poz verdi!

Kuzey Yıldızı dizisinde Feride rolüyle tanınan Gizem Güneş, ekranların tanınan simalarından biri oldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Güneş, pozlarıyla da adından söz ettirmeye başladı.

Magazin 05-08-2022 21:34

Kuzey Yıldızı'nın Feride'si Gizem Güneş sevgilisinin doğum gününü kutladı!

2019-2021 yılları arasında yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde Feride rolüne hayat veren Gizem Güneş, bu dizi ile adını geniş kitlelere duyurdu. Gizem Güneş, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Magazin 20-07-2022 02:04

Adı Sevgi'nin Elif'i Gizem Güneş'ten bikinili paylaşım! O poza beğeni yağdı

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Adı Sevgi dizisinde Elif rolüne hayat veren oyuncu Gizem Güneş, bikinili pozuyla takipçilerinden tam not aldı. Güneş'in o pozuna takipçilerinden beğeni yağdı.

Magazin 13-06-2022 23:50

Adı Sevgi'nin Elif'i Gizem Güneş havuz kenarından mayolu poz verdi!

Başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Mert Doğan gibi oyuncuların yer aldığı Adı Sevgi dizisinde Elif Türkkan rolüne hayat veren Gizem Güneş'in yüzü, bu diziden yana gülmedi. Dizi, yayın hayatına erken veda etti. Adı Sevgi'nin Elif'i Gizem Güneş havuz kenarından mayolu poz verdi!

Magazin 07-06-2022 12:20

Adı Sevgi'nin Elif'i Gizem Güneş'i bakın kim çıktı! Asıl mesleği duyanları şaşırttı

Gizem Güneş, her pazar akşamı yayınlanan Adı Sevgi dizisinde başrolü Yunus Emre Yıldırımer ile paylaşıyor. Rolüyle dikkat çeken Gizem Güneş'in asıl mesleği bakın neymiş...

Magazin 22-05-2022 14:52

Adı Sevgisi dizisi final mi yapıyor? Adı Sevgi bitiyor mu, ne zaman final yapacak?

İlk olarak 13 Mart 2022'de yayınlanan Adı Sevgi dizisinin final yapıp yapmayacağı araştırılmaya başlandı. Dizinin senaryosu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura tarafından kaleme alınıyor. Peki Adı Sevgisi dizisi final mi yapıyor? Adı Sevgi bitiyor mu, ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

Magazin 16-05-2022 14:59

Adı Sevgi dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Adı Sevgi dizisi konusu nedir? Adı Sevgi dizisi oyuncuları kimler?

Pazar akşamı ATV’de ilk kez ekrana gelen Adı Sevgi dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Mesleğini tutkuyla yapan Elif öğretmenin Sarpça’ya gelmesinin ardından yaşadıkları ve verdiği mücadeleleri konu alan dizinin konusu araştırılıyor. Peki Adı Sevgi dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Adı Sevgi dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte merak edilenler!

Magazin 16-03-2022 17:22

Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor? Adı Sevgi dizisi Sarpça nerede ve hangi ilde?

İlk bölümü 13 Mart Pazar akşamı ATV’de yayınlanan Adı Sevgi dizisinin çekim yeri merak ediliyor. Mesleğini tutkuyla yapan Elif öğretmenin Sarpça’ya geldikten sonra yaşadıkları ve verdiği mücadeleleri konu alan dizi araştırılıyor. Peki Adı Sevgi dizisi nerede çekiliyor? Adı Sevgi dizisi Sarpça nerede hangi ilde? İşte çekim yeri ve merak edilenler!

Magazin 16-03-2022 16:54

Adı Sevgi konusu nedir? Adı Sevgi oyuncuları kimlerdir? Adı Sevgi nerede çekiliyor?

Adı Sevgi ekranların yeni yapımlarından birisidir. Adı Sevgi, ATV ekranlarında yayın hayatına başladı. Yeni dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adı Sevgi dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte diziyi henüz izlememiş olanlar için Adı Sevgi konusu ve oyuncu kadrosuna dair detaylar!

Magazin 14-03-2022 01:02

Kuzey Yıldızı dizisinin genç oyuncusu Gizem Güneş’ten olay yaratan jakuzi pozu

Son olarak Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Feride karakteriyle ekranlarda boy gösteren genç oyuncu Gizem Güneş, Instagram hesabından yayınladığı jakuzi pozuyla olay yarattı.

Magazin 07-09-2021 13:50

Kuzey Yıldızı’nın Feride’si Gizem Güneş’ten aşk itirafı: Sevgilim var! Gizem Güneş kimdir?

4N1K İlk Aşk, Kanatsız Kuşlar, İçimdeki Fırtına, Her Şey Yolunda Merkez, Binbir Gece, Sesinde Aşk Var, Moya-Hitit Yıldızı, Shrek Müzikali, Aslan Kral Müzikali ve Allattin gibi dizi, film ve tiyatro oyunlarında sahneye çıkan Gizem Güneş, katıldığı bir YouTube kanalında sevgilisi olduğunu itiraf etti. Güzel oyuncu Gizem Güneş, kendisine sorulan sorulara birbirinden samimi cevaplar verdi.

Magazin 23-07-2021 16:28

Kuzey Yıldızı'nın Feridesi Gizem Güneş'in sözleri geceye damga vurdu

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı final bölümü ile ekranlara veda etti. İzleyenler tarafından yayınlandığı süre boyunca beğeni ile takip edilen Kuzey Yıldızı dizisinde duygusal bir final yaşandı. Dizide Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş'in final sahnesindeki sözleri ise sosyal medyada hızla yayılıyor. İşte, geceye damga vuran o sözler...

Magazin 16-05-2021 01:31

Kuzey Yıldızı'nın Feride'si Gizem Güneş'ten Jonas Brothers itirafı!

Kuzey Yıldızı dizisinin Feridesi Gizem Güneş'in Instagram üzerinden paylaştığı hikayesi gündem oldu. Jonas Brothers hayranı olan Gizem Güneş, hikayesinde konser sırasında çığlık atan kızların videosunu paylaşarak "Jonas Brothers konserine gitsem muhtemelen ben de en az bu kadar bağırırdım" notunu düştü. İşte, ayrıntılar...

Magazin 23-04-2021 02:00

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Gizem Güneş’e sürpriz kutlama

Show TV'nin cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nda rol alan güzel oyuncu Gizem Güneş’e sette sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Magazin 06-12-2020 21:35