Gizem Tuncer Haberleri

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi konuşmalarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in şarkıcı kızı Gizem Tuncer sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan Gizem Tuncer iddialı ve cesur tarzıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 23-10-2023 17:16

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer derin göğüs dekoltesiyle şaşı etti! Bakan dönüp bir daha baktı

Yumurta yiyerek zayıfladığını söyleyen Gizem Tuncer, sık sık verdiği kilolarla gündeme geliyor. Babası Mahmut Tuncer'in izinden giderek şarkıcı olan Gizem Tuncer, bu defa derin göğüs dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 26-11-2022 10:49

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in hamam pozuna yorum yağdı! Dekoltesiyle gündem olmuştu

40 kilo vererek magazin gündemine oturan Gizem Tuncer, dekolteli pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Mahmut Tuncer'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı, bu defa hamam paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 08-11-2022 15:42

Verdiği kilolarla adından söz ettirmişti! Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer bu kez göğüs dekoltesiyle gündem oldu

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, babasının izinden giderek şarkıcı olmuştu. Instagram'da epey aktif olan Gizem Tuncer, göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Tuncer, daha önce de verdiği kilolarla takipçilerini şaşırtmıştı.

Magazin 31-10-2022 23:01

Gizem Tuncer

Gizem Tuncer Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gizem Tuncer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer göğüs dekolteli pozuyla mest etti! İki ayda 40 kilo vermişti

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, verdiği kilolar sonrası bambaşka biri olmuştu. Sık sık son haliyle gündeme gelen Gizem Tuncer, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 12-10-2022 17:46

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer derin göğüs dekolteli paylaşımıyla nefes kesti!

Geçtiğimiz aylarda "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Havuz başında verdiği pozlarla çokça gündeme gelen ünlü türkücünün kızı, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 03-09-2022 17:01

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer mini şortlu paylaşımıyla nefes kesti!

Geçtiğimiz aylarda "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Havuz başında verdiği pozlarla çokça gündeme gelen ünlü türkücünün kızı, bu kez mini şortlu pozuyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 26-08-2022 15:37

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in bikinili paylaşımı olay oldu! Tekneden paylaştı: Sanki bir bomba...

Geçtiğimiz dönemlerde "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü türkücünün kızı havuz başında verdiği pozlarla çokça gündeme gelmişti. Tuncer bu kez teknede verdiği bikini pozuyla olay oldu.

Magazin 05-07-2022 16:39

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in paylaşımı olay oldu! Bu defa havuz başında poz verdi

Geçtiğimiz aylarda "Parasız adam gereksiz adamdır" sözüyle gündem olan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Ünlü türkücünün kızı havuz başında arkadaşlarıyla yüzerken çekildiği dekolteli fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 26-04-2022 10:41

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer kimdir? Gizem Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir?

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, verdiği iddialı pozları sosyal medya hesabında paylaşan kızı Gizem Tuncer ile ilgili yaptığı açıklama nedeniyle gündem olmuştu. Mahmut Tuncer'in Şarkılar Bizi Söyler'e katılmasının ardından Gizem Tuncer ile ilgili internette araştırma yapılmaya başlandı. Peki Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer kimdir? Gizem Tuncer nereli ve kaç yaşında? Şarkıları nelerdir? İşte Gizem Tuncer'in hayatı...

Magazin 26-02-2022 21:49

Parasız adam gereksiz adam demişti! Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den bomba açıklamalar geldi!

Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, yaptığı açıklamalarla gündemi sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Parasız adam gereksiz adam" diyen Gizem Tuncer'den gene çok konuşulacak olay açıklamalar geldi. İşte Gizem Tuncer'den o sözler!

Magazin 22-02-2022 13:15

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'den olay sözler! Parasız adam...

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer silikon itirafında bulundu. Ünlü türkücünün kızı "Parasız adam gereksiz adamdır yani" yorumuyla da gündeme bomba gibi düştü. Gizem Tuncer parasız bir adama bakmayacağını söyledi.

Magazin 20-02-2022 11:11

Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer isyan etti! Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?

Geçtiğimiz yıl yumurta diyetiyle bir ayda 10 kilo verdiğini açıklayan Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Hayatında biri olmadığından bahseden genç şarkıcı, kilolu olduğu dönemde çekilen bir fotoğrafının kullanılmasına isyan etti.

Magazin 31-12-2021 14:29

2,5 ayda 40 kilo vermişti! Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, iddialı pozlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor

Gizem Tuncer, Türk halk müziğinin en tanınan sanatçıları arasında olan Mahmut Tuncer'in kızıdır. Mahmut Tuncer ile Işıl Tuncer'in kızı olan Gizem Tuncer 2,5 ayda 90 kilodan 50 kiloya düşerek 40 kilo vermişti! Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gizem Tuncer iddialı pozlarını paylaşıyor. İşte detaylar...

Magazin 02-09-2021 13:07

Mahmut Tuncer ve kızı Gizem Tuncer kavgaya karıştı! Herkes Mahmut Tuncer'in kızını merak etti

Mahmut Tuncer, eşi Işıl Tuncer ve kızı Gizem Tuncer, Sarıyer'de evlerinin bulunduğu sitede Doktor Nahide Diren'le park kavgası yaşadı. Önce eşinin daha sonra ise kızının karıştığı tartışmayı gören ünlü türkücü, bahçe duvarından sokağa atlayarak olaya müdahil oldu. Olayın duyulmasının ardından herkes Tuncer'in kızını merak etti.

Magazin 22-08-2021 07:03