Gökçe Kırgız Haberleri Ve Son Dakika Gökçe Kırgız Haberleri

Gökçe Kırgız Haberleri Ve Son Dakika Gökçe Kırgız Haberleri

Gökçe Kırgız, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise döneminde gerçekleştirdiği seslendirme olan Kalbime Gömerim O Zaman isimli şarkı ile dikkatleri üzerine topladı. O dönem gerçekleştirdiği herhangi bir albüm çalışması bulunmadı. 2009 yılında ilk defa Yıldızım isimli bir albüm çıkaran Gökçe Kırgız’ın adı ise televizyon programlarında sıkça anıldı. İstanbul Arel Üniversitesi’nden mezun olan Gökçe Kırgız, yaptığı yüksek lisans ile müzik kariyerini sürdürmeye devam etti. 2007 yılının verilerine göre Kalbime Gömerim O Zaman isimli şarkı, Ferhat Göçer’e ait Cennet isimli şarkıdan sonra çok dinlenenler arasında yer aldı. Gökçe Kırgız bu şarkıdan önce pek çok beste ve şarkısının olduğunu ve bunları belgelerle ispat edebileceğini belirtti.

Gökçe Kırgız Haberleri

İki Gökçe Kırgız arasındaki hukuk savaşı bitti: Artık o ismi kullanamayacak!

Gökçe Kırgız Durukan, 2006 yılında söylediği ''Kalbime Gömerim" adlı şarkısıyla fenomen olmuştu. Sosyal medya fenomeni Durukan'ın, marka haline getirdiği isminden haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla şarkıcı Gökçe Kırgız Taner'e açtığı davada karar çıktı. Mahkeme adını değiştiren Gökçe Kırgız Taner’in ismi kullanması durdurarak gerçek Kırgız’a tazminat ödemesine karar verdi.

Magazin 18-01-2024 10:24

Gerçek Gökçe Kırgız kimdir, kaç yaşında, nereli? Gökçe Kırgız gerçek adı ne?

Geçtiğimiz senelerde şarkıcı Gökçe Kırgız hem şarkısını hem de adını çaldığını iddia ettiği Merve Doğan'la isim mücadelesi vermişti. "Gökçe Kırgız" isminin ve şarkının asıl sahibi gerçek Gökçe Kırgız bugün 20 Mayıs tarihinde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oluyor. Peki gerçek Gökçe Kırgız kimdir? Gökçe Kırgız kaç yaşında, nereli? Gökçe Kırgız gerçek adı ne? İşte yanıtı...

Magazin 20-05-2021 10:39

Bitmeyen kavga! 'Gökçe Kırgız' ismi için 250 bin TL'lik dava

Şarkıcı Gökçe Kırgız Taner'e başkasının ismini ve eserini kullandığı iddiasıyla bin lira maddi ve 250 bin lira da manevi tazminat davası açıldı. Dava tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Magazin 13-04-2021 14:17

Ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız ile Yılmaz Taner evlendi

Ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Yılmaz Taner ile evlendi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikaha pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetli katıldı.

Magazin 05-02-2021 16:21

Gökçe Kırgız

Gökçe Kırgız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gökçe Kırgız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Reynmen'e inanmadığını söyleyen Gökçe Kırgız'e jet yanıt

Şarkıcı Gökçe Kırgız, katıldığı magazin programında Reynmen'in şarkısının izlenme sayısına inanmadığını söyledi. Reynmen o açıklamalara verdiği jet tepki ile olay oldu.

Trend 19-02-2019 14:10