Gökhan Güney Haberleri Ve Son Dakika Gökhan Güney Haberleri

Gökhan Güney Haberleri Ve Son Dakika Gökhan Güney Haberleri

Arap asıllı besteci ve söz yazarı olan Gökhan Güney, Yeşilçam’da birçok projede yer alarak ününe kavuşmuştur. Şöhretine rağmen kameralardan uzak bir yaşantıyı tercih eden Gökhan Güney, çeşitli TV şovlarına konuk olarak dönem dönem hayranlarının karşısına çıkmıştır. 7 kardeşin en küçüğü olan Güney, 1967 yılında İstanbul’a abisinin yanına gitmiştir. Daha sonra bir konfeksiyon atölyesinde çalışmaya başlayan Güney, askerlik görevini yerine getirdikten sonra Fatma Hanım ile evlenmiştir. Güney’in bu evlilikten üç çocuğu vardır. Gökhan Güney bir yandan iş hayatını sürdürürken, Kadıköy Musiki Cemiyeti içerisindeki eğitimine de devam etmiştir. “Garibanın Çilesi” isimli ilk albümü beğenilmiş ve Gökhan Güney arabesk-fantezi müziğinin bilinen isimlerinden olmuştur. Yeşilçam’da yirmi filmi bulunan Güney’in, Banu Alkan ve Seda Sayan ile projeleri vardır.

Gökhan Güney Haberleri

Gökhan Güney kimdir, kaç yaşında, nereli? Gökhan oğlu Selim Güney neden öldü, hastalığı neydi? Ünlü sanatçı, Şarkılar Bizi Söyler'de!

Gökhan Güney, Şarkılar Bizi Söyler programının bu akşam ekrana gelecek olan bölümüne konuk olacak. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla yayınlanacak olan program yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Bu hafta programın konsepti 'Efkarlı Şarkılar' olarak belirlendi. Peki, Gökhan Güney kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Gökhan Güney'in hayatı ve biyografisi ile oğlu Selim Güney'in ölüm nedeni...

Magazin 24-12-2022 17:25

Çıplak fotoğrafları ifşa olan Gökhan Güney'in gelini Ece Güney gündemden düşmüyor! Yangın çıkardığı iddia edilmişti! Şimdi de mahallelinin saldırısına uğradı

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in gelini Ece Güney üstsüz fotoğraflarıyla gündemdeyken yeni bir iddia ile adından söz ettirdi. İstanbul Esenyurt'ta Gökhan Güney'in gelini Ece Güney ile mahalleli arasında arbede yaşandı. Ece Güney'in 4 katlı binada yangın çıkardığı iddia edildi. Bu gelişmelerin ardından evine gitmek isteyen Güney, mahallelinin saldırına uğradı.

Magazin 14-09-2022 11:38

Gökhan Güney'in gelini Ece Güney 4 katlı binayı mı yaktı? Üstsüz fotoğrafları ortaya çıkmıştı

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in gelini Ece Güney üstsüz fotoğraflarıyla gündemdeyken yeni bir iddia ile adından söz ettirdi. İstanbul Esenyurt'ta Gökhan Güney'in gelini Ece Güney ile mahalleli arasında arbede yaşandı. Ece Güney'in 4 katlı binada yangın çıkardığı iddia edildi.

Magazin 13-09-2022 09:21

Gelininin üstsüz fotoğrafları ortaya çıktı! Şantaj iddiaları Gökhan Güney'i çıldırttı: Bu kadın deli...

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Güney'in gelini Ece Güney üstsüz fotoğraflarıyla gündemde. Ece Güney kayınpederinin bu fotoğraflarla kendisine şantaj yaptığını iddia ediyordu. Ünlü şarkıcı Gökhan Güney bu iddialardan sonra canlı yayına bağlanarak çileden çıktı. Gökhan Güney "Bu kadın deli, sevgilisi fotoğrafları bana gönderdi" dedi.

Magazin 09-09-2022 16:34

Gökhan Güney

Gökhan Güney Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gökhan Güney Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gökhan Güney'den gelinin iddialarına yanıt geldi! Uygunsuz görüntülerimi...

Şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney'in oğlu Selim Güney ile evlenen Ece Güney, eşinin vefatından sonra kendisine kalan 8 dairenin kayınpederi tarafından alıkonulduğunu ileri sürmüştü. Güney'den gelininin iddialarına yanıt geldi.

Magazin 07-09-2022 14:35

Gökhan Güney kimdir, aslen nereli? Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney neden öldü?

Usta sanatçı Gökhan Güney geçtiğimiz senelerde evlat acısı yaşamış ve oğlu Selim Güney’i toprağa vermişti. Gökhan Güney'in hayatı ve memleketi gibi konular merak edildi. Peki Gökhan Güney kimdir, aslen nereli? Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney neden öldü? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 14:41

Oğlunu son yolculuğuna uğurladı

Sanatçı Gökhan Güney'in, mide kanseri nedeniyle yaşamını yitiren 40 yaşındaki oğlu Selim Güney'in cenazesi, Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Magazin 10-07-2014 15:02

Gökhan Güney'in büyük acısı

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden, şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney, oğlu Selim Güney'i kaybetti.

Magazin 08-07-2014 22:01

Ünlü arabeskçinin acı günü

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden, şarkıcı ve sinema oyuncusu Gökhan Güney, oğlu Selim Güney'i kaybetti.

Haber 08-07-2014 20:11

40 yıllık evlilik tek celsede bitti

Gökhan Güney, 40 yıl önce evlendiği üç çocuğunun annesi Fatma Güney'den tek celsede boşandı.

Magazin 10-02-2014 05:20

'Karşılıksız çek' verdi davalık oldu

Gökhan Güney 1 milyon 480 TL'lik çeki karşılıksız kestiği gerekçesiyle mahkemelik oldu

Magazin 31-10-2011 12:15