Gömlek Erkek Haberleri

Zarif ve şık dokusu ile kendinizi özel hissettirecek Levi's gömlekte indirim

Kaliteli bir beyaz gömlek herkesin gardırobunda olmalı! Siz de yeni bir beyaz gömleğe sahip olmak isterseniz Levi's indiriminin öne çıkanlarından LS Battery gömlek modeline bir göz atabilirsiniz. İndirimin hemen sonlanabileceğini ve stokların da tükenebileceğini unutmayın!

Haber 10-08-2023 15:56

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

Dünyaca ünlü markaların giyim ürünlerine alternatif uygun fiyatlı erkek kıyafetleri

Tarzınıza göre bir şey bulmak için mağaza mağaza dolaşmak çok zor mu geliyor? Hem kaliteli hem size hitap eden üstelik uygun fiyatlı ürün bulmak epey zor olabilir. Eğer siz de bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Dünyaca ünlü markaların muadillerinden oluşan şahane bir liste hazırladık. Gelin, hem tarzınıza hem bütçenize uygun en iyi seçeneklere hep birlikte bakalım.

Haber 20-04-2023 17:58

Son zamanların sevilen absürt komedisi Gibi'nin İlkkan'ının tarzını benimsemek isteyenlere gömlek önerileri

Son dönemlerin sevilen dizisi Gibi, başarılı oyuncularının yanı sıra dekor ve kıyafetleriyle de oldukça popüler. Herkesin kendinden küçük de olsa bir parça bulduğu dizide İlkkan'ın tarzı çok seviliyor. Özellikle de gömlekleri! Siz de İlkkan'ın giydiği gömlekleri beğeniyorsanız dizide gördüğünüz modellerin alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 04-11-2022 17:36

Hem iş yerinde hem günlük giyimde şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak en iyi keten gömlekler

Keten gömlekler, özellikle bahar ve yaz aylarının kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Moda ikonlarının da sık sık tercih ettiği kıyafetlerden biri olan keten gömlekler, yüzlerce farklı marka tarafından çeşitli tasarımlarla üretiliyor. Hem kadınların hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alan ve kombinlendikleri her parçaya kalite katan keten gömlek modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-09-2022 15:45