Gömlek Modelleri Haberleri

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Zarif ve şık dokusu ile kendinizi özel hissettirecek Levi's gömlekte indirim

Kaliteli bir beyaz gömlek herkesin gardırobunda olmalı! Siz de yeni bir beyaz gömleğe sahip olmak isterseniz Levi's indiriminin öne çıkanlarından LS Battery gömlek modeline bir göz atabilirsiniz. İndirimin hemen sonlanabileceğini ve stokların da tükenebileceğini unutmayın!

Haber 10-08-2023 15:56

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-2023 17:27

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Diğer Haber Etiketleri

bandana beyaz gömlek beyaz gömlek kadın çanta ayakkabı gömlek ceket mayo şort mont büstiyer gözlük Gibi dizisi elbise şapka topuklu ayakkabı pantolon Göz spor ayakkabı Jean güneş gözlüğü etek altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız gömlek altınyıldız mont alara asmin deniz şortu deniz şortu erkek deri ceket deri ceket erkek deri ceket kadın bomber ceket bomber ceket erkek çanta modelleri erkek deniz şortu erkek gözlük erkek keten pantolon erkek kolej ceket erkek oduncu gömlek erkek şapka erkek şapka modelleri erkek terlik erkek terlik modelleri erkek tişört modelleri güneş gözlüğü erkek gözlük çeşitleri gözlük modelleri fular gibi gibi dizi gömlek elbise gömlek erkek gömlek kombinleri avva avva gömlek avva tişört ayakkabı çeşitleri emsan emsan çaydanlık emsan çelik tencere seti emsan düdüklü tencere emsan granit tencere seti emsan hamur yoğurma makinesi emsan kahvaltı takımı emsan tencere emsan tencere seti keten keten gömlek keten pantolon keten pantolon erkek minimalist minimalizm kot ceket levi’s lacoste gömlek mayo modelleri siyah şapka modelleri terlik terlik erkek terlik modelleri şort erkek takım elbise takım elbise erkek spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları kadın şort kadın tişört kolej ceket erkek kolej ceketi pantolon modelleri oduncu gömleği oduncu gömleği erkek oversize gömlek topuklu ayakkabı modelleri gibi 2. sezon gibi dizisi ersoy güneş gözlük modelleri tişört tişört erkek eo topuk

Gömlek Modelleri

Gömlek Modelleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gömlek Modelleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

GAP, Derimod, Altınyıldız Classics... Spor ve klasik giyimin en havalı parçaları şimdi indirimde

Stilinize havalı bir dokunuş mu katmak istiyorsunuz? Birbirinden şık parçalara, aksesuarlara mı ihtiyacınız var? Öyleyse, doğru yerdesiniz. Anneler Günü'ne özel ünlü markalardaki indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. İndirimlerin kısa süre geçerli olduğunu unutmayın, bütçe dostu alışveriş için acele edin.

Haber 13-05-2023 13:34

Dünyaca ünlü markaların giyim ürünlerine alternatif uygun fiyatlı erkek kıyafetleri

Tarzınıza göre bir şey bulmak için mağaza mağaza dolaşmak çok zor mu geliyor? Hem kaliteli hem size hitap eden üstelik uygun fiyatlı ürün bulmak epey zor olabilir. Eğer siz de bu konuda sıkıntı yaşıyorsanız harika bir listeyle karşınızdayız! Dünyaca ünlü markaların muadillerinden oluşan şahane bir liste hazırladık. Gelin, hem tarzınıza hem bütçenize uygun en iyi seçeneklere hep birlikte bakalım.

Haber 20-04-2023 17:58

Giyimde özgürlüğe önem verenlerin tercihi en kullanışlı ve özgür hissettiren parçalar

Giyim ürünleri söz konusu olduğunda özgürlüğüne önem verenlerden misiniz? Öyleyse kesinlikle doğru yerdesiniz! Günlük rutinlerinizde giyebileceğiniz birbirinden şık ve işlevsel modelleri bir araya getirdik. Şapkadan elbiseye, tulumdan kot pantolona kadar özgürlüğü sonuna kadar hissetmenizi sağlayacak modellere bayılacaksınız!

Kadin 15-11-2022 08:10

Son zamanların sevilen absürt komedisi Gibi'nin İlkkan'ının tarzını benimsemek isteyenlere gömlek önerileri

Son dönemlerin sevilen dizisi Gibi, başarılı oyuncularının yanı sıra dekor ve kıyafetleriyle de oldukça popüler. Herkesin kendinden küçük de olsa bir parça bulduğu dizide İlkkan'ın tarzı çok seviliyor. Özellikle de gömlekleri! Siz de İlkkan'ın giydiği gömlekleri beğeniyorsanız dizide gördüğünüz modellerin alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 04-11-2022 17:36

Hem iş yerinde hem günlük giyimde şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak en iyi keten gömlekler

Keten gömlekler, özellikle bahar ve yaz aylarının kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Moda ikonlarının da sık sık tercih ettiği kıyafetlerden biri olan keten gömlekler, yüzlerce farklı marka tarafından çeşitli tasarımlarla üretiliyor. Hem kadınların hem erkeklerin anahtar parçaları arasında yer alan ve kombinlendikleri her parçaya kalite katan keten gömlek modellerini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Haber 19-09-2022 15:45