Göz Ameliyatı Haberleri

Düzgün eyeliner çekebilmek için göz kapağı ameliyatına harcadığı para dudak uçuklattı

Bir güzellik uzmanı, göz kalemini düzgün bir şekilde uygulayabilmek için üst göz kapaklarının kısmen alınması ameliyatına tonlarca para harcadı. 39 yaşındaki Gemma Gilfoyle, üst göz kapağını kaplayan fazla deriden nefret ediyordu. 19 yıldır makyaj sektöründe çalışan Gemma, kendini makyaj yaptığı kadınlarla kıyaslamaktan kendini alamadı.

Kadin 16-04-2024 10:00

'Sahte göz ameliyatı' ile SGK'dan 63 milyon liralık vurgun! Çok sayıda doktor gözaltına alındı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir vurgun ortaya çıktı. Bazı göz hastanelerinin, ücretsiz göz tansiyonu ölçme bahanesiyle insanların kimlik bilgilerini alarak bu kişileri ameliyat olmuş gibi gösterip SGK'dan 63 milyon lira aldığı belirlendi. 'Sahte göz ameliyatı' operasyonunda, aralarında doktorların da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 09-06-2023 15:30

Özel sağlık sigortası lazer göz ameliyatını karşılar mı, göz teminatı neleri karşılar?

Özel sağlık sigortalarının seçenekleri çeşitli olduğundan devletin sağladığı sigorta türlerine göre olarak karmaşık bir üründür. Ayrıca trafik sigortası gibi tüm ürün bilgileri devlet tarafından tam olarak tanımlanmaz ve tüm sigorta şirketleri için değişir. Devletin belirlediği özel sağlık sigortası kurallarına ek olarak her sağlık sigortası şirketinin kendi teminatları bulunur. Peki, lazer göz ameliyatı masraflarını özel sağlık sigortası karşılar mı, göz teminatı neleri karşılar?

Haber 30-12-2022 16:48

Göz Ameliyatı

Göz Ameliyatı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göz Ameliyatı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.