Guess Haberleri

Yüz şeklinize göre hangi gözlük modeli size en uygun?

Herkesin yüzüne en iyi uyacak gözlük modeli farklılık gösterir. Gözlük seçerken yüz şeklinizi dikkate almak hem tarzınızı yansıtmanıza hem de doğru görünümü elde etmenize yardımcı olur. Çünkü doğru gözlük, hatlarınızı dengeleyerek yüzünüzü en iyi şekilde vurgular. Biz de içeriğimizde yüz şeklinize en uygun olacak modellerin yer aldığı bir liste hazırladık. Ünlü markaların çeşitli gözlük modellerinden oluşan seçkimize gelin birlikte göz atalım.

Kadin 06-03-2024 14:54

Gözlerinizi korurken tarzınızı da yükseltin! Guess güneş gözlüklerinde %40 indirim

Moda tutkunlarının favori markalarından Guess, giyim ürünleri kadar aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. Markanın yüksek kalitedeki, hoş tasarımlı güneş gözlükleri moda severler tarafından oldukça seviliyor. Gözlerini hem güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak hem de kombinlerinin havasını yükseltmek isteyenler Guess'in kaliteli güneş gözlüklerini tercih ediyor. Siz de yaz kış kullanacağınız bir güneş gözlüğü arayışındaysanız Guess'in %40 indirimle satışta olan modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 04-08-2023 12:25

İster günlük yaşamda ister özel davetlerde! Her kombinle kullanabileceğiniz Guess saat modelleri

Kol saatleri hem kadınlar hem erkekler için vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alır. Dünyaca ünlü markalardan Guess’in tasarladığı saatler de her yaştan kişi tarafından şık kombinlerin eşlikçisi olarak tercih edilir. Siz de bu kaliteli markanın imzasını taşıyan kusursuz saat tasarımlarıyla tarzına hava katmak istiyorsanız en güzel Guess saat modellerinden oluşturduğumuz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 21-07-2023 17:42

Saatim olmadan asla! diyenlere en kaliteli en iyi saat markaları 2023

Saatler fonksiyonellikleriyle sadece zamanı ölçmekle kalmayıp aynı zamanda kişisel tarzımızı yansıtarak günlük yaşantımıza özgünlük katıyor. Bu yılın öne çıkan saatleri zarafetle teknolojiyi bir araya getirerek kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Estetik tasarımları, güçlü özellik setleri ve kullanım kolaylıklarıyla öne çıkan bu saatler moda tutkunları ve teknoloji severler arasında büyük ilgi görüyor. İşte 2023'ün saat dünyasında kendine sağlam bir yer bulan bu şıklık abidelerinden bazıları…

Haber 27-02-2023 16:33