Gülçin Santırcıoğlu Haberleri

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu iğne ipliğe döndü! 15 kilo verdi! Son haliyle gündem oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Dizide Mert Ramazan Demir'in hayat verdiği 'Ferit Korhan' karakterinin yengesi olan Santırcıoğlu şimdi de verdiği kilolarla gündemde. 15 kilo veren ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 24-01-2024 10:47

Sakla Beni'nin yıldızı Ceyda Düvenci Yalı Çapkını itirafıyla şaşırttı! Meğer o rol ilk ona teklif edilmiş

Şimdilerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisinde 'Filiz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci kendi programında Yalı Çapkını dizisiyle ilgili şaşıran bir itirafta bulundu. Düvenci, Yalı Çapkını dizisinden teklif aldığını ancak kabul edemediğini söyledi.

Magazin 15-12-2023 15:39

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu'nun sır gibi sakladığı eşi bakın kimmiş! Dizide Orhan'ın yasak aşkı meğer...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizide Ferit'in babası Orhan ile yasak aşk yaşayan yengesi İfakat'a hayat veren Gülçin Santırcıoğlu'nun hayatı da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun eşi bakın kim çıktı.

Magazin 02-06-2023 16:29

Yalı Çapkını’nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu 'Yetmez ama evetçiler'e ateş püskürdü

Yalı Çapkını’nda İfakat karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ünlü oyuncu "Yetmez ama evetçiler"e ateş püskürdü.

Magazin 23-05-2023 09:27

Gülçin Santırcıoğlu

Gülçin Santırcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gülçin Santırcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gülçin Santırcıoğlu imajını değiştirdi

Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu, dijital platformda yayınlanacak 'Andropoz' dizisi için yeni imaj çalışması yaptı.

Magazin 15-05-2021 12:24

Gülçin Santırcıoğlu'nun acı günü

Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu'nun 69 yaşındaki babası İbrahim Santırcıoğlu, hayatını kaybetti.

Magazin 12-04-2021 13:38