Günün Kuru Haberleri

Dolandırıldığını iddia etti, tutuklandı

Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, AKP'li vekil Ahmet Aydın ve eski danışmanını kendisini arazi satışı vaadiyle 36,2 milyon TL dolandırmakla suçladı.

Haber 31-03-2021 22:57

Yeni askerlik sisteminin detayları! 2019 tek tip askerlikte son durum Bedelli askerlik ücreti ne kadar?

Son zamanların en çok merak edilen konularının başında yeni askerlik sistemi ve bedelli askerlik ücretinin hesaplanması geliyor. Askerlik ile ilgili gelişmeler Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından açıklandı. Daha önce bedelli askerlik konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dile getirilmişti.

Haber 11-04-2019 07:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (4) - "(Ayasofya'nın ücretsiz olması) Olmayacak bir şey değil hatta üzerinde öyle dururuz ki, (adını) müze değil artık Ayasofya Cami olarak koyarız" - "Nasıl Sultanahmet Camisi'ne turistler geliyorlar, herhangi bir ödeme yapıyorlar mı? Ziyaretini Sultanahmet Camisi'nde, Süleymaniye Camisi'nde, Fatih Camisi'nde yapıyor. Aynı şeyi Ayasofya'da da yapar. Müze statüsünden çıkar. Zaten daha sonradan buraya böyle bir statü verildi. Bu da yine CHP zihniyetinin bir adımıdır. CHP zihniyetinin attığı bu adımı değiştiririz" - "Davamıza baş koyan arkadaşlarımız koltuk değil, halkımıza hizmet derdinde. Bu derdi olmayanlar, bu anlayışa sahip çıkmayanlarla yol yürüyemeyiz, yoldan çıkanları da zorla yola sokmak gibi bir zaman israfına girmeyiz" - "(Eski ABD Büyükelçisi Namık Tan) Bunlar ihanet içindeler. Sen bu milletin ekmeğini yiyeceksin, büyükelçilik yapacaksın ondan sonra terbiyesizce açıklama yapacaksın. Önce bir defa senin haddine mi? Sen büyükelçilik yaptın diye, emekli oldun diye sana bu sözü söyleme hakkını kim veriyor?" - "Türkiye'nin beka mücadelesi verdiği bu dönemde yeni bir siyasi oluşumdan ziyade güçlü bir birlikteliğe ihtiyacımız var"

Haber 24-03-2019 23:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu bireysel bir terör eylemi değil, bu örgütlü bir terör eylemidir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda’daki cami saldırısıyla ilgili, “Bu bireysel bir terör eylemi değil.

Haber 24-03-2019 22:38

Diğer Haber Etiketleri

Günün Kuru

Günün Kuru Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Günün Kuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Tarık Çamdal, Galatasaray’dan dakikada 8 bin 755 TL kazandı

Galatasaray’da 42 resmi maçta görev alan Tarık Çamdal, sarı-kırmızılı formayla 2950 dakika sahada kaldı.

Haber 30-01-2019 04:52

2 pizza için 81 milyon dolardan oldu

2010 yılında pizza siparişinde bulunan bir Bitcoin yatırımcısı, iki pizza için yanlışlıkla tam 10 bin Bitcoin verdi.

Finans 22-11-2017 12:06