Halka Arz Haberleri

SPK onayladı: Bir şirket daha halka arz oluyor!

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı devam ediyor. SPK, DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans

Bir şirket daha halka arz başvurusunda bulundu!

BinBin halka arz başvurusunda bulundu.1000 Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Abdik, "Mikro mobilite sektöründe öncü konumumuzu daha da pekiştireceğimize ve uluslararası pazarlarda daha da güçlü bir varlık göstereceğimize inanıyoruz" dedi.

Finans

Borsada 'dalgalı seyir' etkisi! Halka arza katılımda dikkat çeken düşüş

Borsada halka arz rüzgarı eserken katılımcı sayısında ise dikkat çeken düşüş yaşandı. i. Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirilen halka arzlarda katılımcı sayısı 540 binleri gördü.

Finans

Borsa İstanbul'da gong Seğmen Gıda için çaldı

Borsa İstanbul'da gong Seğmen Gıda için çaldı. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, "Seğmen Gıda gibi üretim yapan reel sektör şirketlerimizin büyümelerinin finansmanını sağlayabilmeleri için halka açılmayı tercih etmelerini çok değerli buluyoruz" dedi.

Finans

Halka Arz

Halka Arz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halka Arz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yatırımcı talebinde yüzde 137 artış! İlk yarıda 22 şirket halka arz edildi

Halka arzlar şirketler için alternatif finansman kaynağı, yatırımcının ise ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlk yarıda talep toplama işlemini tamamlayan 22 şirketin 6'sı ana pazarda, 14’ü yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Haziran sonunda talep toplayan 2 şirket ise temmuz başında yıldız pazarda işleme açıldı.

Finans

Türkiye'nin en büyük sanayi şirketlerinin 85'i borsada!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından duyurulan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun 85'i Borsa İstanbul'da işlem görüyor. Bu rakam geçtiğimiz yıl 73'tü.

Finans

Bir şirket daha halka arz oluyor! Efor Çay talep toplamaya başladı

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı devam ediyor. Bir şirket daha halka arzda talep toplamaya başladı. Efor Çay Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkuş, "Markalaşmaya 2014'te başladık ve 2019'da hikayemizi devam ettirdik. Hem iç pazarda hem dış pazarda Türk çayını markalaştırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Finans

Bir şirket daha halka arz oluyor! Efor Çay'ın talep toplama tarihleri 26-27-28 Haziran

Borsada halka arz rüzgarı... Bir şirket daha halka arza katılıyor. Efor Çay'ın halka arzında 26-27-28 Haziran tarihlerinde talep toplanacak. Halka arz büyüklüğü 1 milyar 305 milyon TL, payların satışının ardından halka açıklık oranı yüzde 24,8 olacak.

Finans

Saudi Aramco'dan dev halka arz! Şimdiden 10 milyar doların üzerinde!

Saudi Aramco ikincil halka arz sürecine pazar günü başlamayı planlarken halka arzda şimdiden 10 milyar doların üzerinde resmi olmayan talep geldiği belirtildi.

Finans

Borsa yatırımcıları dikkat! SPK onay verdi: Horoz Lojistik, Yiğit Akü ve Altınkılıç Gıda halka arz edilecek

Borsa yatırımcılarının yakından takip ettiği halka arz rüzgarı devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Borsa İstanbul'da 3 yeni şirketin daha görüşeceğini duyurdu. SPK; Horoz Lojistik, Yiğit Akü ve Altınkılıç Gıda'nın halka arz başvurusuna onay verildi.

Finans

Borsa İstanbul'da bir şirket için daha gong çaldı!

Borsa İstanbul'da halka arz hareketliliği! Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ, dün düzenlenen gong töreninin ardından Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ, 15-17 Mayıs'ta talep toplamıştı. recek.

Finans

Borsada halka arz rüzgarı! Özyaşar Tel ve Galvanizleme yarın talep toplamaya başlıyor

Özyaşar Tel ve Galvanizleme'nin halka arzında talep toplama yarın başlıyor. Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Derviş Ali Çokyaşar, "Halk arz gelirinin yüzde 30'unun işletme sermayesinin güçlendirmesi yüzde 40'ını finansman maliyetlerinin düşürülmesi, geri kalan yüzde 30'lada yatırım, makine ve ekipman alarak ton bazında büyümeyi düşünüyoruz" dedi.

Finans

Borsada halka arz rüzgarı! Bir şirket daha katılıyor

Borsada halk arzlar devam ediyor. Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin (OYT) payları 22-23 Mayıs'ta borsada satış-sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle halka arz edilecek.

Finans

SPK onayladı: 2 şirket daha halk arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ ile Onur Yüksek Teknoloji AŞ'nin ilk halka arzını onayladı. SPK, sermaye artırımlarına ilişkin kararlarını da duyurdu.

Finans

Borsa İstanbul’da gong Altınay Savunma Teknolojileri için çaldı: Tam 7 kat büyüklükte talep

Toplam tahsisat tutarının 7 kat büyüklüğünde talep gören Altınay Savunma Teknolojileri hisseleri Borsa İstanbul’da yapılan gong töreni sonrası işlem görmeye başladı.

Finans

İGDAŞ, İSPARK, Halk Ekmek… 10 milyar dolarlık adım! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden halka arz hamlesi

Yıllar önce planlanan ama hayata geçirilemeyen İGDAŞ’ın halka arzında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ın 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarını açıkladı. Bunun yanında İSPARK ve Hamidiye ve Halk Ekmek’in de satış için potansiyel varlıklar arasında olduğunu dile getirdi.

Finans

Altınay Savunma Teknolojileri halka arzına yoğun talep

Altınay Savunma Teknolojileri’nin 8-9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen halka arzında talep toplama süreci sona erdi. Şirketin halka arzına yaklaşık 3,6 milyon yatırımcıdan yoğun ilgi geldi.

Finans

TSPB Başkanı İbrahim Öztop'tan 'halka arz' mesajı: 'Sürpriz olmaz' diyerek borsa yatırımcısı için açıkladı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı İbrahim Öztop sermaye piyasalarının gelişimi, halka arzlar, yatırımcı sayısı, sosyal medya ve piyasalar üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztop yeni halka arzların müjdesini verirken, yatırımcı sayısının 10 milyona çıkacağını dile getirdi.

Finans

Borsada bir şirket için daha gong çalacak! Talep toplama tarihleri belli oldu

Borsa İstanbul'da halk arz hareketliliği... Bir şirket için daha gong çalacak. Hareket Proje Taşımacılığı'nın halka arzında talep toplayacağı tarihler belli oldu.

Finans

Borsada halka arz rüzgarı! Yeniden yükselişe geçti

Geçtiğimiz hafta yatırımcı sayısında düşüş yaşanan Borsa İstanbul'da rüzgar tersine döndü. Halk arzlarla birlikte yatırımcı sayısı bu kez yükselişe geçti. 10 bin puanı geçen Borsa İstanbul ise zirvesini yeniledi.

Finans

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans

Koton halka arzında detaylar netleşti: Büyüklük 4,17 milyar TL oldu

Koton’un talep toplama süreci tamamlandı. 2024 yılında gerçekleşen en büyük halka arzlardan biri olarak öne çıkan Koton’un halka açıklık oranı yüzde 16,5 oldu. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 4.166.300.000 TL olarak açıklandı.

Finans

Borsadaki yeni yatırımcılar için dikkat çeken araştırma: En çok cezbeden halka arzlar

Borsa İstanbul'da rekor üstüne rekor gelirken yatırımcı sayısında da artış yaşanıyor. Borsa İstanbul'un yüzde 81'ini ise 10 milyon TL ve üzeri portföy sahipleri oluşturuyor. Yeni yatırımcıları en çok cezbeden seçenekler neler?

Finans

Koç Metalurji ve Altınay Savunma halka arz olacak

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koç Metalurji ile Altınay Savunma Teknolojilerinin ilk halka arzını onayladı.

Finans

Lila Kağıt halka arzında talep topluyor: Hisse bedeli belli oldu

Lila Kağıt, halka arz sürecinde talep toplama işlemlerine devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lila Kağıt'ın halka arzında 30 Nisan'da başlayan talep toplama süreci, 2-3 Mayıs'ta pay başına 37,39 lira fiyatla devam ediyor.

Finans

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Lila Kağıt'n halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Talep toplama 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Genel Müdür Alp Öğücü, "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

Finans

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans

Bir şirket daha halka arzda talep toplamaya başladı, hisse bedeli belli oldu

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzında talep toplama başladı. Halka arz edilecek hisselerin yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara ayrıldı.

Finans

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ halka açılıyor

Rönesans Holding'in ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ (RGY) halka açılıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, RGY, halka arz kapsamında nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan paylarını halka arz edecek.

Finans

Yatırımcı talebinde yüzde 353 artış! Borsada ilk çeyrek rakamları geldi!

Borsa İstanbul'da yılın ilk üç ayında 9 şirket halka arz oldu. Rakamların 2023'ü geride bırakması beklenirken yatırımcı talebinde de yüzde 353 artış kaydedildi.

Finans

'Halka arz' yalanıyla 850 bin TL dolandırdılar! 6 kişiye gözaltı

Denizli'de halka arz ile yüksek miktarda hisse satabileceklerini söyleyerek vatandaşları kandırıp dolandıran 6 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi'nin (JASAT) operasyonuyla yakalandı. Cumhuriyet Başsavcılığı, 850 bin TL dolandırıldığını söyleyen kişinin suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı.

Haber

SPK onay verdi: Bir şirket daha halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırımın ilk halka arzını onayladı. SPK bültenine göre, kurul Garanti BBVA'nın 6 milyar dolar, Fibabanka'nın 250 milyon dolar, Aktif Yatırım Bankası'nın 50 milyon avro tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusuna da onay verdi.

Finans

Borsada bir şirket için daha gong çaldı! Hisse açılış fiyatı belli oldu

Bir şirket daha Borsa İstanbul'da yerini aldı. Bugün gerçekleştirilen gong törenin ardından IC Enterra Yenilenebilir Enerji borsada işlem görmeye başladı. Şirketin hisse açılış fiyatları da belli oldu.

Finans

SPK duyurdu: Halka arz şartlarında değişikliğe gidildi!

Sermaye Piyasası Kurulu, belirli sektörlerde şirketlerin paylarının ilk halka arzı öncesinde uyulacak ön şart tutarlarında indirime gitti.

Finans

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans

SPK'dan bir şirketin daha halka arzına onay, hisse bedeli belli oldu

Sermaye Piyasası Kurulu bir şirketin daha halka arzına onay verdi. Şirketin hisse bedeli de belli oldu. Kurul aynı zamanda Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 46 milyon 200 bin liralık bedelsiz sermaye artırımını da onayladı.

Finans

Halka arz başladı, yatırımcı borsaya koştu! Bir kez daha 8 milyonun üzerinde

Borsada Aralık ve Ocak aylarında hızlanan yatırımcı kaybı, halka arzların yeniden hızlanmasıyla Şubat'ta yerini artışa bıraktı. Yatırımcı sayısı bir kez daha 8 milyonun üzerine çıktı.

Finans

22-23 Şubat'ta talep toplamıştı: Borsa İstanbul'da bir şirket için daha gong çaldı

Borsa İstanbul'da Oba Makarna için halka arz töreni düzenlendi. Şirket 22-23 Şubat tarihlerinde talep toplamıştı.

Finans

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

Borsa İstanbul'da bir şirket daha halka arz oluyor. Mogan Enerji'nin talep toplama tarihleri 28 - 29 Şubat ve 1 Mart olarak açıklandı.

Finans

SPK'dan iki şirketin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin daha halka arz olmasını onayladı.

Finans

Oba Makarnacılık halka arzında talep toplama başladı

Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Oba Makarnacılık halka arzı, 22-23 Şubat 2024 tarihleri arasında bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecek. yönetim Kurulu Üyesi İpek Cıncıkcı konuya ilişkin açıklamasında, "Halka arz öncesi de büyük yatırımlar yaptık. Halka arz gelirlerimizin yaklaşık yüzde 50'sini ürün çeşitlendirme, kapasite yatırımları ve enerji yatırımlarında değerlendiriyor olacağız" bilgisini paylaştı.

Finans

Borsaya 2 yeni şirket geliyor! Halka arz için SPK'dan açıklama: Onay verildi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret AŞ ile Alves Kablo Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ilk halka arzına onay verdi.

Finans

Bor Şeker halka arz büyüklüğü 1,86 milyar TL oldu

Bor Şeker’in halka arz büyüklüğü 1,86 milyar TL oldu, arza 2,6 milyon kişiden talep geldi.

Finans

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzında talep toplanacak tarihler belli oldu.

Finans

SPK, bir şirketin daha halka arzını onayladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzına onay verdi.

Finans

SPK'dan 2 şirketin halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri ve Bor Şeker'in halka arzına onay verdi.

Finans

Genci yaşlısı herkes borsaya koşmuştu! Halka arzlar için açıklama geldi: Yeni dönemin şifresini anlattı

Borsa İstanbul’da geçtiğimiz yıl 55 şirket halka arz edilmiş ve pay senedi yatırımcı sayısı 8,35 milyon kişiye çıkmıştı. Ancak yeni yılda hem halka arzlar durdu hem de yatırımcı sayısı 7,5 milyona geriledi. Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü Dr. Ekrem Arıkan, halka arzlara ilişkin yaptığı değerlendirmesinde, kaybedilen yatırımcı sayısının çok olmasına rağmen normal olduğunu söyledi.

Finans

2023 panoraması: 56 şirket halka arz edildi, katılım sayısı 123 milyonu aştı

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), geçen yıl 56 şirketin halka arz edildiğini ve söz konusu arzlardan 79,79 milyar lira toplandığını bildirdi.

Finans