Halloween Haberleri

CADILAR BAYRAMI NE ZAMAN 2023? Bugün Cadılar Bayramı mı, Halloween neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween); Twitter (X), Instagram, Facebook ve Threads gibi sosyal medya uygulmalarında yapılan paylaşımlar nedeniyle araştırılıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, bugün mü? Cadılar Bayramı neden kutlanır?

Haber 31-10-2023 13:42

CADILAR BAYRAMI TARİHİ 2023: (Halloween) Cadılar Bayramı ne zaman, neden kutlanır?

Cadılar Bayramı (Halloween) popülerliği son yıllarda başta Instagram olmak üzere sosyal medyada yapılan yapılan paylaşımlar nedeniyle artış gösterdi. Her yıl ekim ayında yapılan Halloween kutlamalarının tarihi, internette araştırılıyor. Peki, Cadılar Bayramı ne zaman, neden kutlanır? İşte, 2023 Cadılar Bayramı tarihi...

Haber 31-10-2023 06:35

Bu yıl bir farklılık yapıp Cadılar Bayramı'nı kutlamak isteyenler için süs önerileri

Sonbaharın en eğlenceli zamanlarından biri olan Cadılar Bayramı geldi çattı. Bu da demek oluyor ki evlerimizde büyülü bir atmosfer yaratmanın şimdi tam zamanı! Hayal ettiğiniz gibi bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak birbirinden dekoratif ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte Cadılar Bayramı teması oluşturmanız için size yardımcı olacak bazı süs önerileri!

Haber 30-10-2023 16:57

Merve Boluğur Halloween partisine katıldı! Tarzıyla dikkat çekti

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney gibi iddialı yapımlarda rol alan Merve Boluğur uzun süredir bir televizyon projesinde yer almıyor. Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Boluğur Halloween partisindeki tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 29-10-2023 08:59

Halloween

Halloween Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halloween Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cadılar Bayramı'nın yıldızı Jamie Lee Curtis cinsiyet değiştiren oğlunu paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Cadılar Bayramı film serisiyle hafızalara kazınan Hollywood'un yıldız oyuncularından Jamie Lee Curtis sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 2021 yılında oğlu Ruby'nin transseksüel olduğunu açıkladığını anımsatan ünlü oyuncu, "Trans Görünürlük Günü'nde kızım ve ben görünür olduk" ifadelerine yer verdi.

Magazin 02-04-2023 11:26

Duygu Özaslan'ın katıldığı Halloween partisindeki kombinine alternatif öneriler

Tarzıyla sık sık gündeme gelen Duygu Özaslan, bu sefer de Hallowen partisinde giydiği kostümle adından söz ettirmeyi başardı. Siyahlar içerisindeki gotik tarzı, yoğun ve zarif makyajıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Özaslan'ın parti tarzını sevdiyseniz harika bir listeyle karşınızdayız. İşte Özaslan'ın Hallowen stiline alternatif, birbirinden şık ve kaliteli parçalar!

Magazin 07-11-2022 18:05

Eski güzel güreşçi CJ 'Lana' Perry, erotik Cadılar Bayramı paylaşımıyla gündem oldu!

Amerikan Güreşi Endüstrisi'nin önde gelen kuruluşlarından WWE'nin eski güreşçilerinden CJ 'Lana' Perry'nin Cadılar Bayramı paylaşımları gündem oldu. Hem kendisinin cadı kostümlü görüntülerini hem de AEW yıldızı kocası Miro ile Aladdin ve Prenses Jasmine kostümleri giyerek çekilmiş neşeli anlarını paylaşan Perry, ilgi odağı oldu.

Trend 01-11-2022 10:49

Halloween partilerine meraklı olanlar için en zevkli kostüm önerileri

Cadılar Bayramı, aslında Hristiyan kültürünün ögesi olsa da artık tüm dünyada kutlanan bir tür partiye dönüştü. Hâl böyle olunca her yıl Cadılar Bayramı için çeşit çeşit kostümler ortaya çıkıyor. Peki, siz bu yıl için hazırlığınızı yaptınız mı? Cevabınız "Hayır." ise üzülmeyin. Cadılar Bayramı partileri için en eğlenceli kostümleri bir araya getirdik!

Haber 30-10-2022 21:54

Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman? Ekim 2022 Cadılar Bayramı (Halloween) hangi gün?

Cadılar Bayramı (Halloween) kutlamalarının popülerliği son zamanlarda arttı. Korkunç kostümlerin giyildiği ve kutlama yapıldığı Cadılar Bayramı (Halloween) ülkemizde de ilgi görmeye başladı. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman? Ekim 2022 Cadılar Bayramı (Halloween) hangi gün? İşte ayrıntılar...

Haber 23-10-2022 16:11

Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? Cadılar Bayramı'na geri sayım başladı!

Korkunç kostümlerin giyilerek kutlamalar yapıldığı Cadılar Bayramı için (Halloween) geri sayım başladı. Cadılar Bayramı'nda çocuklar komşularının kapısını çalar ve şeker ya da harçlık alır. Cadılar Bayramı'nda balkabağı oyma geleneği Antik Roma öncesi Keltik dönemine dayanır. Peki Cadılar Bayramı (Halloween) nedir? Cadılar Bayramı (Halloween) ne zaman kutlanır? İşte merak edilenler...

Trend 18-10-2022 14:33