Hibrit Haberleri

Üniversitelerde yeni dönem! 'Hibrit eğitim' yarın başlıyor

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversitelerde uzaktan eğitimin yanı sıra isteyen öğrencilere devam şartı olmadan yüz yüze eğitim imkanının sunulacağı "hibrit eğitim", yarından itibaren farklı modellerle hayata geçirilmeye başlanacak.

Egitim 02-04-2023 11:57

Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılır? 2023 Nisan ayında üniversiteler yüz yüze mi, online mı olacak? İşte YÖK takvimi!

Üniversitelerin ne zaman açılacağı merak ediliyor. Bilindiği üzere Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası üniversite yurtlarının depremzedelere açılacağı gerekçesiyle ikinci dönem eğitim online (çevrimiçi) olarak başlamıştı. Üniversitelerin nisan ayında yüz yüze veya hibrit bir şekilde eğitime devam edebileceği söylenmişti. Peki, Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılır? 2023 Nisan ayında üniversiteler yüz yüze mi, online mı olacak?

Egitim 26-03-2023 16:59

Hibrit tohum nedir, avantajları nelerdir? Hibrit tohum nasıl elde edilir, GDO'yla farkı nedir?

Tarım alanında her geçen gün yaşanan gelişmeler, bu alanda yapılan çalışmaların daha büyük etkiler yaratmasını sağlar. Önemli bir konu olan hibrit tohum da tarım alanında gerçekleşen bir gelişmedir ve oldukça merak edilmektedir. Melez tohum olarak da bilinirler ve tarım açısından çok önemlidir. Tarım faaliyetlerinden daha fazla verim alınmasını sağlayan hibrit tohumlar, son dönemlerde giderek yaygınlaşmaktadır. Peki, hibrit tohum elde etmek için ne yapılmalıdır ve GDO'yla farkı nedir?

Haber 17-03-2023 16:33

AB'nin benzin ve dizel otomobil kararında hibrit detayı! 2035'ten itibaren onlar da yasaklanacak

Avrupa Birliğinden benzin ve dizel yakıt kullanan araçlarla ilgili çok önemli bir karar geldi. 2035'ten itibaren geçerli olması beklenen anlaşmaya göre, yeni benzinli ve dizel araçların satışı tamamen duracak, onların yerine sıfır emisyonlu araçlar satılacak. 27 üye ülkeyi kapsayacak karara göre hibrit araçlar da satışı yasak olanlar arasında yer alacak.

Finans 29-10-2022 10:35

Hibrit

Hibrit Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hibrit Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tekirdağ'da demonstrasyon sahasına ekilen ayçiçekleri hasat edildi

Tekirdağ'da demonstrasyon sahasına ekilen ayçiçekleri hasat edildi

Yurthaber 16-09-2022 10:25