Hilary Swank kimdir?

Hilary Swank kimdir?

Asıl adı Hilary Ann Swank olan olan güzel oyuncu 30 temmuz 1974 tarihinde Amerika’nın Nebraska eyaletinde hayata gözlerini açmıştır.

Çocukluk yılları Washington Bellingham’da yer alan Samish Nehri kıyısındaki bir karavan mahallesinde geçti. Ailesi Hilary daha 15 yaşındayken ayrıldı bunu üzerine Hilary Swank annesi ile birlikte California’ya taşındı.

Paraları olmadığı için arabada yatıyorlardı. 16 yaşındayken aktör olmak istediği için okulu bıraktı. Annesi bu kararını destekledi, Hilary için bu büyük motivasyon kaynağı oldu.

Hollywood’a ilk adımını Buffy The Vampire Slayer filminde cablandırdığı ufak bir rol ile attı. Erkekler Ağlamaz ve Milyonluk Bebek filmlerinde sergilediği efsanevi performans ile akademi ödüllerine layık görüldü.

2 Adet akademi ödülü kazandı. 1997 yılında evlendiği Chad Lowe ile evliliği halen devam etmekte.

Hilary Swank Haberleri

Avustralya vatandaşı olup adını değiştirdi! Didem Erol, 10 milyon dolara Hilary Swank'in evini aldı

En son geçtiğimiz yıl 'Sürpriz Misafir' adlı filmde dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte rol alan Didem Erol, uzun zaman önce Avustralya vatandaşı olmuş ve Serah Henesey ismini kullanmaya başlamıştı. Amerika'da yaşayan ve kariyerine burada devam eden Didem Erol kısa bir süre önce de anne olmuştu. Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini satın alan Serah Henesey yani Didem Erol ailesi ile burada yaşıyor. İşte değeri dudak uçuklatan Didem Erol'un muhteşem evi...

Magazin 15-01-2023 07:54

İkiz bebek bekleyen Hilary Swank'ten Noel pozu

İki Oscar ödüllü 48 yaşındaki oyuncu Hilary Swank ilk kez annelik heyecanı yaşıyor. İkiz bebek bekleyen ünlü aktris, Noel pozunu paylaştı. Swank'in iyice büyüyen karnı, doğum için geri sayımın başladığını gösterdi.

Magazin 28-12-2022 10:58

Oscar ödüllü oyuncu Hilary Swank ikiz bebek bekliyor

Milyonluk Bebek, Erkekler Ağlamaz ve Özgürlük Yazarları gibi başarılı yapımlarla tanınan Oscarlı oyuncu Hilary Swank, hamile olduğunu duyurdu.

Magazin 06-10-2022 17:12

Hilary Swank’lı Fatale filminden çarpıcı fragman

Oscar ödüllü Hilary Swank’in başrolünü üstlendiği Fatale filminden ilk fragman yayınlandı. Hilary Swank, evli bir adamı gizli planına dahil etmek isteyen dedektif rolüyle merak uyandırıyor.

Trend 04-12-2020 09:58

Hilary Swank oyuncu sendikasına sigorta davası açtı

Oscar'lı oyuncu Hilary Swank, uzun bir süredir gördüğü yumurtalık kisti tedavisini gerekli bulmayarak sigortasını iptal eden oyuncu sendikasına dava açtı.

Magazin 11-09-2020 17:28