House Of The Dragon Haberleri

House of the Dragon'daki doğum sahnesine eleştiri yağıyor! Travmatik anlar...

İlk bölümünden sezon finaline kadar her bölümüyle ses getiren House of the Dragon'daki doğum sahnesi gündemde. Dizide Rhaenyra Targaryen rolünün doğum sahnesinin çok travmatik olduğu düşünülürken, sahne öncesinde bir uyarının olmaması tepki çekti. House of the Dragon finali sosyal medyada topa tutuldu.

Magazin 25-10-2022 14:46

Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'dan yeni rekor

İlk bölümünün seyirciyle buluşmasının ardından yoğun ilgiyle takip edilen Game of Thrones spinoff'u House of the Dragon'un ikinci bölümü izlenme rekoru kırdı.

Magazin 31-08-2022 14:33

House Of The Dragon dizisi ikinci sezon onayını aldı

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon'un ikinci sezonu resmen onaylandı. Onay haberi, beklenenden çok daha erken geldi.

Magazin 27-08-2022 14:11

'House of the Dragon' gündemde! 1 milyondan fazla tweet atıldı

Game of Thrones'un öncesini anlatan 'House of the Dragon'ın ilk bölümünün ardından, dizi hakkında 1 milyondan fazla tweet atıldı.

Magazin 26-08-2022 16:46

House Of The Dragon

House Of The Dragon Hakkındaki Haberler Mynet'te. House Of The Dragon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?

Game of Thrones ile bağlantılı House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce ekrana gelmişti. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği diziye ilişkin detaylar merak edildi. George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 yıl önceki dönemini işleyen diziye ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler internette "House of the Dragon yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ", "House of the Dragon nerede yayınlanacak, hangi platformda?" gibi konu başlıklarını araştırıyor.

Magazin 22-08-2022 09:47

House of Dragon yayınlandı mı? House of Dragon nasıl izlenir?

House of Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce yayınlanmıştı. Game of Thrones hayranlarının heyecanla beklediği dizi yayın hayatına başlıyor. Peki House of Dragon yayınlandı mı? House of Dragon nasıl izlenir? İşte George R. R. Martin’in yarattığı Game of Thrones'un 300 sene önceki dönemini işleyen diziye ilişkin detaylar...

Magazin 21-08-2022 23:34

House of the Dragon yayınlandı mı, nerede yayınlandı? Game of Thrones dizisi House of the Dragon konusu nedir, oyuncuları kimler?

House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce gösterime girmişti. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatan HBO'nun yeni dizisine ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. Peki ilk sezonu 10 bölümden oluşacak olan House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler?

Magazin 21-08-2022 22:16

House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon dizisinin fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatacak olan HBO'nun yeni dizisine ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümünün 10 bölümden oluşacağı aktarıldı. Peki House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 19-08-2022 11:36

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 08-08-2022 10:34

Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'dan ilk fragman geldi

Game of Thrones'un devam dizisi House of the Dragon'dan ilk fragman yayınlandı. HBO yapımı dizi, Game of Thrones'un 200 yıl öncesini konu alacak.

Magazin 22-07-2022 00:03

Game of Thrones’un öncesini anlatan House Of The Dragon dizisinin yayın tarihi belli oldu

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Game Of Thrones hayranlarının merakla beklediği haber geldi. Serinin devamı niteliğindeki House Of Dragon dizisinin yeni görsellerden sonra yayın tarihi de açıklandı.

Trend 02-04-2022 17:37

House Of The Dragon dizisinden ihtişamlı fragman

Game Of Thrones dizisinin 200 yıl öncesini anlatacak olan House Of The Dragon dizisinden beklenen ilk fragman yayınlandı.

Magazin 06-10-2021 10:48

Game of Thrones hayranlarına 2 yeni müjde

HBO Max, Game of Thrones'tan ilham alan iki animasyon dizisini hayata geçirecek.

Magazin 19-07-2021 16:12

House of the Dragon ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu

GoT’un devamı niteliğinde olan House of the Dragon dizisinin ilk fotoğrafları yayınlandı. George R.R Martin’in Fire & Blood adlı romanından uyarlanan senaryosu ile izleyenler tarafından merakla beklenen House of the Dragon'ın oyuncu kadrosu ve ne zaman çıkacağı araştırılıyor. İşte, House of the Dragon'ın oyuncu kadrosunda yer alacak isimler...

Magazin 06-05-2021 18:52

House of the Dragon dizisinden ilk görseller yayınlandı

Game of Thrones dizisinin öncesinde Targaryen Hanedanı’nı anlatacak olan House of the Dragon dizisinden ilk kareler yayınlandı.

Magazin 06-05-2021 16:00

Game of Thrones’un yerini doldurmaya çalışıyorlar

House of the Dragon’la başlayan Game of Thrones spin-off yapımlara bir yenisi daha ekleniyor. Gelen haberlere göre yeni dizi Robert’in İsyanı olarak bilinen savaşı konu alacak.

Magazin 22-01-2021 08:25