Hürkuş Haberleri

Selçuk Bayraktar tarihi uçuşun merak edilen o anlarını paylaştı

TEKNOFEST’in 2. gününde tarihi anlar yaşanmış ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın ikinci pilot koltuğuna oturduğu uçuş büyük ilgi görmüştü. Son olarak Bayraktar, ikinci pilot olarak görev yaptığı HÜRKUŞ ile Akıncı’nın kol uçuşu yaptığı ve havacılık tarihinde bir ilk olarak tarihe geçen uçuşun kokpit görüntülerini paylaştı. Paylaşıma sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Haber 01-09-2022 16:27

Selçuk Bayraktar'ın ikinci pilot koltuğunda olduğu Hürkuş, Akıncı ile kol uçuşu yaptı

Selçuk Bayraktar'ın ikinci pilot koltuğunda olduğu Hürkuş, Akıncı ile kol uçuşu yaptı

Yurthaber 31-08-2022 16:17

TEKNOFEST'te tarihi anlar! Böyle uçuş görülmedi... Selçuk Bayraktar ikinci pilot koltuğuna oturdu

Büyük bir ilgiyle devam eden TEKNOFEST'in ikinci günü, heyecanlı anlara sahne oldu. Selçuk Bayraktar'ın ikinci pilot koltuğunda oturduğu Hürkuş, insansız hava aracı Akıncı ile birlikte Samsun semalarında uçtu. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar test uçuşu sonrası yaptığı açıklamada, tarihte ilk kez biri insanlı diğeri insansız iki uçakla uçuş gerçekleştirildiğini söyledi.

Haber 31-08-2022 15:39

Çocuklar 23 Nisan'ı Hürkuş ve Gökbey'le kutladı

Havacılık, uzay ve mühendisliği eğlendirerek sevdirmek amacıyla uzman pedagog ve akademisyen mühendisler tarafından hazırlanan Hürkuş ve Gökbey Müzikali'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel gösteriminde çocuklar keyifli vakit geçirdi

Yurthaber 23-04-2022 15:54

Hürkuş

Hürkuş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hürkuş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

TUSAŞ, Hürkuş ve Atak teslimatlarına hazırlanıyor

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil: - "Hürkuş'tan 2 tane Nijer'e satmamız nasip oldu. Hava Kuvvetlerimize şubat ayı içerisinde 6 tane Hürkuş teslim ediyoruz" - "Filipinlere 2 helikopterimiz cumartesi günü gidiyor. Toplam 6 helikopter ihraç ettik"

Yurthaber 06-01-2022 19:56

TAI'nin insansız uçakları çoğalıyor

TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayi'nin (TAI) yerli katkı payı ile üretimini gerçekleştirdiği tedarik projesinde önemli bir adım daha atıldı.

Haber 09-12-2006 12:33