I Serenay Sarıkaya Haberleri

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-2024 07:37

Aşkları kısa sürdüğü iddia edilmişti! Serenay Sarıkaya Mert Demir'in konserinde görüntülendi! Şarkılarına böyle eşlik etti

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son olarak Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Yağmur Çevik'in iddiasına göre ''Mert Demir bir konserinde 'Ben ayrılık şarkıları söyleyeceğim bugün çünkü ben ayrıldım'' demişti. Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir'in konserine giderek şarkılarına eşlik ettiği anlar kaydedildi.

Magazin 29-02-2024 00:59

Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen Medcezir itirafı! Bir anda diziden çıkartılmıştı

2013-2015 yılları arasında Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir'de rol alırken diziden apar topar çıkarılan Mine Tugay sözleriyle dikkat çekti. Sosyal medyada soru-cevap yapan Tugay'ın Medcezir açıklaması gündem oldu.

Magazin 11-02-2024 14:20

Eski aşkı Umut Evirgen'in düğünü sırasında Serenay Sarıkaya öyle bir paylaşım yaptı ki... Düğünün önüne geçti

İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede evlendi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya düğünün olduğu sırada sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olay oldu. Umut Evirgen geçtiğimiz gün eski aşkının pozlarını beğeni sonra takipten çıkmıştı.

Magazin 03-12-2023 10:57

I Serenay Sarıkaya

I Serenay Sarıkaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. I Serenay Sarıkaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aile dizisine bomba transfer! Nejat İşler'in partneri bakın kim olacak

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisinin yeni sezonu için geri sayım heyecanı sürüyor. Salı akşamlarının sevilen dizisinin kadrosuna çok ünlü bir oyuncunun katıldığı ortaya çıktı.

Magazin 16-09-2023 10:53

Aile'nin Leyla Soykan'ı Canan Ergüder'in eşi bakın kim çıktı! Meğer aynı dizide...

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği Aile dizisinde Leyla Soykan karakterine hayat veren Canan Ergüder başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Canan Ergüder'in eşi de meğer kendisi kadar ünlüymüş...

Magazin 29-06-2023 11:16

Aile'ye bomba transfer! Bir ünlü oyuncu daha diziye katılıyor

Her hafta salı akşamları ekrana gelen Aile dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. En son Kurtlar Vadisi dizisi ile hafızalara kazınan Musa Uzunlar’ın katıldığı dizinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha dahil oldu.

Magazin 06-05-2023 17:23

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Şimdilerde başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisinde Devin'in kardeşi Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik cesur tarzı ve iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor.

Magazin 06-05-2023 16:51

Aile dizisine bomba transfer! Kurtlar Vadisi’nin yıldızı kadroya katılıyor

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisi her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Reyting rekorları kıran dizinin oyuncuları arasına Kurtlar Vadisi dizisi ile hafızalara kazınan ünlü bir isim katılıyor.

Magazin 24-04-2023 16:07

Aile dizisinde şaşırtan Yüsra Geyik detayı! İzleyicilerin gözünden kaçmadı

Sezonun iddialı dizisi Aile ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı dizi heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda yer alan Yüsra Geyik dizide Serenay Sarıkaya'nın küçük kız kardeşini canlandırıyor ancak bir detay izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 08-03-2023 01:18

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ başrolde! Aile dizisi ne zaman?

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı Aile dizisinin yayın tarihi deprem nedeniyle ertelenmişti. Aile dizisi yayın tarihi günler sonra belli oldu. Aile dizisi ne zaman?

Magazin 26-02-2023 10:09

Şahmaran dizisi Netflix'te ne zaman yayınlanacak? Şahmaran hangi kitaptan uyarlama, konusu ne? İşte Şahmaran oyuncuları ve isimleri

Şahmaran dizisi için geri sayım başladı. Tanıtımları ile büyük dikkat çeken dizinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz paylaşıyor. Çevrimiçi yayın platformu Netflix'te yayınlanacak olan dizi Umur Turagay’ın yönetmenliğinde ve Pınar Bulut’un senaryosuyla hayata geçirildi. Peki, Şahmaran dizisi ne zaman yayınlanacak? Şahmaran hangi kitaptan uyarlama, konusu ne? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 17-01-2023 12:58

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Şahmaran konusu ne, oyuncuları kimler? Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde!

Netflix'in yerli yapımı Şahmaran için heyecanlı bekleyiş başladı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde yer aldığı dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Şahmaran dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Şahmaran konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 19-12-2022 15:36