Ibni Sina Haberleri

İbn-i Sina'dan bin yıllık Ramazan reçetesi: Gün boyu tok tutuyor ve susatmıyor! 29 gün rahat ettirecek tavsiye

Aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanan İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri tam anlamıyla şifa dağıtıyor. Kitaplarından alınan bilgilerle halen günüme ışık tutmayı başaran İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak faydaları saymaklar bitmeyen besini tavsiye etti. Ramazan ayı boyunca sizi rahat ettirecek o besin ve faydalarını haberimizde derledik.

Haber 12-03-2024 07:57

İbn-i Sina'dan yüz yıllık şifa reçetesi: Kalbi yeniden doğmuş gibi yapıyor! Limon ve balla karıştırınca mucizevi etki ediyor

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Kalp sağlığına oldukça faydalı olan karışımın tarifini yazan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada da birçok ülkede uygulanıyor. Otlarla yapılan bu karışım limon kabuğu rendesi ve bal ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir şifa kaynağı çıkıyor.

Kadin 05-03-2024 11:05

İbn-i Sina'nın yüz yıllık gizli reçetesi ortaya çıktı! Sadece bir kaşığı öksürüğü anında kesiyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın ''El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği bu tarifler öksürüğünüzü anında kesecek.

Kadin 13-11-2023 08:51

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa tarifi: Kısırlığa, kansere her türlü hastalığa birebir!

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutmaya devam ediyor. Tıbbın babası olarak nitelendirilen İbn-i Sina, hastalıkların tedavisinde doğal yolları kullanmasıyla biliniyor. Her derde deva olan kürleri dikkat çekiyor.

Haber 14-10-2023 10:08

Ibni Sina

İbni Sina Hakkındaki Haberler Mynet'te. İbni Sina Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Bu 3 besini yiyen daha uzun yaşıyor

İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler sayesinde halen günümüze ışık tutuyor. Dünyada da tariflerinin birçok ülkede uygulandığı İbn-i Sina, uzun yaşamın sırrını paylaşmış. Bu üç süper besin hem sağlığa fayda sağlıyor hem de daha uzun yaşamaya katkı sağlıyor.

Haber 21-09-2023 09:03

İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki gizli reçetesi ortaya çıktı! Bu tarif ağrılarınızı anında kesecek

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği bu tarif ağrılarınızı bir gecede geçirecek.

Haber 05-09-2023 14:57

İbn-i Sina binlerce yıllık reçetesi! Hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor! Her gün bir bardak tüketin

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutuyor. "Polimerik erken tıbbın babası" olarak da anılan İbn-i Sina kitaplarında sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken besinler yer alıyor. İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği besin, günümüzde de hastalıklara şifa olarak öneriliyor. Bu besinden her gün bir bardak tüketmek hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor. İşte İbn-i Sina'nın önerdiği o besin…

Haber 29-08-2023 17:28

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa kaynağı: Vücudu baştan aşağı yeniliyor! Yeni doğmuş gibi olacaksınız

İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. Binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. Hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 24-08-2023 12:59

İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği şifa kaynağı! Kalsiyum deposu, protein bombası

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanıyor. Sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. Ünlü alimin şifa kaynağı olan deve kuşu yumurtasını da önerdiği ortaya çıktı. İşte fiyatı dudak uçuklatan deve kuşu yumurtasının faydaları…

Haber 14-08-2023 11:20

İbn-i Sina yıllar önce önerdi! Kavun kabuklarını sakın çöpe atmayın! Her derde deva

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından yoğun ilgi görüyor. Sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina’nın kavun kabuklarının şifa deposu olduğunu vurguladığı ortaya çıktı.

Haber 27-07-2023 17:27

İbn-İ Sina'nın bin yıllık şifa kaynağı! Bir tutamında mucize barındırıyor

İnsanlık için inanılmaz öneriler veren İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri bulunuyor. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüze kadar ulaşmayı başardı. Öğrencilerin, çalışanların ve özellikle alzheimer hastalığı olanların muhakkak tüketmesi gereken besinleri İbn-i Sina asırlar öncesinden söylemiş.

Haber 22-07-2023 09:03

İbn-i Sina bin yıl önce önerdi! Kanseri önlüyor, solunum yolu hastalıklarını tedavi ediyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. İbn-i Sina'nın yıllar önce reçetesini verdiği 2 malzemeleri karışım her derde deva oluyor.

Haber 06-07-2023 16:45

İbn-i Sina yüzyıllar önce uzun yaşamın sırrını vermiş! Bunu yiyenler 100 yaşına kadar yaşıyor

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutuyor. "Polimerik erken tıbbın babası" olarak da bilinen İbn-i Sina kitaplarında sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken süper besinleri öneriyor. Uzun yaşamak için ne yapmak gerek sorusunun cevabını araştırıyorsanız İbn-i Sina'nın önerdiği besinlere bakabilirsiniz.

Haber 06-06-2023 09:03

İbn-i Sina'nın şifa kaynağı önerisi! Vücudu baştan aşağı yenileyerek temizliyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği önerilerle günümüze ışık tutuyor. Yaptığı çalışmalarda hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 25-05-2023 11:55

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Ağrıları bir gecede söküp atıyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. İbn-i Sina, yazdığı kitaplarda dayanılmaz diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayarak birçok kişiye çözüm önerilerinde bulunmuş.

Haber 19-04-2023 10:30

İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği şifa kaynakları! Bu üç besini yiyenler 100 yaşına kadar yaşar

İbn-i Sina, binlerce yıl önce sağlık üzerine yazdığı kitaplarında yer alan bilgiler ile hem o döneme hem de günümüze ışık tutan İslam alimi olarak tanınıyor. İbn-i Sina'nın önerdiği doğal gıdalar birçok kişi için büyük önem taşıyor. Uzun yaşamın sırrını veren İbni-i Sina, uzun yaşam için etkili sonuçlar sağlayan üç gıdayı açıklamış.

Haber 10-04-2023 09:09

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Gün boyu tok tutuyor ve susatmıyor

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanıyor. Sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak binbir derde deva o gıdayı açıkladı.

Haber 31-03-2023 09:17

İbni-i Sina’nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Fiyatı dudak uçuklatıyor

Dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina’nın reçeteleri günümüzde de merak ediliyor. Tüketenlerin hastalık yüzü görmediği bitkileri içeren reçeteler hazırlayan İbn-i Sina, birçok hastalık için çözüm önerileri sunmuştu. Ünlü alimin şifa kaynağı olan deve kuşu yumurtasını da önerdiği ortaya çıktı. İşte fiyatı dudak uçuklatan deve kuşu yumurtasının faydaları…

Haber 20-03-2023 16:10

İbn-i Sina binlerce yıl önceden uyarmış! 'Zelzel' tedbirleri gündem oldu

Deprem yüzyıllardır en büyük hasar bırakan doğal afet olarak görülüyor. Milyonlarca insanın ölümüne sebep olan depremin etkilerinden korunmak için çeşitli önlemler alınması gerekiyor. İslam alimi İbn-i Sina'nın 'Zelzel' olarak adlandırdığı deprem hakkında yüzyıllar önce önemli uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Haber 15-02-2023 10:55

Mevlana'nın her gün içtiği içecek! Osmanlı'nın her derde deva şerbeti

Geçmişten günümüze kadar gelen birçok yiyecek ve içecek bulunuyor. Özellik Osmanlı mutfağının sınırsız lezzetleri günümüzde de kullanılıyor. Sirkengebin şerbeti Osmanlı'da şifa deposu olarak görülüyordu. Ancak şerbetin tarihi çok daha öncelere dayanıyor. Mevlana'nın en sevdiği içecek olarak bilinen sirkengebin şerbetinin vücuda sağladığı etkiler duyanları şaşırtıyor.

Haber 23-12-2022 14:24

Firavun bile çok değer veriyordu, işte İbn-i Sina'nın şifa dağıtan o tavsiyesi! Ne ağrı kalır ne de...

İbn-i Sina asırlar önce verdiği tavsiyeler günümüze ışık tutuyor. Tıp alanında yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın doğal antibiyotik tavsiyesi hem hastalıklardan koruyor hem de ağrıları geçiriyor.

Haber 27-10-2022 15:00

İbn-i Sina tarifini yıllar önce verdi: Sadece bir kaşığı öksürüğü bıçak gibi kesiyor

Modern tıbbın babası olarak adlandırılan İbn-i Sina’nın tarifleri günümüzde de uygulanmaya devam ediyor. İbni Sina'nın birçok hastalık için oldukça etkili önerilerde bulunuyor. İbn-i Sina'nın bin yıl önce kaleme aldığı ‘’El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği tarifler her derde deva oluyor. Yazdığı en etkili tariflerden olan aşağıdaki karışım yaşadığınız sorunları bıçak gibi kesiyor.

Haber 24-10-2022 08:01

İbn-i Sina şifa kaynağını yıllar önce önermiş! Her gün bir avuç yemek mide ağrılarını gideriyor, tıkanıklıkları açıyor

İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri aradan yıllar geçmesine rağmen büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. ‘’Küçük Tıp Kanunu’’ adlı kitabında beyaz leblebinin faydalarından bahseden İbn-i Sina'nın önerilerine göre beyaz leblebi çeşitli dertlere deva oluyor.

Haber 12-10-2022 07:05

İbn-i Sina 1000 yıl önce önerdi: Nar suyunun faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız! Nar şurubu her derde deva oluyor

İslam âlimi olan İbni Sina yaşadığı zamanlardan günümüze kadar birçok alanda ışık tutan isimler arasında bulunuyor. Tıp konusunda yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İbni Sina yıllar önce verdiği bilgiler ile birçok hastalık için çözüm önerileri sunuyor. İbni Sina'nın nar şurubu doğal antioksidan özelliği ile şifa dağıtıyor. Cennet meyvesi olarak görülen narın şurubunun faydalarına şaşıracaksınız.

Haber 04-10-2022 07:17

İbn-i Sina’nın doğal afrodizyak dediği bitkinin faydaları saymakla bitmiyor: Akciğeri temizler, nefesi açar, kanseri tedavi eder...

Binlerce yıl önce yaptığı çalışmalarla günümüzde halen adından söz ettiren İbn-i Sina, birçok hastalık ve şikâyet için doğal bitkileri öneriyor. Büyük tıp alimi, Avrupa’da Tıbbın Babası olarak anılan İbn-i Sina incelediği tüm bitkileri satır satır kaleme aldı. İbn-i Sina’nın incelediği bitkilerden biri ise akciğeri temizleme, nefesi açma ve afrodizyak özelliği ile öne çıkıyor. İşte ısırgan otunun faydaları...

Haber 28-09-2022 16:34

İbn-i Sina yıllar önce tarifini verdi: Kanseri önlüyor, kalp sağlığını koruyor

İbn-i Sina'nın yüzyıllar önce tıp alanında yaptığı çalışmaların etkisi günümüzde de devam ediyor. İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. Hastalıklara iyi gelmesi için doğal ürünleri kullanan İbn-i Sina zeytinyağı- incir karışımıyla birçok hastalığa şifa dağıtıyor.

Haber 23-09-2022 14:09

Bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıyı anında kesiyor, cinsel gücü artırıyor... C vitamini deposu

Yaz kış demeden tüketilen C vitamini deposu sayesinde hastalıklara karşı kendinizi zırh gibi koruyun. Bağışıklığı güçlendiriyor, ağrıyı anında kesiyor, cinsel gücü artırıyor ve daha birçok mucizevi faydası bulunuyor. İbn-i Sina’nın kitabından bahsettiği faydalı besin sayesinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Antioksidan açısından zengin, vitamin ve mineral dolu besini ister çiğ isterseniz pişirerek tüketebilirsiniz.

Haber 01-09-2022 07:07

Canan Karatay’ın favorisine İbn-i Sina binlerce yıl önce bakın ne demiş

Prof. Dr. Canan Karatay verdiği sağlık önerileriyle halk sağlığı hakkında önemli bilgiler veriyor. İbn-i Sina ise dünya çapında Tıbbın Babası olarak görülen modern tıbbın duayeni. Biri binlerce yıl öncesinden yaptığı çalışmalarla günümüze ışık tutarken Canan Karatay bildiği bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Canan Karatay’ın hastalıklara çare olduğunu söylediği ve ısrarla tüketilmesi gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunduğu favori çorbası hakkında İbn-i Sina binlerce yıl önce bakın ne demiş...

Haber 27-08-2022 07:10

Böbrek taşı sorununu İbn-i Sina reçetesi ile kökten çözün! Biri olmazsa diğerini deneyin

Dünya çapında saygı gören Tıbbın Babası olarak anılan İbn-i Sina, binlerce yıl öncesinde yaptığı çalışmalarla günümüze ışık tutuyor. Henüz 10 yaşındayken Kuran-ı Kerim’i ezberleyen İbn-i Sina, sonraki yıllarda ise kendini ilim yoluna adadı. Yaptığı çalışmalarda birçok hastalık için tedavi yolu bulan İbn-i Sina günümüzün en büyük sorunlarından biri olan böbrek taşı için de tedavi yolu tavsiye ediyor. Üstelik böbrek taşı sorununu bitirmek için birden çok doğal yöntem veriyor.

Haber 11-08-2022 15:09