Ibrahim Saraçoğlu Haberleri

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi: Mide ağrısını anında kesiyor

Mide ağrısı, hayat kalitesini olumsuz yönde etkileyen rahatsız edici bir durumdur ve anında rahatlama sağlayacak etkili çözümler aranır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, uzmanlığıyla tanınan bir isim olarak, mide ağrısını hafifletmek için etkili bir tarif sundu. Bu tarif, doğal ve kolay bulunabilir malzemelerle hazırlanır ve mide ağrısını anında kesmeye yardımcı olabilir.

Kadin 17-02-2024 11:48

Omega-3 deposu! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan zihinsel performansı artırıcı bitki: 10 dakikada farkı hissediyorsunuz

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlık hakkında paylaştığı değerli bilgilerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü profesör doğanın mucize bitkilerinden birini üstüne basa basa tavsiye etti. Son yılların yaygın problemlerinden biri olan zihinsel odaklanma problemine karşı çözüm yolları aranıyor. İçeriğinde yüzde 48 oranında omega-3 içeren reyhan tek başına hatırlama gücünüzü ve zihinsel performansınızı arşa çıkarmayı başarıyor. Çocuklarda dikkat dağınıklığını da azaltmaya yardımcı oluyor.

Haber 13-01-2024 14:19

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize yöntem! Kuru öksürüğü anında kesiyor

İbrahim Saraçoğlu öksürüğü şıp diye kesen mucizevi yöntemi açıkladı. “Tere, bunu unutmayın. 6, 7 yaprak sapları ile beraber taze tere tüketeceksiniz. O balgamı söküyor. Bunu çocuklar da kullanabilirler.” ifadesini kullanan uzman isim, hatmi çiçeği ve yulaf samanının da kuru öksürüğe ve bronşite iyi geldiğini belirtti.

Haber 25-12-2023 13:04

Faydaları saymakla bitmiyor! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uyardı, 1 bardağı bile kabızlığı anında kesiyor

Bitki ve meyvelerin sağlık üzerindeki etkileri yadsınamaz bir gerçek. Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu sık sık kabızlık sorunu yaşayan vatandaşlar için uyarıda bulundu.

Haber 18-12-2023 11:15

Diğer Haber Etiketleri

basur nasıl geçer basur nedir basur tedavisi Doktor balık brokoli c vitamini dereotu dut enginar ısırgan otu ıspanak keçiboynuzu kekik keten tohumu kırkkilit otu incir limon nar omega 3 patates pekmez portakal reyhan sarımsak tahin tere kolesterol saç dökülmesi ilaç dikkat dağınıklığı abd Cinsel sorunlar kereviz demir kalp hastalıkları hastalık unutkanlık tiroid bezi saç bakımı siyah nokta Akciğer‎ Karaciğer‎ Mide‎ Pankreas‎ İbrahim Adnan Saraçoğlu Çay Cinsellik kış sonbahar tiroid Sahur sivilce çörek otu yağı tedavi Ramazan Saç boyası tarifi akciğer kanseri basur boğaz ağrısı damar tıkanıklığı diyabet egzama felç grip hazımsızlık hipertiroidi ishal kabızlık kalp krizi kanser kansızlık kuru öksürük mide ağrısı nezle ödem öksürük soğuk algınlığı tansiyon ülser virüs aşırı saç dökülmesi çoban çantası cilt cinsel cinsel performans cinsel sağlık çınar yaprağı bağırsak boğaz ağrısı nasıl geçer bilim insanları brokoli besin değeri balgam fayda faydaları enerji göbek hazımsızlık belirtileri iltihap hemoroid hemoroide ne iyi gelir egzama neden olur egzama nedir egzama tedavisi egzamaya ne iyi gelir kanda iltihap karabaş otu karabaş otu faydaları isim ısırgan otu faydaları ısırgan otunun faydaları kan sulandırıcı keçiboynuzu özü keçiboynuzu pekmezi keten tohumu faydaları nasıl yapılır kötü kolesterol saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesine ne iyi gelir rus şifa kabızlığa ne iyi gelir kabızlık nasıl geçer kimyasal kür nedir kırkkilit otu faydaları ölüm omega öneri osmanlı imparatorluğu osteoporoz organ toz ibrahim saraçoğlu kürleri saç beyazlamasına ne iyi gelir beyaz dut kurusu nasıl yapılır kilo aldırmayan yemekler saç beyazlamasına çözüm saç beyazlaması zeytin yaprağı çayı faydaları tiroid hastalıkları kilo aldırmayan tok tutan yiyecekler karabaş otu çayı kilo aldırmayan besinler ceviz suyu neye iyi gelir mısır püskülü çayı faydaları zihin aktarlarda satilan cinsel gücü artıran bitkiler egzamaya iyi gelen bitkiler basur ne iyi gelir mısır püskülünün faydaları akciğer temizleme karabaş otu çayı faydaları mide hazımsızlığına ne iyi gelir incir çekirdeği yağı faydaları mısır püskülü faydaları zeytin yaprağı basur ağrısına ne iyi gelir akciğer temizliği oleik asit nedir kabızlığa iyi gelen meyveler

Ibrahim Saraçoğlu

Ibrahim Saraçoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ibrahim Saraçoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan akut egzamayı yatıştıran kür! Kuruluk ve tahrişten eser kalmayacak

Bitki ve meyvelerin sağlık üzerindeki etkileri yadsınamaz bir gerçek. Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu egzamaya iyi gelen kürü duyurdu.

Haber 07-12-2023 13:06

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize kür! Ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum! diyenleri iğne ipliğe çevirecek

Beslenme düzenine dikkat edip düzenli egzersiz yapan kişiler kilo sorunundan kurtuluyor. Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ifade eden kişiler için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Prof. Dr. Saraçoğlu düzenli tüketildiği takdirde zayıflama sürecini hızlandıran ceviz kürünü önerdi. Uzman ismin açıkladığı ceviz suyu zayıflamaya yardımcı olmakla kalmıyor genel vücut sağlığına da katkı sağlıyor.

Haber 27-11-2023 14:44

Faydaları saymakla bitmiyor! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uyardı, günde 2 bardak için farkı görün

Sağlıklı besinler hakkındaki açıklamalarıyla öne çıkan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kolesterole dikkat çekip dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Uzman isim, günde 2 bardak mısır püskülü çayı tüketilmesi halinde kolesterol sorunun ortadan kalkabileceğini ifade etti.

Haber 22-11-2023 15:22

İbrahim Saraçoğlu faydalarını sıraladı! Meğer Osmanlı padişahları bile onu tüketiyormuş

Sağlıklı besinler hakkındaki açıklamalarıyla öne çıkan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Osmanlı padişahlarının tükettiği bir gıdaya değinip faydalarını sıraladı. Uzman isim, bu besinin iltihaplı hastalıkların tedavisinde destekleyici doğal bir takviye olarak kullanılabileceğini belirtti.

Haber 15-11-2023 14:48

İbrahim Saraçoğlu'ndan çarpıcı uyarı! Grip ve nezle olanlar dikkat, boğaz ağrısına iyi geliyor

Kasım ayı ile birlikte soğuk algınlığı belirtilerinde artış görülmeye başlandı. Bilhassa yaşam kalitesini düşüren boğaz ağrısı için uyarıda bulunan uzman isim, bu sorunun nasıl üstesinden gelinebileceğini açıkladı.

Haber 12-11-2023 13:34

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı! Bunu yiyen hastalıklardan korunuyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kış aylarında sık sık hastalananlar için açıklamada bulundu. Faydaları saymakla bitmeyen bir besine değinen uzman isim portakaldan bile 7 kat fazla C vitamini içerdiğini vurguladı. İşte soğuk havalarda grip ve nezle dahil hastalıklardan koruyan o besin...

Haber 06-11-2023 13:20

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uyardı, o sorunu ortadan kaldırıyor! Günde yalnızca 2 bardak içerseniz...

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kış aylarında sık sık hastalananlar için açıklamada bulundu. Bronşit ve öksürük gibi sağlık problemlerini işaret edip dikkat çeken bir uyarıda bulunan uzman isim kuru öksürüğün zamanla balgama dönüşüp boğazda tahrişe neden olduğunu belirtti. İşte uzman ismin bu rahatsızlıklar için önerdiği o kür...

Haber 31-10-2023 13:40

Kış mevsimi yaklaşırken İbrahim Saraçoğlu'ndan çarpıcı uyarı! Ayvanın üzerine bal dökün mucizeye tanık olun

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kış aylarında sık sık hastalananlar için ayva ve bal karışımını önerdi. Doğal tedavi yöntemleriyle tanınan uzman isim; soğuk havanın etkilerinden korunmak için o karışımı önerdi. İşte, ayva ve bal karışımının mucizevi etkileri...

Haber 26-10-2023 13:17

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kansızlık kürü tarifi! Demir eksikliğine karşı birebir

Kansızlık ve demir eksikliği, dünya genelinde yaygın bir sağlık sorunudur. Kansızlık, vücuttaki kırmızı kan hücrelerinin sayısının ve işlevinin azalması sonucu ortaya çıkar. Demir eksikliği ise kansızlığın en yaygın nedenlerinden biridir. Demir, vücutta hemoglobin üretiminde kritik bir rol oynar ve enerji seviyelerini, konsantrasyonu ve bağışıklık sistemini etkiler. Kan değerlerinizi yükseltmek ve demir eksikliğine son vermek için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kür tarifini deneyebilirsiniz.

Haber 22-10-2023 10:32

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize formül! Kas ağrılarını ortadan kaldırıyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu; eklem ve kas ağrısı çeken kişiler ile kireçlenme sorunu yaşayan vatandaşlar için doğal ağrı kesiciyi açıkladı. Doğal tedavi yöntemleriyle tanınan uzman isim; kireçlenmeyi yok eden mucizevi bitkiyi duyurup hazırlanan formülü açıkladı.

Haber 19-10-2023 13:08

Kabızlık sorunu çekenler dikkat! İbrahim Saraçoğlu açıkladı, bağırsakları yalnızca 2 dakika içinde boşaltıyor

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu kabızlık sorunu yaşayanlar için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Bağırsakların yeterince boşaltılamamasının rahatsız edici olabileceğini belirten uzman isim etkili doğal besini önerdi. Bu tarif, bağırsakları yalnızca 2 dakika içinde boşaltmaya yardımcı olabiliyor.

Haber 16-10-2023 14:17

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize kür! Karaciğeri yeniden doğmuş gibi yapıyor

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu karaciğeri tertemiz, göbeği dümdüz yapan kür tarifini açıkladı. Uzman isim karaciğer yenileme kürü ile ilgili bakın ne dedi...

Haber 01-10-2023 10:36

Soğuk havalar geliyor, grip kapıda! İbrahim Saraçoğlu tarifini verdi, boğaz ağrısını anında rahatlatıyor!

İbrahim Saraçoğlu havaların yavaş yavaş soğumasıyla beraber soğuk algınlığı belirtilerinde artış olacağını söyledi. Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan uzman isim uyarıda bulunup boğaz ağrısını anında rahatlatan tarifi verdi.

Haber 26-09-2023 14:33

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu uzun yaşamın sırrını açıkladı! Bunu yiyen 90 yaşını görüyor

Sağlıklı beslenmenin vücutta oluşturduğu etkiler saymakla bitmiyor. Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu favori besinine değindi. Uzman isim bu mucizevi besin ile birçok hastalıktan korunabileceğini belirtti ve uzun yaşamanın formülünü verdi.

Haber 20-09-2023 09:26

Zayıflamak isteyenler dikkat! İbrahim Saraçoğlu açıkladı, her bir yağ hücresini cayır cayır yakıyor

Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu fazla kilolarından şikayetçi olanlar için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Bu kür geceden bekletilip sabahları aç karnına tüketildiğinde kolesterolü düşürerek vücuttaki yağ oranının azalmasını sağlıyor. İşte, İbrahim Saraçoğlu'nun açıkladığı ceviz kürü...

Haber 18-09-2023 13:32

İbrahim Saraçoğlu “Bulunmaz bir nimet” diyerek açıkladı! Zayıflamaya yardımcı oluyor, hastalıklardan koruyor

Sağlıklı besinler tüketmenin vücuda birçok faydası bulunuyor. Beslenme düzenine katılan her sağlıklı besin vücuttaki farklı değerlere iyi gelebiliyor. Sağlık konusundaki demeçleriyle dikkat çeken İbrahim Saraçoğlu son açıklamasıyla gündem oldu. Saraçoğlu hastalıklardan koruyan ve zayıflamaya yardımcı olan mucizevi bitkiyi açıkladı.

Haber 12-09-2023 10:44

Neredeyse kimse bilmiyor! İbrahim Saraçoğlu öyle bir ot önerdi ki çayını içen tüm hastalıklardan korunuyor

Bitkilerin sağlık üzerindeki etkileri yadsınamaz bir gerçek. Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu hastalıklardan koruyucu özelliği olan bitkiyi duyurdu. Uzman ismin açıklamasına göre bu bitki cilde ve bağışıklık sistemine bire bir fayda sağlıyor.

Haber 03-09-2023 13:25

İbrahim Saraçoğlu her gün içiyor! Mucize formülü yalnızca günde iki bardak için, o illetten kurtulun

İncir, doğanın bize sunduğu nimetler arasında yer almaktadır. Bazı besinlerin vücuda birçok faydası bulunuyor. Öte yandan beslenme düzenine katılan her sağlıklı besin de vücuttaki farklı değerlere iyi gelebiliyor. İncir de onlardan biri. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu her gün tükettiği mucize formülü açıkladı. Günde iki bardak içip o illetten kurtulun. İşte uzman ismin her gün tükettiği o kür...

Haber 30-08-2023 09:17

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize besin: Kolesterolü bitiriyor, idrar yollarını temizliyor! Faydaları saymakla bitmiyor

Mısır, doğanın bize sunduğu nimetler arasında yer alıyor. Haşlanmış, patlamış ve közlenmiş gibi çeşitleri bulunan mısır her haliyle çok seviliyor. Mısırı ayıklarken çöpe atılan mısır püskülleri içerdikleri doğal bileşikler sayesinde sağlığa pek çok olumlu katkı sağlıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun favori besini olan mısır püsküllerinin mucizevi faydalarını haberimizde derledik.

Haber 27-08-2023 09:23

İbrahim Saraçoğlu, Amerikalı profesörün kızına verdiği mucizevi yağı açıkladı! Her derde deva

Sağlıklı besinler tüketmenin vücuda birçok faydası bulunuyor. Beslenme düzenine katılan her sağlıklı besin vücuttaki farklı değerlere iyi gelebiliyor. Faydalı bitkiler ile ilgili açıklamalarıyla sık sık gündem olan İbrahim Saraçoğlu son açıklamasıyla yine çok konuşuldu. Mucizevi yağ hakkında bilgi veren Saraçoğlu “Tamir etmeyeceği hiçbir şey yok” sözüyle dikkat çekti.

Haber 22-08-2023 14:14

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu saç dökülmesi için mucizevi formülü açıkladı! Günde 30 dakika uygulayın, bunu süren kel kalmıyor

İbrahim Saraçoğlu'ndan saç dökülmesinden muzdarip kişiler için dikkat çeken bir açıklama geldi. Evde 5 dakikada hazırlanıp 30 dakika boyunca uygulanan formülle bu sorunun önüne geçmek mümkün. İşte saç dökülmesi sorunu yaşayanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun açıkladığı o mucizevi formül...

Haber 16-08-2023 10:55

İbrahim Saraçoğlu Japonların en sevdiği bitkiyi açıkladı! Kalp sağlığını koruyor, sperm sayısını artırıyor

Sağlıklı besinler tüketmenin vücuda birçok faydası bulunuyor. Beslenme düzenine katılan her sağlıklı besin vücuttaki farklı noktalara etki ediyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu da yaptığı açıklamalarla sık sık faydalı besinler hakkında bilgi veriyor. Saraçoğlu canlı yayında yaptığı açıklamada Japonların en sevdiği bitkiyi açıkladı. İşte faydaları saymakla bitmeyen o bitki…

Haber 04-08-2023 09:07

İbrahim Saraçoğlu’nun bir numaralı besini bakın neymiş! Protein bombası, C vitamini deposu

Sağlıklı beslenmek hastalıklara karşı korunmak ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak için önem taşıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yaptığı açıklamalarla sık sık faydalı besinler hakkında bilgi veriyor. Saraçoğlu canlı yayında yaptığı açıklamada yanına alacağı tek bir besin olsa hangisini seçeceğini açıkladı. O besini duyanlar çok şaşırdı.

Haber 28-07-2023 09:19

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu her gün tüketiyor! Sadece 1 kaşığı şifa deposu

Vücut direncinin artırılmasında tüketilen besinler önemli rol oynuyor. Hastalıklara karşı önlem almak için beslenme düzeninde sağlıklı gıdalara yer vermek gerekiyor. Kahvaltıda tüketilen bazı yiyecekler sağlığı riske atarken bazıları ise birçok sağlık sorununa şifa dağıtıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu her sabah tükettiği mucizevi şifa kaynağı hakkında açıklama yaptı.

Haber 13-07-2023 14:27

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu mucizevi besini açıkladı! Bunu yiyen 90 yaşını görüyor

Sağlığımızı korumanın en önemli maddelerinden biri de doğru beslenmedir. Alanında uzman olan ve açıklamalarıyla sıkça gündeme gelen Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kez mucize besini açıkladı. Mucize besinin doğru kullanımı için kür tarifini de verdi. Bu besin ile tüm hastalıklardan korunmak mümkün. Üstelik bağışıklık sistemini tavan yaptırıyor.

Haber 07-07-2023 15:29

ABD'li bilim insanları şifa kaynağını tüm dünyaya duyurdu! Balıktan 7 bin kat daha fazla omega-3 içeriyor

Omega-3 kaynağı besinler hastalıklara karşı direnç kazanmamızı sağlamasıyla oldukça önemli gıdalar arasında yer alıyor. Omega-3 kaynağı denildiğinde ilk akla balık gelse de balık tüketmeyi sevmeyenler alternatif omega 3 gıdalarına yöneliyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu balıktan 7 bin kat daha fazla omega 3 kaynağına sahip olan gıdayı açıkladı. ABD'li bilim insanları bu doğal gıdanın felç geçirme riskini yüzde 12 azalttığını tespit etti.

Haber 28-05-2023 17:52

Faydası yaprağında! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize çay tarifi: Ramazanda sindirimi kolaylaştırıyor!

Ramazan ayının gelmesiyle beraber doğru ve etkin beslenme araştırmaları da hız kazandı. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, programında ramazanda tüketilmesi sakıncalı besinler ve faydaları saymakla bitmeyen enginar yaprağı çayı hakkında konuştu. Enginarın yapraklarının atılmaması gerektiğini dile getiren Saraçoğlu, bu çayın idrar söktürücü ve sindirimi kolaylaştırıcı özellikleri başta olmak üzere pek çok faydasını saydı. İşte o tarif...

Haber 01-04-2023 21:07

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu mucizevi besini açıkladı! Balıktan 7 bin kat daha fazla omega-3 içeriyor

Omega-3 kaynağı balıkların tüketiminin sağlık için ne kadar önemli olduğu her fırsatta vurgulanıyor. Ancak toplumda balık sevmeyen birçok kişi bulunuyor. Balık sevmeyen kişiler alternatif omega 3 kaynaklarını arıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu balıktan 7 bin kat daha fazla omega 3 kaynağına sahip olan gıdayı açıklayarak bu mucizevi besinin faydalarını anlattı.

Haber 27-03-2023 17:09

Kuru öksürüğü şıp diye kesiyor! İbrahim Saraçoğlu'dan yeni kür tarifi

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun doğal bitkilerle verdiği kür tarifleri yoğun ilgi görüyor. Kış aylarının gelmesi ile beraber artan hastalıkların ardından vatandaşlar tedavi yöntemlerini araştırmaya başladılar. Kuru öksürüğü kesen kür tarifi de bunlardan biri oldu. Saraçoğlu öksürüğü şıp diye kesen yeni tarifi açıkladı.

Haber 31-01-2023 08:46

Mide hazımsızlığına ne iyi gelir, şişkinlik nasıl geçer? Midede hazımsızlık neden olur, evde doğal ve bitkisel tedavi ile nasıl geçer?

Hazımsızlık, midede yaşanan sindirim problemleri ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Bir besini midenin sindirememesi, midenin üşütülmesi veya besinin mideyi rahatsız etmesi gibi durumların sonucunda yaşanabilir. Mide hazımsızlığı besin kaynaklıysa bazı doğal yöntemlerle bu rahatsızlık düzeltilebilir. Ancak doğal yöntemler hazırlamak için hazımsızlığın sebebi bilinmelidir. Peki, doğal yöntemlerde hazımsızlığın geçmesi için neler yapılabilir?

Haber 09-12-2022 17:11

İbrahim Saraçoğlu’nun tarifi: Vücuttaki iltihabı söküp atıyor! Egzamanın kökünü kurutuyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun doğal bitkilerle verdiği kür tarifleri birçok kişi tarafından uygulanıyor. Hastalıkların tedavilerinde doğal gıdaların şifalarından yararlanmak isteyenler çeşitli karışımlar deniyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu vücuttaki iltihabı temizleyen, egzamayı kurutan karışımın tarifini verdi.

Haber 08-12-2022 11:16

Binlerce yıldır şifa kaynağı: Faydaları saymakla bitmiyor! Cinsel gücü artırıyor, akciğeri tertemiz yapıyor

Doğal gıdaların sağlık üzerindeki etkileri çok eski zamanlardan günümüze kadar sık sık kullanılıyor. Bazı besinler var ki vücutta birçok sağlık sorununa karşı etkili çözümler sunuyor. Keçiboynuzu bu besinler arasında bulunuyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun da tavsiye ettiği keçiboynuzu kürü akciğerleri tertemiz yapıyor, cinsel gücü artırıyor ve vücuda sayısız fayda sağlıyor. Keçiboynuzu ile ilgili öğreneceğiniz bilgiler sayesinde bu şifalı besini mutfağınızdan eksik etmeyeceksiniz.

Haber 02-11-2022 18:33

Cinsel gücü hiç olmadığı kadar artırıyor! Bir kaşığı düz duvara tırmandırır

Cinsellikte dönem dönem sorunlar ortaya çıkabiliyor. Stres, yorgunluk, zararlı alışkanlıklar gibi nedenler cinsel gücü düşüren etkenler arasında bulunuyor. Birçok erkek cinsel gücü artırmak için ilaç kullanıyor. Ancak bu ilaçlar sağlık için çok riskli olabiliyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu cinsel gücü artırmak için yapmanız gerekenleri açıkladı.

Haber 20-10-2022 10:17

Bugüne kadar çöpe attığınız için üzüleceksiniz! Asıl şifası kabuğunda saklı

Yediğimiz meyvelerin kabuklarını soyduktan sonra çöpe atıyoruz. Ancak bu konuda yanlış yapıyor olabiliriz. Bazı meyveler var ki kabukları şifa dağıtıyor. Vücudu çeşitli hastalıklardan koruyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, nar kabuğunda saklı olan faydaları belirterek bu kabukları çöpe atmamanız gerektiğini vurguladı.

Haber 19-10-2022 08:50

Akciğer kanseri için etkili kür! Akciğerleri tertemiz yapacak

Giderek artan kanser vakaları insanların gözünü korkutuyor. Zararlı alışkanlıklar kansere yakalanma riskinin artmasına neden oluyor. En tehlikeli kanser türlerinden olan akciğer kanseri hayatı büyük ölçüde tehlikeye atıyor. Akciğer kanserinin erken teşhis edilmesi ve doğru tedavinin uygulanması önem taşıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tere kürünün akciğer kanseri için etkili olduğunu belirtiyor.

Haber 09-10-2022 11:16

Saç boyasına para vermeye son! Saçtaki beyazları azaltacak doğal çözüm

Yaşlandıkça vücudumuzda değişimler meydana geliyor. Bu değişimler arasında yer alan saç beyazları bazı etkilere bağlı olarak genç yaşlardan itibaren görülmeye başlayabiliyor. Hem kadınların hem de erkeklerin problemi olan saç beyazlarından kurtulmak için saç boyaları kullanılıyor. Ancak Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu' nun verdiği doğal tarif saç beyazlarını azaltabiliyor.

Kadin 07-10-2022 14:30

Cinsel performans denilince akla ilk o geliyor: Kanserden koruyor, ciğerleri tertemiz yapıyor!

Doğal gıdalar sağlık için çok etkili sonuçlar alınmasını sağlayabiliyor. Sağlık açısından övülen gıdalar, ilk akla gelen en büyük faydası ile bilinse de daha birçok faydaları bulunabiliyor. Keçiboynuzu da cinsel sorunlara olan çözümleriyle biliniyor ancak keçiboynuzunun şifası sadece cinsellikle alakalı değil. Keçiboynuzu düzenli kullanımda vücutta mucizevi etkilere yaratıyor.

Haber 07-10-2022 13:02

Rusların yaşam iksiri: Sarımsak ve limonun faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız

Toplumda birçok kişi daha sağlıklı, kuvvetli olmak ve hastalıklardan korunmak için doğal kür tarifleri araştırıyor. Ruslar günlük yaşamlarında doğal ürünler ile yaptıkları karışımları kullanmayı seviyor. Rus doktorları ve Dr. İbrahim Saraçoğlu bağışıklık sistemini güçlendiren, vücudu yenileyen çeşitli hastalıklardan koruyan doğal kür tarifi verdi.

Haber 07-10-2022 07:49

Çektiğiniz acılara son verin! Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun verdiği tarif problemi kökten çözüyor

Basur olarak bilinen hemoroid sıklıkla görülen sağlık sorunları arasında bulunuyor. Basura neden olan birçok etken var. Bu sorundan yakınan insanlar basur nasıl geçer? Evde basur geçirme yöntemleri nelerdir? gibi araştırmalar yapıyor. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun verdiği hemoroid için verdiği doğal tarif bu sorundan kurtulmanızı sağlayabilir.

Haber 04-10-2022 10:46

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi: Damar tıkanıklıklarını açıyor

Lavantanın bir türü olan karabaş otu toplum tarafından fazla bilinmemektedir. Oysa ki karabaş otunun sağlık üzerinde saymakla bitmeyen faydaları bulunmaktadır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu damar tıkanıklıkları için karabaş otu tarifini verdi. İşte karabaş otunun saymakla bitmeyen faydaları…

Haber 30-08-2022 10:04

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarifini verdi! Tiroid için mucizevi kür

Tiroit hastalıkları toplumda sıklıkla görülen hastalıklar arasında yer alıyor. Genel sağlığı oldukça etkileyen bu hastalıklara sahip kişilerin beslenmesine ekstra özen göstermesi gerekiyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tiroid hastalıklarına iyi gelecek dereotu kürünün tarifini verdi.

Haber 18-08-2022 14:59

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu önerdi: Egzamayı geçirecek tarif, Egzama nedir, Nasıl geçer?

Egzama birçok kişide görülen deri hastalığıdır. Her yaştan kişide görülebilen egzamanın tedavisinin aksatılmaması gerekmektedir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu egzama tedavisi için yapılabilecek doğal kürlerin tarifini verdi. Eğer geçmeyen egzama şikayetiniz varsa doktora başvurabilirsiniz.

Haber 15-08-2022 09:00