İbrahim Yattara Haberleri

42 yaşındaki İbrahima Yattara, futbola geri döndü! 1 yıllık sözleşme...

Trabzonspor'un unutulmaz eski futbolcularından Gineli İbrahima Yattara, Muğla'nın amatör ekiplerinden Ortaköyspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 22-08-2022 19:05

Trabzonspor'un eski yıldız futbolcusu Yattara, Ortaköyspor'da oynayacak

Trabzonspor'un eski yıldız futbolcusu Yattara, Ortaköyspor'da oynayacak

Yurthaber 27-07-2022 18:34

Son dakika: Ibrahim Yattara, 42 yaşında transfer yapıyor! Nwakaeme'nin yerine gelsin

Trazonspor forması giydiği dönemlerde Süper Lig'de adeta fırtına gibi esen Ibrahima Yattara, futbolu bıraktıktan 7 yıl sonra sahalara Yeşil Çivril Belediyespor ile dönmüştü. Denizli Süper Amatör Lig ekibi Yeşil Çivril Belediyespor'a transferiyle gündeme gelen Yattara'ya bu kez de Muğla Süper Amatör Lig'den bir talip çıktı. Türk pasaportu olduğu için İbrahim Üçüncü adıyla forma giyen Yattara'nın transfer görüşmelerine başladığı açıklandı.

Spor 13-06-2022 17:03

Trabzonspor'un eski oyuncusu Yattara'nın fenomen Eda Sakız ile havuz pozları olay oldu! Dominik'te sarılarak paylaştılar

Eşi Aminata Pendessa ile çalkantılı bir evlilik yaşayan ve çapkınlıklarıyla sık sık gündeme gelen Trabzonspor'un eski futbolcusu Yattara'nın fenomen bir isimle yaptığı sosyal medya paylaşımı olay oldu. Sosyal medya fenomeni Eda Sakız, İbrahim Yattara ile yüzerken çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-06-2022 15:54

İbrahim Yattara

Ibrahim Yattara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ibrahim Yattara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İbrahima Yattara'dan sürpriz karar! 41 yaşında futbola geri dönüyor

Trabzonspor'un efsane isimlerinden İbrahima Yattara sürpriz bir şekilde futbola geri dönüyor. Bir dönem Survivor yarışmasına da katılan Yattara her fırsatta futbolu çok özlediğini dile getiriyordu. Yattara, Denizli Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile anlaştı.

Spor 24-01-2022 13:15

İbrahim Yattara'dan yeni açıklama: Karım gelen mesajı görünce...

Trabzonspor'un eski yıldızı İbrahim Yattara karısıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelmişti. Çapkınlıklarıyla bilinen Yattara 2. Sayfa'da da benzer açıklamalar yaparak dikkat çekti.

Magazin 14-09-2021 13:44