Iftar Saati Istanbul Haberleri

SAHUR İMSAK VAKTİ 2023: İstanbul, Ankara, İzmir sahur saati ve iftar vakti saat kaçta? Diyanet imsakiyesi ile il il iftar ve sahur saatleri

Ramazan orucu 2023 yılında 23 Mart Perşembe (bugün) başlıyor. Müslümanlar Ramazan İmsakiyesi içerisinde yer alan saatlere göre sahurlarını yapacak ve ardından oruç ibadetleri için niyet edecekler. İmsakiye ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı ve il il sahur-iftar saatleri yayınlandı. İstanbul İmsakiyesine göre İstanbul sahur saati 05:31. Ankara'da ise ilk sahur saat 05:17'de yapılacak.

Haber 23-03-2023 05:28

AKŞAM EZANI KAÇTA OKUNUYOR? Recep ayı 3 aylar orucu İftar saati kaçta? İstanbul, Ankara, Gaziantep ve il il akşam ezanı saatleri

Akşam ezanının kaçta okunacağı araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile il il akşam ezanı saatleri belli oldu. Recep ayı orucunu tutan vatandaşlar oruçlarını iftar saati ile beraber açacaklar. 23 Ocak Ankara iftar saati 18:03 olarak açıklandı. Peki, akşam ezanı kaçta okunuyor? Recep ayı 3 aylar orucu İftar saati kaçta?

Trend 23-01-2023 17:08

Iftar Saati Istanbul

İftar Saati İstanbul Hakkındaki Haberler Mynet'te. İftar Saati İstanbul Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.